Ποιοί πιστέυετε οτι έβαλαν της φωτιές;;;

ΔΕΙΤΕ

funny videos: wrestling videos:

Doodle

Για απ ευθείας επίσκεψη στο site μπορείτε να κάνετε clik στο banner: Doogle Gr Μια νέα ΕΛΛΗΝΙΚΗ μηχανή αναζήτησης , με την υποστήριξη της Google , γίνεται 'εργαλείο' ώστε να συντελέσει ο καθένας μας από λίγο στο να βελτιωθεί κάπως το μέλον μας... Η μηχανή λέγεται doogle (αντί για Google) , και το κύριο χαρακτηριστικό της είναι η μαύρη οθόνη και τα γκρί γράμματα. Το μαύρο χρώμα οθόνης κυριαρχεί , και έχει αποδειχθεί ότι η ενέργεια που χρειάζεται μια οθόνη να απεικονιστεί σαν μαύρη είναι πολύ λιγότερη απο την ενέργεια που χρειάζεται η οθόνη για να απεικονισθεί σαν άσπρη (κλασσικό google). Στη διαπίστωση αυτή έφθασαν πολλές ερεύνες που θα βρείτε στο τμήμα "σχετικά" της doogle.gr Ολοι εμείς , το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι αντι για google.gr να χρησιμοποιούμε Doogle.gr. Μπορείτε να το θέσετε σαν 'home page' σας (υπάρχει σχετικό Link) , έτσι ώστε να μη χρειάζεται κάθε φορά να πληκτρολογείται την διεύθυνση. Επιπρόσθετα , το http://www.doogle.gr προσφέρει μια μοναδική δυνατότητα "αναζήτησης" σε πολλαπλά παράθυρα (Multi Doogle) , όπου μπορείτε να εκτελείτε ώς και 4 αναζητήσεις σε μία οθόνη. Φυσικά , πατώντας το σχετικό link των αποτελεσμάτων αναζήτησης , αυτά εμφανίζονται στο συγκεκριμένο παράθυρο της ίδιας οθόνης , χωρίς να χάνεται τα υπόλοιπα αποτελέσματα σας! Υιοθετήστε το Doogle , στηρίξτε την Ελληνική Προσπάθεια , και συμβάλετε σε ένα καλύτερο μέλλον. Για παρατηρήσεις , σχόλια , αλλά και προτάσεις , μπορεί ο καθένας σας να στείλει email στον διαχειριστή της ιστοσελλίδας mailto:webmaster@doogle.gr

Greek Wrestling Community promo

Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2007

Βιογραφία john cena



Oνομα:
John Felix Anthony Cena
Ημ.γεννησης:
23/4/1977
Τόπος:
Μασαχουσέτη, ΗΠΑ
Υψος:
1,85μ.
Βάρος:
111κ.
Ντεμπούτο:
16/2/2000
Χαρακτηριστικές κινήσεις: :
FU, STFU




O John Cena αποτελεί για αρκετούς επίδοξους παλαιστές pro, τον ορισμό του «American dream». Αγάπησε τα βάρη, την σωματική διάπλαση αλλά και την επαγγελματική πάλη και κατάφερε μέχρι τα 30 του να φτάσει στην κορυφή. Φορώντας ξανά και ξανά τη ζώνη του WWE Champion και μπαίνοντας σε ένα κλειστό club μετρημένων στα δάχτυλα παλαιστών που πέρασαν τα όρια των τεσσάρων σχοινιών, καταξιώθηκε στις συνειδήσεις πολλών fans. Ταυτόχρονα έδωσε το όνομα του σε εκατοντάδες προϊόντα. Τον υπέρτατο δηλαδή στόχο του WWE marketing. Εμπορικά τουλάχιστον έφτασε σε επίπεδα που στο παρελθόν βρέθηκαν «τιτάνες» των ρινγκ όπως ο Hulk Hogan, ο The Rock και ο «Stone Cold» Steve Austin.
http://www.lordofrings.gr/userfiles/image/WWE/SUPERSTARS/Cena_baby_child.jpg

1982 στη μασαχουσέτη... Α rising star

Ο Cena φτάνοντας στο απόγειο της καριέρας κατάφερε σχεδόν τα πάντα. Στέφθηκε πρωταθλητής. Πρωταγωνίστησε στον κινηματογράφο (χωρίς επιτυχία πάντως), έβγαλε CD με τραγούδια του και πήρε μέρος ακόμη και σε reality παιχνίδι (The Gillette Young Guns Celebrity Race). Τα χρόνια όπου έπαιζε αμερικάνικο ποδόσφαιρο με το νούμερο 54 στην πλάτη, που ασχολούνταν με το bodybuilding και εργαζόταν ως οδηγός λιμουζίνας για να απαλλάξει οικονομικά την επταμελή οικογένεια του, πέρασαν ανεπιστρεπτί. ΤΙΤΛΟΙ

OVW
Heavyweight Champ.(1)

Southern Tag Team Ch.(1)
με τον Rico Constantino

UPW
Heavyweight Champ.(1)

WWE
WWE Championship (3)
U.S Championship (3)
World Tag Team Ch.(1)
με τον Shawn Michaels

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ

Πιο βελτιωμένος παλαιστής (2003)

Πιο δημοφιλής (2004 2005)

Παλαιστής της χρονιάς (2006)

Καλύτερο Gimmick (2003)




Απ’ την αρχή στους τίτλους…


Το ξεκίνημα του στο UPW (Ultimate Pro Wrestling) μπορεί να μην… έδειχνε κορυφή αλλά άφηνε υποσχέσεις. Το 2000 μπήκε στα ρινγκ ενσαρκώνοντας τον ρόλο του «Prototype» και πήρε γρήγορα την πρώτη του ζώνη. Τα «λαγωνικά» του WWE βρήκαν ενδιαφέροντα τα χαρακτηριστικά του νεαρού παλαιστή και τον απέκτησαν με συμβόλαιο, στέλνοντας τον αμέσως για «ψήσιμο» στο OVW (Ohio Valley Wrestling). Εκεί συνέχισε να προβάρει ζώνες γύρω από τη μέση του (Heavyweight και Tag Team Champion) με το όνομα «Mr.P».


«World Life»


Το καλοκαίρι του 2002 είχε έρθει η ώρα του να κάνει το μεγάλο βήμα. Ο Vince McMahon τον φέρνει στην μαμά εταιρία και τα πρώτα του, αλλά μικρά feud είναι με τον Kurt Angle και στη συνέχεια τον Chris Jericho. Αμφότεροι ήταν πρώτα ονόματα εκείνη την εποχή στο Smackdown και βοήθησαν τον Cena να τραβήξει την προσοχή του κόσμου. Ένα άλλο στοιχείο που ώθησε τους θεατές (ιδιαίτερα τους νεότερους) να τον «σταμπάρουν» ήταν το εμπορικό gimmick που του χάρισε η Stephanie McMahon. Ντυμένος ράπερ και ριμάροντας δικές του προτάσεις, ξετρέλανε όσους συνέπλεαν με το μουσικό και όχι μόνο ρεύμα της εποχής. Το «World Life» μόλις είχε φτάσει…



Yo...yo...yo


Έπειτα άρχισε το κυνήγι της ζώνης. Ο Cena από το 2003, μόλις στην τρίτη του χρονιά στο WWE, μπαίνει απέναντι στον πρωταθλητή Brock Lesnar αλλά δεν καταφέρνει να του αποσπάσει τον τίτλο. Τουλάχιστον απέναντι στο F5 του Lesnar απαντά με μια κίνηση που έμελε να γίνει η δική του finishing move. Το περιβόητο FU στο οποίο φορτώνει τον αντίπαλο στους ώμους του και αφού τον περιστρέφει (σηκώνοντας τον από την πλευρά των ποδιών) 90 μοίρες, τον αφήνει να σκάσει με δύναμη στο ρινγκ με την πλάτη.


Η πρώτη ζώνη


Το Royal Rumble του 2004 ήταν η αφορμή για τον πρώτο τίτλο του John Cena. Εκεί έφυγε από το ρινγκ έκτος πριν το τέλος από τον θηριώδη Big Show. Η μετέπειτα αντιπαλότητα τους οδήγησε σε αγώνες για τον US title. Στην Wrestlemania 20 που έγινε το 2004 τα κατάφερε. Τότε άρχισε και μια μακρά περίοδος λατρείας των θεατών προς τον… champ (πλέον) που αποθέωναν τις ατάκες του αλλά και τις πρωτότυπες όσο και αστείες ακόμα και για το WWE κινήσεις του (όπως το να φουσκώνει τα pump it αθλητικά του παπούτσια πριν την τελική του κίνηση).



Απο το FU δεν ξέφυγε κανείς. Ο Big Show δεν αποτελεί εξαίρεση


Έχασε τη ζώνη μετά από τρεις μήνες λόγω… γραφειοκρατίας αφού εκείνο το διάστημα General Manager του Smackdown υπήρξε ο Kurt Angle. Την ξανακέρδισε στο "No Mercy της" χρονιάς από τον Booker T σε ένα επίπονο best-of-5 series. Η συγκεκριμένη ζώνη ξαναχάθηκε στο ντεμπούτο του Carlito σε ένα απλό επεισόδιο Παρασκευής. Έπειτα ο Cena αποσύρθηκε για ένα μικρό διάστημα (σε ένα σενάριο που τον ήθελε τραυματία από επίθεση του μπράβου του Carlito σε νυχτερινό club) διότι υπήρχαν και άλλα σχέδια για αυτόν. Οι McMahons που είχαν διακρίνει την εμπορικότητα του τον οδήγησαν μέσω της κινηματογραφικής τους εταιρίας στα γυρίσματα της ταινία «The marine» είχε τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Μόλις ολοκλήρωσε τα γυρίσματα ο Cena επέστρεψε για να ρεφάρει και να γίνει για τρίτη φορά US champion.


Πεζοναύτης… πρωταθλητής


Η προοπτική της εξόδου της ταινίας το 2006 είχε επιπτώσεις και στον χαρακτήρα του Cena μέσα στα ρινγκ. Οι σεναριογράφοι του αφαιρούν σιγά σιγά τα πολλά rap στοιχεία και του προσθέτουν ένα ύφος περισσότερο στρατιωτικό (military). Πριν αφομοιώσει πάντως τον νέο του ρόλο είχε προλάβει να βάλει την τελευταία του σημαντική πινελιά ως λευκός ράπερ. Λάνσαρε τη στροβιλιζόμενη ζώνη (spinner belt).



To "The Marine" πούλησε περισσότερα DVD παρά εισιτήρια στα cinema


Στο Royal Rumble του 2005, φτάνει μέχρι το τέλος όπου πέφτει ταυτόχρονα με τον Batista στο έδαφος και χάνει από τον «The animal» στην… παράταση. Τα καλύτερα ήρθαν όμως τον Απρίλιο για τον… πεζοναύτη. Μπορεί να έχασε την US ζώνη του από το «τσιράκι» του πρωταθλητή JBL, Orlando Jordan, αλλά φόρεσε για πρώτη φορά την υπέρτατη ζώνη στη Wrestlemania 21. Ο John Bradshaw Layfield παρέδωσε τα σκήπτρα στον νεαρό χωρίς να μπορεί να φανταστεί τι θα ακολουθούσε μετ’ έπειτα.


Τα draft του 2005 έφεραν τον Cena (παρέα με την spinner belt) στο RAW. Εκεί ο «Chain Gang Soldier» δεν είχε να κάνει πια με τον JBL αλλά βρήκε μπροστά του τους Chris Jericho (τον νίκησε σε «You're Fired» match) και Kurt Angle. Ο Cena διατήρησε τα σκήπτρα με κάθε αντίπαλο και επιπλέον στο Survivor Series πρόσθεσε ακόμη μια finishing move στο ρεπερτόριο του. Χρησιμοποίησε τη λαβή υποταγής (submission move) STFU και κράτησε λίγο ακόμα τον τίτλο.


Ξέρεις πως...

Χαρακτηριστική του κίνηση είναι το «You can’t see me» όπου κουνά την παλάμη του ανάμεσα στο δικό του και το πρόσωπο του αντιπάλου.


Η μουσική της εισόδου του προέρχεται από το κομμάτι "The Time Is Now", στο οποίο όπως και παλιότερα στο "Basic Thuganomics" συμμετέχει και ο ίδιος.




Edge… ο μεγάλος αντίπαλος


Το ξεκίνημα του 2006 ήταν δραματικό. Ο Cena κερδίζει πέντε παλαιστές στο Elimination Chamber του "New Year's Revolution" και πριν προλάβει να χαρεί τη νίκη του, δέχεται ξαφνικό χτύπημα. Ο Edge κάτοχος του «Money in the Bank» εξαργυρώνει την ευκαιρία που είχε, να προκαλέσει οποιαδήποτε στιγμή μέσα στη σεζόν τον πρωταθλητή. Ο «Rated R Superstar» το πράττει εκείνο το βράδυ και αποσπά τη ζώνη σε ελάχιστα λεπτά από τον κατάκοπο (λόγω του Elimination Chamber) Cena. Η χαρά του όμως κράτησε ελάχιστα αφού στο αμέσως επόμενο PPV το Royal Rumble o «Doctor of Thugonomics» (άλλο παρατσούκλι αυτό) ανακτά τον τίτλο και τον υπερασπίζεται κόντρα στον Triple H στη Wrestlemania 22.


O Edge εκδικείται στο «One Night Stand 2» αφού του κάνει spear φορώντας κράνος μοτοσικλέτας, δίνοντας την ευκαιρία στον Rob Van Dam (και αυτός νικητής σε «Money in the Bank») να φέρει τη ζώνη στα νερά του ECW. Εκείνη την ημέρα έγινε ίσως για πρώτη φορά έντονο το στοιχείο των αντι-Cena fans, αφού εμφανίστηκαν ταμπέλες όπως "If Cena wins, we riot.", "Same old shit" και "You can't wrestle". Βέβαια στους μαθημένους διαφορετικά fans του Extreme Championship Wrestling ο Cena δεν ήταν παρά ένας κακός παλαιστής (με την πραγματική έννοια τη λέξης παλαιστής) αλλά οι αντιδράσεις εκείνες (του πέταξαν πίσω ακόμα και το μπλουζάκι που τους πρόσφερε) βρήκαν έκτοτε μιμητές και στα γήπεδα όπου έκανε εμφανίσεις το show του RAW.


Έκτοτε πάντως Cena και Edge (που πήρε τον τίτλο από τον RVD) έδωσαν αρκετά ματς και γενικότερα «τράβηξαν» για αρκετό διάστημα την κόντρα τους. Από τις καλύτερες στιγμές τους ήταν το «Tables, Ladders and Chairs» match του Unforgiven 2006 στο Τορόντο. Σε ένα αγώνα που παραδοσιακά θεωρείται ειδικότητα του Edge o Cena κατάφερε κάνοντας FU επάνω από τη σκάλα στο αντίπαλο του να τον στείλει επάνω σε δύο τραπέζια και να βάλει για τρίτη φορά τη ζώνη του WWE champion.


Ο Johnny… keep walking


Από τότε ο τίτλος μένει κολλημένος στη μέση του John Cena. Αντίπαλοι πέρασαν πολλοί. King Booker και Big show (στο Cyber Sunday 2006), Umaga (σε New Year's Revolution και Royal Rumble 2007), Shawn Michaels (Wrestlemania 23 και Backlash), The Great Khali (Judgment Day και One Night Stand 2007), Lashley - Foley - Orton (Vengeance 2007), πέρασαν αλλά δεν την ακούμπησαν τελικά. Στο ενδιάμεσο μάλιστα ο «Marine» βρέθηκε για λίγο και με τον τίτλο του Tag team champion (μαζί με τον Shawn Michaels).

Δεν υπάρχουν σχόλια: