Ποιοί πιστέυετε οτι έβαλαν της φωτιές;;;

ΔΕΙΤΕ

funny videos: wrestling videos:

Doodle

Για απ ευθείας επίσκεψη στο site μπορείτε να κάνετε clik στο banner: Doogle Gr Μια νέα ΕΛΛΗΝΙΚΗ μηχανή αναζήτησης , με την υποστήριξη της Google , γίνεται 'εργαλείο' ώστε να συντελέσει ο καθένας μας από λίγο στο να βελτιωθεί κάπως το μέλον μας... Η μηχανή λέγεται doogle (αντί για Google) , και το κύριο χαρακτηριστικό της είναι η μαύρη οθόνη και τα γκρί γράμματα. Το μαύρο χρώμα οθόνης κυριαρχεί , και έχει αποδειχθεί ότι η ενέργεια που χρειάζεται μια οθόνη να απεικονιστεί σαν μαύρη είναι πολύ λιγότερη απο την ενέργεια που χρειάζεται η οθόνη για να απεικονισθεί σαν άσπρη (κλασσικό google). Στη διαπίστωση αυτή έφθασαν πολλές ερεύνες που θα βρείτε στο τμήμα "σχετικά" της doogle.gr Ολοι εμείς , το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι αντι για google.gr να χρησιμοποιούμε Doogle.gr. Μπορείτε να το θέσετε σαν 'home page' σας (υπάρχει σχετικό Link) , έτσι ώστε να μη χρειάζεται κάθε φορά να πληκτρολογείται την διεύθυνση. Επιπρόσθετα , το http://www.doogle.gr προσφέρει μια μοναδική δυνατότητα "αναζήτησης" σε πολλαπλά παράθυρα (Multi Doogle) , όπου μπορείτε να εκτελείτε ώς και 4 αναζητήσεις σε μία οθόνη. Φυσικά , πατώντας το σχετικό link των αποτελεσμάτων αναζήτησης , αυτά εμφανίζονται στο συγκεκριμένο παράθυρο της ίδιας οθόνης , χωρίς να χάνεται τα υπόλοιπα αποτελέσματα σας! Υιοθετήστε το Doogle , στηρίξτε την Ελληνική Προσπάθεια , και συμβάλετε σε ένα καλύτερο μέλλον. Για παρατηρήσεις , σχόλια , αλλά και προτάσεις , μπορεί ο καθένας σας να στείλει email στον διαχειριστή της ιστοσελλίδας mailto:webmaster@doogle.gr

Greek Wrestling Community promo

Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2007

Ηλίθιοι αντρες

Ξεκινάμε.

Όπως θα 'χετε παρατηρήσει σε όλα τα άρθρα μου έχω τη μανία να κατηγοριοποιώ τα πράματα. Γιατί λοιπόν να χαλάσω την παράδοση εδώ; Ας δούμε τις διάφορες κατηγορίες αντρών. Παρακαλώ το κοντρόλ να ρίξει τις καρτέλες. Ευχαριστώ.

-Τύπος Γυναίκα = κρέας

Ο πιο κοινός ίσως τύπος άντρα στις μέρες μας είναι αυτός που βλέπει τη γυναίκα σαν ένα κομμάτι κρέας και μόνο. Είμαστε Ελληνάρες εξάλλου και είμαστε και πολύ άντρες. Χαρακτηριστικό γνώρισμα είναι το ότι οι άντρες της εν λόγω κατηγορίας αποκαλούνε ΠΑΝΤΑ ΜΑ ΠΑΝΤΑ τις γυναίκες/κοπέλες γκόμενες. "Θα βγω με τη γκόμενα", "ωραία γκόμενα", "..και τι μου λέει η γκόμενα...", "σιγά τη γκόμενα" και άλλα τέτοια χαριτωμένα είναι το Α και το Ω στο λεξιλόγιό τους. Τα υπόλοιπα 22 γράμματα είναι βρισιές. Χοντρές, βαρβάτες. Γιατί τι σόι άντρας είσαι αν δεν ρίχνεις και τα μπινελίκια σου; ΟΕΟ; Το πρώτο πράγμα που κοιτάνε σε μια γυναίκα είναι το στήθος της (ή κατά το λεξιλόγιό τους τα βυζιά της) αν τη δούνε από μπροστά και τα οπίσθιά της (αντίστοιχα κώλος της) αν την κοιτάξουν από πίσω. Οι σχέσεις τους με το άλλο φύλο είναι ελάχιστης διάρκειας έως ανύπαρκτες καθώς πιστεύουν στο δόγμα "Γαμώ και φεύγω". Συχνάζουν σε μέρη με πολλές γυναίκες διατηρώντας το cool ύφος του "όχι, δεν είμαι μπακούρι και δεν το δείχνω".

-Τύπος Γυναίκα = άγγελος

Μια άλλη αρκετά συνηθισμένη κατηγορία ανδρών είναι αυτή του συναισθηματικού τύπου, του μελό, που βλέπει τη γυναίκα "σαν άγγελο" όπως οι ίδιοι την αποκαλούν. Είναι πολλοί, αλλά δεν φαίνονται. Όσο ηλίθια, στραβή, κουτσή, κουλή, χαζή και άχρηστη και αν είναι η άλλη, αυτοί τη θεωρούν άγγελο. Πέφτουν στο γκρεμό με διαταγή της και πλαντάζουν στο κλάμα με το παραμικρό, έστω και σε μια διαφωνία για το πού θα πάνε το βράδυ. Τείνουν στον τύπο του emo αλλά δεν τον αγγίζουν. Αποκαλούνε τη γυναίκα κοπέλα όσων χρονών και αν είναι, ακόμα και αν πέθανε. "Πέθανε μια κοπέλα" θα σου πούνε, και μετά θα κοιτάξεις το κηδειόχαρτο και θα γράφει "ΓΚΟΛΦΩ ΠΡΟΒΑΤΑ, ετών 84 απεβίωσε" και θα μείνεις μαλάκας. Το πρώτο πράγμα που κοιτάζουν πάνω σε ένα θηλυκό είναι τα φτερά του, καθώς μην ξεχνάτε πως είναι άγγελος. Συχνάζουν σε ήσυχα κυρίως μέρη παρέα με τον άγγελό τους και φιλοσοφούνε για ψύλλου πήδημα. Ο Τζάκ πήδηξε.

-Τύπος Γυναίκα = τα πάντα

Ο συγκεκριμένος τύπος αντρών είναι γνωστός και ως "μουνόδουλοι". Είναι αυτοί που ό,τι μα ό,τι και αν τους πει το έτερον ήμισυ θα το κάνουν. Από το να μην κάνουν παρέα με τους φίλους τους γιατί η μαντάμ δεν τους γουστάρει (το οποίο θεωρώ και το πιο ηλίθιο πράγμα), μέχρι να κόψουν τ' αρχίδια τους. Σκέφτονται συνεχώς τι θα πει η καλή τους άμα μάθει κάτι που έκαναν, ενώ σε προχωρημένο στάδιο αποσύνθεσης την παίρνουν και τηλέφωνο να τη ρωτήσουνε και να της ζητήσουνε την άδεια. Και ούτε λόγος φυσικά για κρεβάτι-έρωτα, ε! Θα έλεγα πως το τραγούδι που τους ταιριάζει είναι το "Το νινί σέρνει καράβι" της πασίγνωστης αοιδού Βέρας Λάμπρου. Εδώ δεν γίνεται λόγος επίσης και για το πρώτο πράγμα που κοιτάνε σε μια γυναίκα, καθώς ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ να κοιτάνε άλλη γυναίκα γιατί αλλιώς πέφτει παντόφλα στο σπίτι. Ω, ναι.

-Τύπος "Είμαι-ωραίος-και-το-ξέρω"

Η αδυναμία μου. Οι εν λόγω τύποι είναι αυτοί που φαίνονται περισσότερο. Ντύνονται στην τρίχα, ΜΟΝΟ με επώνυμα ρούχα (αν δεν έχεις ENERGIE μπουφανάκι και Vans παπούτσια πού πας;), κυκλοφορούν ΜΟΝΟ σε επώνυμα μαγαζιά και μέρη και ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ δεν κάνουν κάτι που δεν είναι cool. Κατά τη γνώμη μου είναι ο τύπος που προτιμούν κατά κόρον οι ηλίθιες γυναίκες. Είναι cool, είναι in, είναι yo! Μας γαμάνε όλους γιατί είναι ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΓΑΜΑΤΟΙ και αλλάζουν τις γυναίκες σαν τα πουκάμισα γιατί είναι τόσο ηλίθιες και αυτές που τους ακολουθούν. Χαρακτηριστικό τους γνώρισμα είναι το ότι χαμογελάνε συνεχώς, κάτι σαν τον Ρουβά, μιας και όταν ανοίγουν το ξερό τους το στόμα να μιλήσουν όλο παπαριές πετάνε. Δεν πηγαίνουν ΠΟΥΘΕΝΑ αν δεν έχουν μαζί τους τουλάχιστον 1 κουτί τσίχλες να μασάνε σαν μηρυκαστικά για να δείχνουν και το αλογίσιο χαμόγελό τους στα κορτσούλια που τρέχουν ξοπίσω τους και είναι τόσο μπούφοι που σκάνε στα γέλια με το παραμικρό που θα τους πεις, ακόμα και το όνομά τους. Γελοίοι.

Αυτοί είναι κατ' εμέ οι κυριότεροι τύποι αντρών σήμερα. Ο βαθμός ηλιθιότητας του καθενός διαφέρει και είναι αρκετά δύσκολο να τους κατατάξεις με βάση το ποιος έχει τα περισσότερα σκατά στο κεφάλι. Προσωπικά θεωρώ πρωταθλητή την τελευταία κατηγορία. Γεια σας.

Σκατά φαί, σκατά ζωή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: