Ποιοί πιστέυετε οτι έβαλαν της φωτιές;;;

ΔΕΙΤΕ

funny videos: wrestling videos:

Doodle

Για απ ευθείας επίσκεψη στο site μπορείτε να κάνετε clik στο banner: Doogle Gr Μια νέα ΕΛΛΗΝΙΚΗ μηχανή αναζήτησης , με την υποστήριξη της Google , γίνεται 'εργαλείο' ώστε να συντελέσει ο καθένας μας από λίγο στο να βελτιωθεί κάπως το μέλον μας... Η μηχανή λέγεται doogle (αντί για Google) , και το κύριο χαρακτηριστικό της είναι η μαύρη οθόνη και τα γκρί γράμματα. Το μαύρο χρώμα οθόνης κυριαρχεί , και έχει αποδειχθεί ότι η ενέργεια που χρειάζεται μια οθόνη να απεικονιστεί σαν μαύρη είναι πολύ λιγότερη απο την ενέργεια που χρειάζεται η οθόνη για να απεικονισθεί σαν άσπρη (κλασσικό google). Στη διαπίστωση αυτή έφθασαν πολλές ερεύνες που θα βρείτε στο τμήμα "σχετικά" της doogle.gr Ολοι εμείς , το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι αντι για google.gr να χρησιμοποιούμε Doogle.gr. Μπορείτε να το θέσετε σαν 'home page' σας (υπάρχει σχετικό Link) , έτσι ώστε να μη χρειάζεται κάθε φορά να πληκτρολογείται την διεύθυνση. Επιπρόσθετα , το http://www.doogle.gr προσφέρει μια μοναδική δυνατότητα "αναζήτησης" σε πολλαπλά παράθυρα (Multi Doogle) , όπου μπορείτε να εκτελείτε ώς και 4 αναζητήσεις σε μία οθόνη. Φυσικά , πατώντας το σχετικό link των αποτελεσμάτων αναζήτησης , αυτά εμφανίζονται στο συγκεκριμένο παράθυρο της ίδιας οθόνης , χωρίς να χάνεται τα υπόλοιπα αποτελέσματα σας! Υιοθετήστε το Doogle , στηρίξτε την Ελληνική Προσπάθεια , και συμβάλετε σε ένα καλύτερο μέλλον. Για παρατηρήσεις , σχόλια , αλλά και προτάσεις , μπορεί ο καθένας σας να στείλει email στον διαχειριστή της ιστοσελλίδας mailto:webmaster@doogle.gr

Greek Wrestling Community promo

Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2007

O καφές

"Η συνταγή:

Σε ένα ποτήρι του φραπέ , βάζετε τον καφέ και τη ζάχαρη.
Μετά βάζετε νερό από τη βρύση (πάντα και μόνο από τη βρύση, ποτέ κρύο ή
παγωμένο) τόσο όσο περίπου είναι ένα γυναικείο δάχτυλο σε πάχος, δηλαδή να
υπερκαλύπτει τον καφέ και τη ζάχαρη.
Βάζετε το μιξεράκι μέσα και χτυπάτε μέχρι να διαλυθεί η ζάχαρη.
Σταματήστε το χτύπημα όταν ο αφρός γίνει διπλάσιος από το νερό.
Προσθέστε αργά -ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ- και κυκλικά νερό τόσο παγωμένο όσο θέλετε. Το
καλοκαίρι μπούζι.
Ο αφρός πρέπει -βάζοντας αργά το νερό- να αρχίσει να χάνει το καφέ του χρώμα
και να γίνεται σχεδόν λευκός. Αν αφήσετε τον αφρό σε χρώμα καφέ θα
παρακρατήσει και θα χάσετε όλη την καφεΐνη και το άρωμα.
Προσθέτετε όσα παγάκια θέλετε, ανάλογα με την εποχή, την κατάσταση του
λαιμού σας και των αμυγδαλών σας.
Βάζετε το καλαμάκι και κάνετε τόσες περιστροφές ώστε να ομογενοποιηθεί το
χρώμα και να ξεκολλήσει ο αφρός από τα τοιχώματα του ποτηριού. Σε ΚΑΜΙΑ
περίπτωση μην αφήσετε αφρό κολλημένο στα τοιχώματα.
Αρχίστε να απολαμβάνετε τον καλύτερο και πιο δυνατό φραπέ που έχετε πιει
ποτέ.
Για κάθε τέτοιο φραπέ που φτιάχνετε πρέπει να μου στέλνετε 0,0000033333 ευρώ
σαν πνευματικά δικαιώματα της συνταγής.
Επαναλαμβάνω: Ο πολύς αφρός καταστρέφει τον φραπέ. Μένει το άρωμα και η
καφεΐνη στον αφρό και εσείς πίνετε νεροζούμι. Ο αφρός είναι μόνο για να
προστατεύει τον φραπέ, να μη χάνεται το άρωμά του (όπως και στη μπύρα).
Μέχρι να τελειώσετε τον φραπέ, στην τελευταία γουλιά, ΔΕΝ πρέπει να υπάρχει
ΚΑΘΟΛΟΥ αφρός.
Στις καφετέριες συνήθως χτυπούν τον φραπέ με ένα μηχάνημα που προορίζεται να
χτυπά αυγά και ντεκόττο. Σου σερβίρουν έναν φραπέ κατά τα 2/3 αφρό και στο
τέλος ο αφρός (και η ουσία του φραπέ) έχει μείνει στο ποτήρι.
Αν σας σερβίρουν τέτοιο φραπέ, πίνετε λίγο φραπέ και λίγο αφρό, ανακατέψτε
τα στο στόμα σας και καταπιείτε τα.
Αν τελειώνοντας το φραπέ σας έχει μείνει στον πάτο ή στα τοιχώματα αφρός,
τότε δεν έχετε πιει φραπέ, αλλά νερομπούρμπουλο, εκτός και αν έχετε
χρησιμοποιήσει διπλή και τριπλή ποσότητα καφέ....
Ποτέ στον φραπέ μην βάζετε γάλα. Η συνταγή για φραπόγαλο είναι διαφορετική
και απαιτεί να βάζετε καφέ στο γάλα σας, όχι το αντίθετο.
Το ούζο πίνει ανέρωτο και το φραπέ αγάλακτο...
Αντίθετα πίνει το γάλα καφεδωμένο...

Δεν υπάρχουν σχόλια: