Ποιοί πιστέυετε οτι έβαλαν της φωτιές;;;

ΔΕΙΤΕ

funny videos: wrestling videos:

Doodle

Για απ ευθείας επίσκεψη στο site μπορείτε να κάνετε clik στο banner: Doogle Gr Μια νέα ΕΛΛΗΝΙΚΗ μηχανή αναζήτησης , με την υποστήριξη της Google , γίνεται 'εργαλείο' ώστε να συντελέσει ο καθένας μας από λίγο στο να βελτιωθεί κάπως το μέλον μας... Η μηχανή λέγεται doogle (αντί για Google) , και το κύριο χαρακτηριστικό της είναι η μαύρη οθόνη και τα γκρί γράμματα. Το μαύρο χρώμα οθόνης κυριαρχεί , και έχει αποδειχθεί ότι η ενέργεια που χρειάζεται μια οθόνη να απεικονιστεί σαν μαύρη είναι πολύ λιγότερη απο την ενέργεια που χρειάζεται η οθόνη για να απεικονισθεί σαν άσπρη (κλασσικό google). Στη διαπίστωση αυτή έφθασαν πολλές ερεύνες που θα βρείτε στο τμήμα "σχετικά" της doogle.gr Ολοι εμείς , το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι αντι για google.gr να χρησιμοποιούμε Doogle.gr. Μπορείτε να το θέσετε σαν 'home page' σας (υπάρχει σχετικό Link) , έτσι ώστε να μη χρειάζεται κάθε φορά να πληκτρολογείται την διεύθυνση. Επιπρόσθετα , το http://www.doogle.gr προσφέρει μια μοναδική δυνατότητα "αναζήτησης" σε πολλαπλά παράθυρα (Multi Doogle) , όπου μπορείτε να εκτελείτε ώς και 4 αναζητήσεις σε μία οθόνη. Φυσικά , πατώντας το σχετικό link των αποτελεσμάτων αναζήτησης , αυτά εμφανίζονται στο συγκεκριμένο παράθυρο της ίδιας οθόνης , χωρίς να χάνεται τα υπόλοιπα αποτελέσματα σας! Υιοθετήστε το Doogle , στηρίξτε την Ελληνική Προσπάθεια , και συμβάλετε σε ένα καλύτερο μέλλον. Για παρατηρήσεις , σχόλια , αλλά και προτάσεις , μπορεί ο καθένας σας να στείλει email στον διαχειριστή της ιστοσελλίδας mailto:webmaster@doogle.gr

Greek Wrestling Community promo

Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2007

O SPOILERMAN ΞΕΡΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΕΣ & GUERRERO(SPOILERS)

ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ SPOILERS
















Ξέμειναν από… «κακούς» στο RAW και σκέφτονται έντονα να μεταφέρουν κάποιους από την πλειάδα των heels που υπάρχουν στο Smackdown.

Συγκεκριμένα… ακούγεται πολύ έντονα πως πολύ σύντομα θα αλλάξουν στρατόπεδο ο Umaga και ο Mark Henry. Για τον μεν Umaga, ότι push ήταν να πάρει στο RAW το πήρε… Με τον Cena έπαιξε, ζώνη intercontinental κατέκτησε και εσχάτως άρχισε να γίνεται και συμπαθής στους θεατές.

Οπότε… το Smackdown ίσως να του ταιριάζει καλύτερα, αφού σίγουρα ο Batista θα χρειαστεί νέους αντιπάλους. Έχει βαρεθεί να παίζει με τους Khali, Edge & Undertaker και εμείς έχουμε κουραστεί να τους βλέπουμε. Επίσης στο Smackdown ψάχνουν με αγωνία τον επόμενο μεγάλο αντίπαλο του Undertaker. Το Wrestlemania 24 πλησιάζει και θα χρειαστεί κάποιος για να... χάσει απο τον "νεκροθαύτη" (για να κάνει το 16-0).

Ο Umaga έχει κι άλλο κόσμο να... βαρέσει, αλλά...
πρέπει να πάει στο Smackdown


Τον αντίστροφο δρόμο θα διαβεί κατά τα φαινόμενα ο Mark Henry. Ο θηριώδης μαύρος παλαιστής, έχασε σχεδόν από τους πάντες στο Smackdown διατηρώντας παράλληλα το προφίλ του πολύ κακού… παιδιού. Με το συμβόλαιο του ανανεωμένο, οι σεναριογράφοι θα έχουν όλο τον χρόνο για να τον ρίξουν στα βαθιά νερά του RAW. Δεν αποκλείεται μάλιστα να δώσει και ματς τίτλου… τα οποία πιθανότατα θα χάσει. Ο κόσμος άλλωστε λατρεύει να τον μισεί.

Σκέψεις για τη γυναίκα του Eddie Guerrero

Η σύζυγος του αξέχαστου Eddie Guerrero, Vickie, εδώ και λίγο καιρό έχει αναλάβει χρέη general manager στο Smackdown, ελλείψει Theodore Long. Ο Long που υποτίθεται έπαθε καρδιακή προσβολή στο γάμο του από υπερβολική χρήση Viagra(!), θα μείνει ένα μικρό διάστημα εκτός rings… μέχρι να αποκαλυφθεί, ότι η όλη ιστορία με τον έρωτα του προς την Kristal ήταν μεθοδευμένη από την Vickie Guerrero.

Αυτό τουλάχιστον είχαν αρχικά στο μυαλό τους οι σεναριογράφοι και ενδεχομένως να ακολουθήσουν. Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο η Kristal θα γίνει αυτομάτων «κακό» παιδί και πιθανότατα να μετακινηθεί στο RAW αφού εκεί θα επιστρέψει μετά τον τραυματισμό του ο πραγματικός της σύντροφος στη ζωή, Bobby Lashley.

To σενάριο που έχει απορριφθεί πάντως, είναι αυτό που θέλει την Vickie Guerrero να ερωτεύεται άλλον παλαιστή. Φωτιά θα έπεφτε να τους κάψει…

Δεν υπάρχουν σχόλια: