Ποιοί πιστέυετε οτι έβαλαν της φωτιές;;;

ΔΕΙΤΕ

funny videos: wrestling videos:

Doodle

Για απ ευθείας επίσκεψη στο site μπορείτε να κάνετε clik στο banner: Doogle Gr Μια νέα ΕΛΛΗΝΙΚΗ μηχανή αναζήτησης , με την υποστήριξη της Google , γίνεται 'εργαλείο' ώστε να συντελέσει ο καθένας μας από λίγο στο να βελτιωθεί κάπως το μέλον μας... Η μηχανή λέγεται doogle (αντί για Google) , και το κύριο χαρακτηριστικό της είναι η μαύρη οθόνη και τα γκρί γράμματα. Το μαύρο χρώμα οθόνης κυριαρχεί , και έχει αποδειχθεί ότι η ενέργεια που χρειάζεται μια οθόνη να απεικονιστεί σαν μαύρη είναι πολύ λιγότερη απο την ενέργεια που χρειάζεται η οθόνη για να απεικονισθεί σαν άσπρη (κλασσικό google). Στη διαπίστωση αυτή έφθασαν πολλές ερεύνες που θα βρείτε στο τμήμα "σχετικά" της doogle.gr Ολοι εμείς , το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι αντι για google.gr να χρησιμοποιούμε Doogle.gr. Μπορείτε να το θέσετε σαν 'home page' σας (υπάρχει σχετικό Link) , έτσι ώστε να μη χρειάζεται κάθε φορά να πληκτρολογείται την διεύθυνση. Επιπρόσθετα , το http://www.doogle.gr προσφέρει μια μοναδική δυνατότητα "αναζήτησης" σε πολλαπλά παράθυρα (Multi Doogle) , όπου μπορείτε να εκτελείτε ώς και 4 αναζητήσεις σε μία οθόνη. Φυσικά , πατώντας το σχετικό link των αποτελεσμάτων αναζήτησης , αυτά εμφανίζονται στο συγκεκριμένο παράθυρο της ίδιας οθόνης , χωρίς να χάνεται τα υπόλοιπα αποτελέσματα σας! Υιοθετήστε το Doogle , στηρίξτε την Ελληνική Προσπάθεια , και συμβάλετε σε ένα καλύτερο μέλλον. Για παρατηρήσεις , σχόλια , αλλά και προτάσεις , μπορεί ο καθένας σας να στείλει email στον διαχειριστή της ιστοσελλίδας mailto:webmaster@doogle.gr

Greek Wrestling Community promo

Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2007

UNDERTAKER H ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Τον τελευταίο καιρό το WWE δεν προλαβαίνει να αντιμετωπίσει τα προβλήματα που διαδέχονται το ένα το άλλο. Από τη μία οι τραυματισμοί, από την άλλη το σκάνδαλο… Οι θεατές έχουν χάσει το ενδιαφέρον τους και ειδήσεις όπως αυτή της επιστροφής του θρυλικού Undertaker δεν θα μπορούσαν παρά να προβάλλονται στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας.

Το SummerSlam βγήκε… χάρη στην επιστροφή των HHH και Rey Mysterio. Στο ίδιο ppv θα μπορούσε να εμφανιστεί και ο Undertaker αλλά… ο Vince McMahon αποφάσισε να κρατήσει αυτό το «χαρτί» για το Unforgiven (16 Σεπτεμβρίου).

Ο… εμπορικός νεκροθάφτης

Ο Taker είναι εδώ και 16 χρόνια στην πρώτη γραμμή των superstars και οι θεατές του ανέρχονται σε εκατοντάδες χιλιάδες σε όλο τον κόσμο. Όχι άδικα είναι ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους παλαιστές όλων των εποχών.

Το gimmick του νεκροθάφτη και ταυτόχρονα… αθάνατου, συναρπάζει τα πλήθη. Παρότι έχουν δει αρκετές φορές στο παρελθόν σενάρια που τον θέλουν να φεύγει από τη ζωή και να επιστρέφει δριμύτερος από τον άλλο κόσμο, δεν έχουν βαρεθεί. Έτσι στο Unforgiven θα δούνε ακόμη μία τέτοια επιστροφή (με αντίπαλο τον Henry) και δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε πως το γεγονός αυτό θα είναι και το πιο αξιομνημόνευτο από το συγκεκριμένο ppv… Εκτός αν χάσει ο Cena!!!(LoL)

ΠΗΓΗ:WWW.LORDOFRINGS.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια: