Ποιοί πιστέυετε οτι έβαλαν της φωτιές;;;

ΔΕΙΤΕ

funny videos: wrestling videos:

Doodle

Για απ ευθείας επίσκεψη στο site μπορείτε να κάνετε clik στο banner: Doogle Gr Μια νέα ΕΛΛΗΝΙΚΗ μηχανή αναζήτησης , με την υποστήριξη της Google , γίνεται 'εργαλείο' ώστε να συντελέσει ο καθένας μας από λίγο στο να βελτιωθεί κάπως το μέλον μας... Η μηχανή λέγεται doogle (αντί για Google) , και το κύριο χαρακτηριστικό της είναι η μαύρη οθόνη και τα γκρί γράμματα. Το μαύρο χρώμα οθόνης κυριαρχεί , και έχει αποδειχθεί ότι η ενέργεια που χρειάζεται μια οθόνη να απεικονιστεί σαν μαύρη είναι πολύ λιγότερη απο την ενέργεια που χρειάζεται η οθόνη για να απεικονισθεί σαν άσπρη (κλασσικό google). Στη διαπίστωση αυτή έφθασαν πολλές ερεύνες που θα βρείτε στο τμήμα "σχετικά" της doogle.gr Ολοι εμείς , το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι αντι για google.gr να χρησιμοποιούμε Doogle.gr. Μπορείτε να το θέσετε σαν 'home page' σας (υπάρχει σχετικό Link) , έτσι ώστε να μη χρειάζεται κάθε φορά να πληκτρολογείται την διεύθυνση. Επιπρόσθετα , το http://www.doogle.gr προσφέρει μια μοναδική δυνατότητα "αναζήτησης" σε πολλαπλά παράθυρα (Multi Doogle) , όπου μπορείτε να εκτελείτε ώς και 4 αναζητήσεις σε μία οθόνη. Φυσικά , πατώντας το σχετικό link των αποτελεσμάτων αναζήτησης , αυτά εμφανίζονται στο συγκεκριμένο παράθυρο της ίδιας οθόνης , χωρίς να χάνεται τα υπόλοιπα αποτελέσματα σας! Υιοθετήστε το Doogle , στηρίξτε την Ελληνική Προσπάθεια , και συμβάλετε σε ένα καλύτερο μέλλον. Για παρατηρήσεις , σχόλια , αλλά και προτάσεις , μπορεί ο καθένας σας να στείλει email στον διαχειριστή της ιστοσελλίδας mailto:webmaster@doogle.gr

Greek Wrestling Community promo

Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2007

GWC

Η ελληνική κοινότητα φίλων πάλης (GWC) ιδρύθηκε στις 18 Ιανουαρίου 2006 αρχικά σε ηλεκτρονική μορφή (forum) και λίγο αργότερα άρχισε να λειτουργεί σε συνθήκες κοινότητας, με προβολές αγώνων wrestling και άλλες εκδηλώσεις. Σήμερα αριθμεί περισσότερα από 600 ηλεκτρονικά μέλη και περίπου 60-70 ενεργά στο νεοσύστατο Σύλλογο, μόνο στην Αθήνα.

Σαράφης και στη Σύρο...

Τη διαφήμιση του Σαράφη τη θυμόσαστε. Αξέχαστα έμεινα τα καταστήματα σε Παρίσι και Τρίκαλα. Η GWC δεν έφτασε ούτε στην πόλη του φωτός ούτε σε αυτή της Θεσσαλίας. Έφτασε όμως στη Θεσσαλονίκη και έκανε μερικές βουτιές στη Σύρο. «Το Παρίσι είναι στα άμεσα σχέδια μας», λέει γελώντας ο εκ των ιδρυτών της, Ηρακλής Ζώτος. Οι συναντήσεις της κοινότητας γίνονται σε εβδομαδιαία βάση. Κάθε Πέμπτη σε Αθήνα και Θεσ/νίκη και τα Σαββατοκύριακα στη Σύρο. «Ξέρουμε ότι υπάρχουν πολλοί με την ίδια τρέλα και προσπαθούμε να τους κάνουμε να μας ανακαλύψουν. Όσοι μας βρήκαν…κόλλησαν» μας είπαν οι «παλιοί» Γιώργος και Πέτρος ή Goldberg, καθώς στη GWC οι περισσότεροι συστήνονται με παλαιστικά ψευδώνυμα.

Τι βλέπει κανείς όμως αν γίνει μέλος της κοινότητας; «Τα πάντα» μας εξήγησε ο Νίκος Ανδρέου. «Φυσικά προβάλουμε (σε γιγαντοοθόνη) τα μεγαλύτερα ματς της ιστορίας του WWE (WWF) αλλά

βλέπουμε ζωντανά δορυφορικά και τους αγώνες που γίνονται σήμερα. Επίσης ερχόμαστε σε επαφή με όλα τα shows του wrestling (ROH,TNA.CZW και ιαπωνικό) για να μάθουν όσοι ενδιαφέρονται, ότι πέρα από το θεαματικό υπάρχει και γνήσιο τεχνικό wrestling. Προλογίζουμε σωστά τους αγώνες και τη σημασία τους ώστε να αποθαρρύνονται όσοι έχουν τάση να μιμούνται τους παλαιστές με δυσάρεστες συνέπειες. H GWC δημιουργήθηκε με σκοπό να δώσει κίνητρο σε μικρούς και μεγάλους να ασχοληθούν με την επαγγελματική πάλη».

Έλα να δεις. Όχι να παλέψεις

Ρεπορτάζ χωρίς επιτόπια αυτοψία δεν γίνεται. Ζωντάνεψαν μπροστά στα μάτια μας οι μύθοι του Hogan και του Warrior. Περίπου 100 νοματαίοι, όχι μόνο έβλεπαν wrestling αλλά συζητούσαν μεταξύ τους γύρω από αυτό. Κανείς δεν τους απαντούσε υποτιμητικά «Καλά, βλέπεις αυτές τις βλακείες;». Πανηγυρισμοί, συνθήματα, και κάπου κάπου κανένα «γαλλικό». Όλα με τον καφέ και τη μπυρίτσα στο χέρι. «Ποιό Τσάμπιονς Λιγκ; Τις βραδιές του ποδοσφαίρου δεν μαζεύουμε τόσο κόσμο» μας λέει η barwoman Βέτα και μετά μας περιλαμβάνει με μια… ειρηνική λαβή η Τζένη. Ένα από τα δύο θηλυκά μέλη της GWC(!). «Είμαι κορίτσι. Ε, και; Μου αρέσει το θέατρο που αντί για ηθοποιούς έχει παλαιστές. Πόσο κακό είναι αυτό;»

Που, ποιος, τι και πότε

H GWC Αθήνας κάνει προβολές με φρέσκα shows αλλά και τα καλύτερα ματς του παρελθόντος κάθε Πέμπτη στις 20:00. Αυτό το διάστημα οι προβολές γίνονται στο rock club «Scullbar» (Ιπποκράτους 207 και Λ.Κατσώνη 11). Την ίδια μέρα και ώρα στη Θεσσαλονίκη («Harley Bar» Περιστεριου 4 Λαδάδικα). Στη Σύρο γίνονται συναντήσεις κάθε Σάββατο στις 17:30 στο Cafe Καφέ Λαζαρέτα (πάνω από το yaught club).
απο:www.lordofrings.gr

Πληροφορίες για την GWC

Αθήνα: 6938 918005

Θεσσαλονίκη: 6944 302795 & 6972 230024

...και στο forum www.greekwrestling.net

Δεν υπάρχουν σχόλια: