Ποιοί πιστέυετε οτι έβαλαν της φωτιές;;;

ΔΕΙΤΕ

funny videos: wrestling videos:

Doodle

Για απ ευθείας επίσκεψη στο site μπορείτε να κάνετε clik στο banner: Doogle Gr Μια νέα ΕΛΛΗΝΙΚΗ μηχανή αναζήτησης , με την υποστήριξη της Google , γίνεται 'εργαλείο' ώστε να συντελέσει ο καθένας μας από λίγο στο να βελτιωθεί κάπως το μέλον μας... Η μηχανή λέγεται doogle (αντί για Google) , και το κύριο χαρακτηριστικό της είναι η μαύρη οθόνη και τα γκρί γράμματα. Το μαύρο χρώμα οθόνης κυριαρχεί , και έχει αποδειχθεί ότι η ενέργεια που χρειάζεται μια οθόνη να απεικονιστεί σαν μαύρη είναι πολύ λιγότερη απο την ενέργεια που χρειάζεται η οθόνη για να απεικονισθεί σαν άσπρη (κλασσικό google). Στη διαπίστωση αυτή έφθασαν πολλές ερεύνες που θα βρείτε στο τμήμα "σχετικά" της doogle.gr Ολοι εμείς , το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι αντι για google.gr να χρησιμοποιούμε Doogle.gr. Μπορείτε να το θέσετε σαν 'home page' σας (υπάρχει σχετικό Link) , έτσι ώστε να μη χρειάζεται κάθε φορά να πληκτρολογείται την διεύθυνση. Επιπρόσθετα , το http://www.doogle.gr προσφέρει μια μοναδική δυνατότητα "αναζήτησης" σε πολλαπλά παράθυρα (Multi Doogle) , όπου μπορείτε να εκτελείτε ώς και 4 αναζητήσεις σε μία οθόνη. Φυσικά , πατώντας το σχετικό link των αποτελεσμάτων αναζήτησης , αυτά εμφανίζονται στο συγκεκριμένο παράθυρο της ίδιας οθόνης , χωρίς να χάνεται τα υπόλοιπα αποτελέσματα σας! Υιοθετήστε το Doogle , στηρίξτε την Ελληνική Προσπάθεια , και συμβάλετε σε ένα καλύτερο μέλλον. Για παρατηρήσεις , σχόλια , αλλά και προτάσεις , μπορεί ο καθένας σας να στείλει email στον διαχειριστή της ιστοσελλίδας mailto:webmaster@doogle.gr

Greek Wrestling Community promo

Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2007

Πως να βασανίσεις τα μικρά σου αδέρφια!!!

Πώς να βασανίσεις τα μικρά σου αδέρφια
Δοκιμασμένα και με 100% επιτυχία



1. Παίζετε το παιχνίδι του κρυμμένου θησαυρού. Παράλληλα υπόσχεστε μια μυστική έκπληξη σε όποιον το βρει πρώτος, μόνο που από την αρχή δεν υπάρχει θησαυρός. Τους αφήνεις να ψάχνουν και τους λες την αλήθεια μετά από 3 μέρες.

2. Τους κρύβεις το αγαπημένο τους παιχνίδι και μετά "ξεχνάς" που το έχεις κρύψει. Αν βαριέσαι να το κρύβεις, το κρατάς ψηλά πάνω από το κεφάλι τους ή αν έχεις κολλητική ταινία το κολλάς στο ταβάνι.

3. Αλλάζεις πάντα κανάλι όταν αρχίζει το αγαπημένο τους cartoon. Παίρνεις το τηλεκοντρόλ έτσι ώστε να το ξαν' αλλάζεις κάθε φορά που αλλάζουν το κανάλι από τα κουμπιά της τηλεόρασης. Αν δεν θες να αλλάξεις κανάλι, τότε αλλάζεις την γλώσσα, ανεβοκατεβάζεις την ένταση του ήχου, ή ανοιγοκλείνεις την τηλεόραση.

4. Όταν θέλουν πάρα πολύ κάτι, βάζεις μαζί τους στοίχημα και παίζεται ένα παιχνίδι που ποτέ δεν έχουν νικήσει, πχ τάβλι, σκάκι, χαρτιά. Αν νικήσουν να τους δώσεις ότι θέλουν, αν χάσουν να μην αρχίσουν το κλάμα και να μην σε προδώσουν στη μαμά σας! (αν το ξεχάσεις αυτό, έχει μπλέξει!)

5. Τους βάζεις στο δωμάτιο, κλείνεις τα φώτα και κλειδώνεις την πόρτα, αφού πρώτα τους έχεις πει την ιστορία για το αιμοβόρο τέρας που ζει σε κλειδωμένα σκοτεινά δωμάτια και τρώει μικρά παιδάκια. Στέκεσαι έξω από την πόρτα κάνοντας ανατριχιαστικούς θορύβους.

6. Όταν κλαίει να τραγουδάς το τραγούδι "τι όμορφη που είσαι όταν κλαις, το δάκρυ σαν διαμάντι αργοκυλάει, αγάπη μου τι όμορφα που κλαις, ακόμη λίγο κλάψε και σπάει". Αν μπορείς να κάνεις ντουέτο με τον πατέρα σου ή την μάνα σου ακόμη καλύτερα. Αν υπάρχει και γιαγιά πρόθυμη, ας συμμετάσχει και αυτή.

7. Όταν θέλουν κάτι τους λες "θα στο δώσω στις 4:30». Και μετά κάνεις πλάκα που στέκονται μπροστά στο ρολόι επί 2-3 ώρες και περιμένουν να περάσει η ώρα. Τραγική ειρωνεία ότι δεν ξέρουν ακόμη πως να διαβάζουν την ώρα! Αν ξέρουν να διαβάζουν την ώρα τους λες απλώς "θα στο δώσω αύριο". Την επόμενη μέρα όταν ζητάνε να κρατήσεις το λόγο σου, τους λες ότι είπες ότι θα τους το δώσεις αύριο!!

8. Τους ανακοινώνεις ότι ο ʼγιος Βασίλης πέθανε σε ατύχημα αφού πρώτα είχε φρικτούς πόνους και έτσι δεν θα ξαναπάρουν ποτέ δώρα. Του περιγράφεις το αιματηρό και φρικιαστικό ατύχημα με κάθε λεπτομέρεια, πχ τον πάτησε το έλκηθρο, και καθώς αυτός αγωνιζόταν να καλέσει βοήθεια σέρνοντας το κομμένο πόδι του, οι σαρκοβόροι τάρανδοι του, τον έτρωγαν ζωντανό αργάααα αργάααα

9. Τους λες ότι τους είπες ψέματα και ότι ποτέ δεν υπήρξε ʼγιος Βασίλης, και μετά τους κοροϊδεύεις που πιάστηκαν κορόιδα.

10. Όταν η μαμά σου σε αφήνει να κάνεις baby sitting τους εξηγείς ότι η αγαπημένη τους μανούλα τους έχει εγκαταλείψει για πάντα και ότι δεν θα ξαναγυρίσει ποτέ πίσω. Τους λες ότι ήταν δικό τους φταίξιμο, επειδή δεν σε υπάκουαν και έτσι δεν ήταν φρόνημα καλά παιδάκια. Τέλος τους λες ότι αν σε υπακούουν τυφλά, θα πείσεις την μητέρα σας να επιστρέψει.

11. Αν είναι αγοράκια και έχουν μεγαλώσει αρκετά έτσι ώστε να αηδιάζουν με το γυναικείο σώμα, τους εξηγείς ότι όταν ήταν μικροί βύζαιναν και τους εξηγείς ακριβώς τι σημαίνει αυτό. Ανοίγεις βιβλίο βιολογίας και τους δείχνεις εικόνες.

12. Μετά τους εξηγείς πως έχουν γεννηθεί, αφού πρώτα τους εξηγείς πως έχει μείνει έγκυος η μανούλα τους! Αν το βιβλίο βιολογίας δεν καλύπτει πλήρως αυτό το θέμα, παίρνεις ένα περιοδικό με ακατάλληλο περιεχόμενο και αναλαμβάνεις να τους εξηγήσεις. Καθ' όλη την διάρκεια τονίζεις ότι αυτή η γυναίκα παίζει τον ρόλο της μαμάς, και αυτός του μπαμπά τους!

13. Τους κλειδώνεις έξω από το σπίτι, μέσα στο σπίτι, έξω από το αυτοκίνητο, μέσα στο αυτοκίνητο, έξω από το δωμάτιό τους, μέσα στο δωμάτιό τους... βασικά όπου και αν τους κλειδώσεις το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Εσύ γελάς κοροϊδευτικά ενώ αυτά στριγκλίζουν και θέλουν να πάνε εκεί που δεν μπορούν. Φροντίζεις να σε ακούν όταν γελάς!

14. Αντιγράφεις τις κινήσεις τους μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Πχ. Αν κουνήσουν το χέρι το κουνάς και εσύ, αν κάτσουν, κάθεσαι και εσύ. Να έχεις λίγη υπομονή και σε 5 λεπτά το πολύ θα φρικάρουν. Συνεχίζεις να τους αντιγράφεις όταν στριγκλίζουν θυμωμένα, όταν τρέχουν να φύγουν, ακόμη και όταν αρχίσουν το κλάμα..

15. Επαναλαμβάνεις ότι λένε, ή την τελευταία συλλαβή μόνο (για να μην κουράζεσαι και εσύ). Πχ λένε :
"Θέλω να φάω" - λες "ω"
"σταμάτα είναι σπαστικό" - λες "κο"
"σταμάταααααα" - λες "τααα"
"μαμαααααααα" - λες "μαααα"

2 σχόλια:

Princess είπε...

Και το ωραιοτερο ειναι οτι ολοι τα καναμε αυτα -ακομα κι αυτοι που δεν είχαμε αδερφια (εγω τα εκανα στα μικρα ξαδερφια)- και παρολαυτα δε μεγαλωσαν γενιές μανιακών δολοφονων και ψυχωτικών (ελπίζω δηλαδή!). Αυτο με την επανάληψη το βαριόμουνα... πρώτα εκνευριζόμουν εγω και μετα το πιτσιρίκι!
Μαρεσει το blog! Βασικα μου αρεσει ο τροπος γραφης σου (και η σταση σου απεναντι σε ορισμένες καταστάσεις!)
Καλή συνέχεια!

Johny_619 είπε...

χέρομαι που αρέσει το blog!!!!
τώρα μπορούμε και να μιλάμε
χάρη στο chat room!!!!
οήγιανε να κουνεντιάσουμε!!!:-)