Ποιοί πιστέυετε οτι έβαλαν της φωτιές;;;

ΔΕΙΤΕ

funny videos: wrestling videos:

Doodle

Για απ ευθείας επίσκεψη στο site μπορείτε να κάνετε clik στο banner: Doogle Gr Μια νέα ΕΛΛΗΝΙΚΗ μηχανή αναζήτησης , με την υποστήριξη της Google , γίνεται 'εργαλείο' ώστε να συντελέσει ο καθένας μας από λίγο στο να βελτιωθεί κάπως το μέλον μας... Η μηχανή λέγεται doogle (αντί για Google) , και το κύριο χαρακτηριστικό της είναι η μαύρη οθόνη και τα γκρί γράμματα. Το μαύρο χρώμα οθόνης κυριαρχεί , και έχει αποδειχθεί ότι η ενέργεια που χρειάζεται μια οθόνη να απεικονιστεί σαν μαύρη είναι πολύ λιγότερη απο την ενέργεια που χρειάζεται η οθόνη για να απεικονισθεί σαν άσπρη (κλασσικό google). Στη διαπίστωση αυτή έφθασαν πολλές ερεύνες που θα βρείτε στο τμήμα "σχετικά" της doogle.gr Ολοι εμείς , το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι αντι για google.gr να χρησιμοποιούμε Doogle.gr. Μπορείτε να το θέσετε σαν 'home page' σας (υπάρχει σχετικό Link) , έτσι ώστε να μη χρειάζεται κάθε φορά να πληκτρολογείται την διεύθυνση. Επιπρόσθετα , το http://www.doogle.gr προσφέρει μια μοναδική δυνατότητα "αναζήτησης" σε πολλαπλά παράθυρα (Multi Doogle) , όπου μπορείτε να εκτελείτε ώς και 4 αναζητήσεις σε μία οθόνη. Φυσικά , πατώντας το σχετικό link των αποτελεσμάτων αναζήτησης , αυτά εμφανίζονται στο συγκεκριμένο παράθυρο της ίδιας οθόνης , χωρίς να χάνεται τα υπόλοιπα αποτελέσματα σας! Υιοθετήστε το Doogle , στηρίξτε την Ελληνική Προσπάθεια , και συμβάλετε σε ένα καλύτερο μέλλον. Για παρατηρήσεις , σχόλια , αλλά και προτάσεις , μπορεί ο καθένας σας να στείλει email στον διαχειριστή της ιστοσελλίδας mailto:webmaster@doogle.gr

Greek Wrestling Community promo

Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2007

Proud to be a Metal-Head

Proud to be a Metal-Head
... the road to glory


Κυρίες και κύριοι, συμπολίτες και συμπολίτισσες, συμμεταλάδες και συμμεταλάδισες ...


είμαι και πάλι εδώ (όχι που νομίζατε οτι θα με ξεφορτωνόσασταν τόσο εύκολα) με έναν οδηγό για το πώς να πάτε την άθλια ζωή σας στο επόμενο επίπεδο. Με αυτό το άρθρο, εγω ο Μέγας johny_619(όχι δεν γενήθηκα ψώνιο στην πορεία έγινα:)θα προσπαθήσω να σας βοηθήσω να φτιάξετε ένα καινούριο μεταλ γκρούπ, band, σχήμα, κομπανία, αρτιστική έκφραση της αρεσκείας σας। Έτσι με αυτόν τον τρόπο θα ήθελα να οδηγήσω τους καινούριους μεταλάδες στον δρόμο προς την θέωση και αν ακολουθήσετε τις σαφέστατες οδηγίες μου, με δική σας ευθύνη, τότε θα δείτε, αν όλα πάνε καλά, ότι με μηδαμηνή προσπάθεια θα γίνεται και εσείς τα μεταλ idols που πάντα ονειρευόσασταν


Μέρος 1. Ανακαλύψτε το είδος της μέταλ μουσικής που σας ταιριάζει.


Ναι φίλε καμένε, πρέπει να αναρωτιθείς τι επιτέλους σου αρέσει. Σου βάζω δύσκολα? Πάνε σε μέντιουμ, επισκέψου ψυχολόγους, σιμβουλέψου τον παπά της ενορίας σου, κατέβασε μουσική από το ίντερνετ (το τζάμπα είναι και το καλύτερο), αγόρασε αυθεντικα cds, κλέψε, ζήτα από τον μεταλά πατέρα σου να σου δανείσει τα βινύλιά του, στην ανάγκη κρυφάκουσε από τον μεταλά γείτονά σου. Ε αφησε την φαντασία σου να οργιάσει. ΤΟΣΑ ΣΟΥ ΕΙΠΑ, ΣΚΕΨΟΥ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ. Το θεμα είναι να πετύχουμε το σκοπό μας με οποιοδήποτε πολιτικό, κοινωνικό, οικονομικό κόστος. Πιστεύω σε σένα. (Ναι σε σένα)


Μερος 2. Αναζήτησε το μουσικό όργανο της αρεσκείας σου.


Όταν ήσουν μικρός έκανες σφοδρές επιθέσεις στα τάπερ της μαμάς σου με κουτάλες και έπαιζες κιθάρα με την καίνουρια σκούπα της γιαγιάς σου? Έστω βρε αδερφέ αν χρησιμοποιούσες το τηλεκοντρόλ της τηλεόρασης για μικρόφωνο (ναι καλά καταλάβατε, τα έχω κάνει όλα αυτά), ήρθε η ώρα να δοκιμάσεις κάτι πιο αληθινό (μη στεναχωρίεσαι δεν θα τον πάρεις από τον κώλο). Πείσε τους γονείς σου ότι είσαι το άτομο που θα αλλάξει τον κόσμο με την μουσική του και ότι θα τους ευχαριστήσεις στο πρώτο κιόλας grammy σου. Κυρίως όμως πεισ' τους να σε βοηθήσουν (ψυχολογικά, οικονομικά) να μάθεις ένα μουσικό όργανο. Κάντους να προσλάβουν τον Malmsteen να σου μαθει κιθάρα, τον Κόλλια που είναι και Έλληνας να σου μάθει ντράμς (μην μπούνε και σε έξοδα), εστω τον Hetfield ωρε αδερφέ να σου μάθει να τραγουδάς. Ε ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΛΗΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΑΤΟΜΑ ΤΩΡΑ. Όσο καλοί και να είναι όμως οι καθηγητές πάντα χρειάζεται εξάσκηση. Έτσι λοιπόν ήρθε η ώρα να αγοράσεις τον εξοπλισμό σου. Ξεχύσου στους δρόμους, κάνε φύλλο και φτερό την αγορά μέχρι να βρείς αυτό που πραγματικά σου ταιριάζει. Κιθάρες σε σχήμα τάνγκα ? Ντράμς με την φάτσα του δρακουμέλ? Μιν κολλάς πουθενά! Είσαι ο πελάτης και έχεις πάντα δίκαιο. Μόλις έρθει ο εξοπλισμός στα χέρια σου ξεκίνα το σφυροκόπημα. Αν έχεις παράπονα από γείτονες μπορείς αν θες να τους πείσεις οτι θα αλλάξεις τον κόσμο με την μουσική σου. Ακολούθησε το παράδειγμα με τους γονείς και θα κυκλοφορείς με άλλο αέρα στο ασανσέρ και τους λοιπούς κοινόχρηστους χώρους της πολυκατοικίας. Αν πάλι δεν θες να τους πείσεις, μην τους πείθεις.


Μερος 3. Βρες άτομα. (It's an order soldier.)


Ακόμα και αν είσαι ο πιο άσχημος, απολίτιστος και αντικοινωνικός καμένος να είσαι σίγουρος οτι θα βρείς άτομα στην ίδια φάση μαζί σου. Απλά πρέπει να κυκλοφορείς εσύ και η φήμη σου στα πιό σωστά μέρη της πόλης. Γίνε μέταλ ΚΑΙ στην εμφάνηση (αν δεν είσαι ήδη). Βρες τα hot spots της πόλης που υπάρχει η έξαψη της μέταλ μουσικής στις μέρες σου. Αν ακόμη δυσκολεύεσαι μπορείς να βγάλεις χαρτάκια με τη φάτσα σου στους δρόμους. (Όπως κάνουν οι δήμαρχοι)Έτσι θα αποκτήσεις και αναγνωρισημότητα αλλα και θα σε δείχνουν στον δρόμο. Έχεις και εσύ φίλε μεταλά δικαίωμα στο μέταλ band. Μην αφήσεις τα κακόβουλα σχόλια των γύρω σου να σε επηρρεάσουν. Εσύ ξέρεις ότι θα πετύχεις οπότε γνωστοποίησέ το και στους φίλους σου και η αναζήτηση για άτομα θα λάβει τέλος. Προσοχή όμως!!! Οι επίλεκτοι σου πρέπει να είναι ίδιας μουσικής ιδιοσυγκρασίας αλλιώς θα υπάρξουν προστριβές.


Μέρος 4. Ήρθε η ώρα να ενώσετε τις δυνάμεις σας στον κοινό σκοπό σας.


Ναι λοιπόν. Τέρμα οι μαλακίες. This is the real deal, οπως λένε και στο Αμέρικα. Ήγγικεν η ώρα να βομβαρδίσετε ασταμάτητα τις ζωές σας με τιν ολοκαίνουρια μπάντα σας. Βρείτε τον χώρο που θα κάνετε πρόβες. Ένα στούντιο? Ένας στάβλος? Κάντε ασταμάτητες πρόβες, γράψτε τραγούδια, βγείτε για συναυλίες!!! Αλλά σαν πιο έμπειρος και επειδή σας συμπάθησα θα σας δώσω και ένα tip. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΗΣΕΤΕ. Αυνανιστείτε στιν σκηνή, ανταλλάξτε μουσικά όργανα κατά την διάρκεια της συναυλίας και καντε stage diving. (προυποθέτει κοινό) Τέλος αν έχετε προσωπικές διαφωνίες (ακόμα δεν αρχίσατε ρε έχετε και διαφωνίες??) αφήστε τες να εκτονωθούν onstage και πιστέψτε με θα βγείτε κερδισμένοι.


Αυτά είχα να πω σαν οπαδός της ελληνικής μέταλ σκηνης. Ελπίζω να βοήθησα τους ενδιαφερόμενους και να ψηχαγώγησα αυτούς που απλά το διάβασαν τούτο εδώ τον οδηγό. Όσοι βαρεθήκατε, στα @@ μου. Όσοι γελάσατε, μπορείτε να αφήσετε τα στοιχεία σας στο mail μου. Όσοι ενδιαφέρεστε για μέταλ band μπορείτε επίσης να αφήσετε τα στοιχεία σας στο mail μου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: