Ποιοί πιστέυετε οτι έβαλαν της φωτιές;;;

ΔΕΙΤΕ

funny videos: wrestling videos:

Doodle

Για απ ευθείας επίσκεψη στο site μπορείτε να κάνετε clik στο banner: Doogle Gr Μια νέα ΕΛΛΗΝΙΚΗ μηχανή αναζήτησης , με την υποστήριξη της Google , γίνεται 'εργαλείο' ώστε να συντελέσει ο καθένας μας από λίγο στο να βελτιωθεί κάπως το μέλον μας... Η μηχανή λέγεται doogle (αντί για Google) , και το κύριο χαρακτηριστικό της είναι η μαύρη οθόνη και τα γκρί γράμματα. Το μαύρο χρώμα οθόνης κυριαρχεί , και έχει αποδειχθεί ότι η ενέργεια που χρειάζεται μια οθόνη να απεικονιστεί σαν μαύρη είναι πολύ λιγότερη απο την ενέργεια που χρειάζεται η οθόνη για να απεικονισθεί σαν άσπρη (κλασσικό google). Στη διαπίστωση αυτή έφθασαν πολλές ερεύνες που θα βρείτε στο τμήμα "σχετικά" της doogle.gr Ολοι εμείς , το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι αντι για google.gr να χρησιμοποιούμε Doogle.gr. Μπορείτε να το θέσετε σαν 'home page' σας (υπάρχει σχετικό Link) , έτσι ώστε να μη χρειάζεται κάθε φορά να πληκτρολογείται την διεύθυνση. Επιπρόσθετα , το http://www.doogle.gr προσφέρει μια μοναδική δυνατότητα "αναζήτησης" σε πολλαπλά παράθυρα (Multi Doogle) , όπου μπορείτε να εκτελείτε ώς και 4 αναζητήσεις σε μία οθόνη. Φυσικά , πατώντας το σχετικό link των αποτελεσμάτων αναζήτησης , αυτά εμφανίζονται στο συγκεκριμένο παράθυρο της ίδιας οθόνης , χωρίς να χάνεται τα υπόλοιπα αποτελέσματα σας! Υιοθετήστε το Doogle , στηρίξτε την Ελληνική Προσπάθεια , και συμβάλετε σε ένα καλύτερο μέλλον. Για παρατηρήσεις , σχόλια , αλλά και προτάσεις , μπορεί ο καθένας σας να στείλει email στον διαχειριστή της ιστοσελλίδας mailto:webmaster@doogle.gr

Greek Wrestling Community promo

Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2007

Oτι να ναι ιστορία

Πριν από πέντε χρόνια μέσα στο βαθύ πηγάδι υπήρξε ένας κρυμμένος θησαυρός μεγάλος και απροσέγγητος ώσπου κάποια στιγμή ένας νεαρός αποφάσισε να μπει στο βαθύ πηγάδι και να ψάξει να βρει τον θησαυρό ο οποίος είχε μέσα χρυσά νομίσματα. Αποφάσισε λοιπόν, με παρέα, μα δυστυχώς δεν βρήκε ούτε ψυχή για να έρθει μαζί του. Έτσι μόνος πήρε τηλέφωνο το παλιό του φίλο που είχε πολλά λεφτά και βασιζόταν πολύ σε αυτά. Ο φίλος όμως δεν ήθελε καθόλου να ακούσει για γάμο τότε ο νεαρός προσπάθησε να φτιάξει κάτι παράξενο, ωραίο.

Πίστευε πως έτσι θα τον έκανε να έρθει πιο κοντά σε μια μάγισσα όπου θα μπορούσε να τον μεταμορφώσει σε πιγκουΐνο κόκκινο με μαύρα δόντια σαν κοφτερά μαχαίρια και με τεράστια, κίτρινα μάτια που έμοιαζαν με φάρους. Μεταμορφωμένος έτσι θα πήγαινε να βρει εκείνη που 8α τον έκανε να ξαναγίνει άνθρωπος.

Όταν κατάφερε να επιστρέψει πίσω στο σπιτάκι του, έβαλε τα χρυσά παπούτσια και το τεράστιο καπέλο και πήγε να ψάξει σκεφτικός και αγχωμένος για την μαγική και την τεράστια μπλούζα που ήταν τρύπια και έπρεπε να τα κολλήσει γιατί δεν του άρεσε να έχει τρύπα, αλλά μια βροχερή μέρα αποφάσισε να την πετάξει στον κάδο ανακύκλωσης. Τότε σκέφτηκε να την χωρίσει την μπλούζα σε τρία κομμάτια. Την επόμενη αγόρασε άλλη αλλά δεν ξέχασε ποτέ την μπλούζα. Μια μέρα πήδηξε από τον γκρεμό της Αριζόνας, άνοιξε την μπλούζα και την έφαγε. Ο κύριος, αφού πεινούσε αποφάσισε να ξεράσει γιατί δεν ένιωθε καλά και έπρεπε να βρει μια γιατρός να τον εξετάσει. Αυτή τον χειρούργησε, αλλά δεν τα κατάφερε και πέθανε.

Μετά η γιατρός αυτοκτόνησε γιατί δεν άντεχε να βλέπει την νοσοκόμα να βάζει τρικλοποδιές στην γάτα της. Η γάτα γλίστρησε και έσπασε το αυτή της και έβγαλε το ψάρι που κλάνει και βρόμαγε τόσο πολύ που τελικά ή γάτα ψόφησε. Ύστερα όμως ζωντάνεψε και ζόμπι, γιγάντιο ζόμπι και άρχισε να τρώει τα καρότα που ήταν στον κήπο και δεν της άρεσαν.

Μια μέρα φύτεψε στον γείτονα μια σφαίρα και τότε πήγε φυλακή. Στη φυλακή έφαγε τον Μπομπ Σφουγγαράκι και της έσκισαν το καλτσόν. Δεν ήταν ο Μπομπ ο Σφουγγαράκης; Όχι ήταν μεταμφιεσμένος σε ένα μπαλόνι στο Λούνα Πάρκ. Έφαγε πολλά αντίδια και καραμέλες και φούσκωσε όσο ένα αερόστατο τότε τον μάζεψε η ντροπαλή κοπέλα και τον έκανε κούνια μπέλα για ώρες, πάρα πολλές ώσπού ξαφνικά εξαφανίστηκε.

Η μαμά της Φώφης που είχε μια κατσαρόλα τραχανά και ψωμί και τους πήρε στο κυνήγι να τους ταΐσει με το ζόρι αλλά καθώς τρέχανε βρήκανε μια γάτα κουτσή που την έλεγαν Αφροξυλάνθη. Τότε εμφανίστηκε ένας σκουπιδιάρης με μια μεγάλη σκούπα.

Αποφάσισε λοιπόν να απομακρυνθεί γιατί δεν ήθελε να τον δουν στο πηγάδι να περιμένει στην τοσοδούλα νεράιδα που πραγματοποιούσε κάθε κρυφή επιθυμία που ήταν να γίνει pornostar με τεράστια επιτυχία. Και έτσι έφυγε για να ανακαλύψει την μεγάλη καριέρα αλλά δύστυχος ανακάλυψε ότι δεν είχε πράσινα αγγούρια και μαύρα παγοπέδιλα για να κάνει ένα μεγάλο πάρτι ηλικιωμένων.

Αποφάσισε λοιπόν να βάλει ένα τέλος στο πάρτι γιατί δεν μπορούσε να χορέψει μόνη της στο Ζάλογγο για αυτό κάθισε να φάει ένα κουβά τζατζίκι. Αφού ρεύτικε ήπιε λίγο υγρό σαπούνι για να μαστουρώσει. Παράλληλα αποφάσισε να χωρίσει με τον γκόμενο της, ετσι λοιπόν έκατσε και έχεσε. Παράλληλα σκεφτόταν την αγαπημένη εκπομπή του που θα τον βοηθούσε να μάθει την αλήθεια . Η αλήθεια ήταν ότι τότε που είχε πάει να σπουδάσει στην Θεσσαλονίκη ζαχαροπλαστική. Όμως είχε διαβήτη και έπρεπε δυστυχώς να τα παρατήσει. Απελπίστηκε αλλά ήξερε ότι το κουκλοσκουφάκι του θα ήταν πάντα στο πάρτι και αμέσως άρχισε να τηλεφωνεί σε όποιον ήξερε γιατί έτσι θα κατάφερνε να αποδείξει πως μπορεί να είναι εργένης και ότι θα ήταν ικανός να χειρουργήσει με επιτυχία.

Ο γιατρός κατάλαβε ότι δεν γινόταν να του πει την ιστορία της Μυρτώς της τσαχπινογαργαλιαρας η οποία δεν έπρεπε ποτέ ξανά να βρεθεί μέσα στο χειρουργείο γιατί δεν μπορούσε να κουνηθεί αφού δεν είχε σώμα αλλά είχε μεγάλο κεφάλι. Το ασθενοφόρο δεν πρόλαβε το φανάρι και οι 12 απόστολοι πήγαν να ψάλουν στο εκκλησάκι γιατί η φώτιση δεν έρχεται κατουρώντας στο προαύλιο της. Τότε ο ένας απόστολος κοίταξε ψηλά και είδε έναν καντηλανάφτη που άνοιγε τα χέρια του προς τον ορίζοντα και έκανε μια τούμπα και προσευχήθηκε να μην πέσει στο κεφάλι του αλιγάτορα μία πέτρα. Τον έσωσε τότε μια αρκούδα που έτυχε να βρίσκεται κάτω από τον μεγάλο καθρέφτη που ήταν στη μέση του δωματίου.

Ο ασθενής κοίταξε κατάματα το φίδι και κατάλαβε την ουσία των πραγμάτων. Τότε εμφανίστηκε ένας γέροντας χωρίς χέρια ο οποίος δεν ήξερε πώς να πιάσει την πέστροφα από το ποτάμι. Η δεινοσαυρομαμά κοίταξε περίλυπη το δεινοσαυροπαιδί και είπε «τα γένια σου θέλουν ξύρισμα και τα μαλλιά σου γιατί φούντωσαν πολύ και δεν κουρεύονται εύκολα».

Η κομμώτρια ήταν πολύ όμορφη και δεν ήθελε να παντρευτεί τον χασάπη γιατί ήταν πολύ φαφούτης και φαλακρός και είχε έναν σκύλο που είχε μεγάλα δόντια και νύχια βερνικωμένα πορτοκαλί. Έτσι αποφάσισε να αλλάξει και τα κουμπιά του που ήταν πουά φούξια και πολύ στη λίγδα και δεν έβγαινε με τίποτα.

Η σκυλομαμά ένιωθε ότι ο σκύλος βογκούσε από πόνο του κόλου και της ψηλής τρίχας που ήταν γεμάτο στρας και μια μεγάλη τρύπα διαμέσου της εμπόδιζε την κλανιά. Έτσι αποφάσισε το τέλος να είναι δίχως πολλά βασανιστήρια για να μην πέσει στο πηγάδι του θησαυρού και της ακολασίας. Με βαριά καρδιά λοιπόν πήρε το δρόμο του αλλά πέθανε.

ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια: