Ποιοί πιστέυετε οτι έβαλαν της φωτιές;;;

ΔΕΙΤΕ

funny videos: wrestling videos:

Doodle

Για απ ευθείας επίσκεψη στο site μπορείτε να κάνετε clik στο banner: Doogle Gr Μια νέα ΕΛΛΗΝΙΚΗ μηχανή αναζήτησης , με την υποστήριξη της Google , γίνεται 'εργαλείο' ώστε να συντελέσει ο καθένας μας από λίγο στο να βελτιωθεί κάπως το μέλον μας... Η μηχανή λέγεται doogle (αντί για Google) , και το κύριο χαρακτηριστικό της είναι η μαύρη οθόνη και τα γκρί γράμματα. Το μαύρο χρώμα οθόνης κυριαρχεί , και έχει αποδειχθεί ότι η ενέργεια που χρειάζεται μια οθόνη να απεικονιστεί σαν μαύρη είναι πολύ λιγότερη απο την ενέργεια που χρειάζεται η οθόνη για να απεικονισθεί σαν άσπρη (κλασσικό google). Στη διαπίστωση αυτή έφθασαν πολλές ερεύνες που θα βρείτε στο τμήμα "σχετικά" της doogle.gr Ολοι εμείς , το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι αντι για google.gr να χρησιμοποιούμε Doogle.gr. Μπορείτε να το θέσετε σαν 'home page' σας (υπάρχει σχετικό Link) , έτσι ώστε να μη χρειάζεται κάθε φορά να πληκτρολογείται την διεύθυνση. Επιπρόσθετα , το http://www.doogle.gr προσφέρει μια μοναδική δυνατότητα "αναζήτησης" σε πολλαπλά παράθυρα (Multi Doogle) , όπου μπορείτε να εκτελείτε ώς και 4 αναζητήσεις σε μία οθόνη. Φυσικά , πατώντας το σχετικό link των αποτελεσμάτων αναζήτησης , αυτά εμφανίζονται στο συγκεκριμένο παράθυρο της ίδιας οθόνης , χωρίς να χάνεται τα υπόλοιπα αποτελέσματα σας! Υιοθετήστε το Doogle , στηρίξτε την Ελληνική Προσπάθεια , και συμβάλετε σε ένα καλύτερο μέλλον. Για παρατηρήσεις , σχόλια , αλλά και προτάσεις , μπορεί ο καθένας σας να στείλει email στον διαχειριστή της ιστοσελλίδας mailto:webmaster@doogle.gr

Greek Wrestling Community promo

Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2007

Οταν όλα πάνε στραβά!!!

Υποτίθεται ότι αυτό θα έπρεπε να ήταν το άρθρο που λέει "επιστρέψαμε δυναμικά" και διάφορα τέτοια χαριτωμένα. Ε λοιπόν ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ. Ο Murphy είπε "Αν κάτι μπορεί να πάει στραβά, ΘΑ ΠΑΕΙ". Κάποιος άλλος είπε "Εάν δεν έχεις χρόνο να κάνεις κάτι σωστά, φρόντισε να έχεις χρόνο να το κάνεις ξανά". ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ. ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ?

Όταν το σύμπαν συνωμοτεί για να σε καταστρέψει, οι ελπίδες επιβίωσής σου ελαττώνονται ριζικά, οδηγώντας εσένα στην πραγματικά γαμάτη θέση να πεις ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ ΜΟΥ ΓΑΜΩ!!!

Τώρα θα με ρωτήσετε τι ακριβώς συνέβη. Ε λοιπόν αφού ποθείτε τόσο πολύ πια να μάθετε, θα το μοιραστώ μαζί σας.
Είναι μερικές φθινοπωρινές ημέρες που ξέρεις ότι θα πάνε σκατά. Απλά το ξέρεις. Ξυπνάς το πρωί και έχει σκατόκαιρο. Της πόρνης. Το λεωφορείο αργεί, και στοιβάζεσαι σαν καλαμάκι (όχι το σάντουιτς μπούφο) μέσα, έχοντας έναν παππού που έχει τρίχες στα αυτιά του, οι οποίες φτάνουν μέχρι τον αστράγαλο. Και σαν να μην έφτανε αυτό, κατεβαίνοντας από το λεωφορείο πατάς μια λακκούβα με νερό. Μια στιγμή όμως. Δεν είναι λακκούβα με νερό. ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΕ. ΝΑΙ ΜΠΡΑΒΟ, ΠΑΤΗΣΕΣ ΣΚΑΤΑ. Το παίζεις cool να μην καρφωθείς ότι έγινες ρόμπα, και περπατάς αφήνοντας παντού το σημάδι σου. Φτάνεις στην επόμενη στάση, ΜΟΥΣΚΕΜΑ. Και τώρα θα μου πεις "και γιατί ρε φίλε δεν πας κάτω από τα υπόστεγα?". Γιατί ΑΛΑΝΙ ΠΟΥ ΤΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΟΛΑ, όταν βρέχει κάτω από τα υπόστεγα περπατάνε ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΟΜΠΡΕΛΕΣ. ΕΝΩ ΕΣΥ Ο-ΧΩΡΙΣ-ΟΜΠΡΕΛΑ ΠΕΡΠΑΤΑΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΡΟΧΗ. Εάν τολμήσεις να πας κάτω από τα υπόστεγα, κινδυνεύουν τα ματάκια σου, γιατί είναι κάτι γιαγιάδες, που έχουν ομπρέλες-αντίκες από τον πόλεμο, που χρησιμοποιούσαν για να βασανίσουν τον εχθρό. Σωστά καταλάβατε, είναι εκείνες οι ομπρέλες με τα "πεταχτά-σιδεράκια".

Μπαίνεις στο 2ο λεωφορείο, και βλέπεις μια πολύ ωραία κοπελιά να κάθεται λίγο παραδίπλα. Θόλωσες. Ακούς την καρδιά σου να χτυπάει. Όπως επίσης ακούς και το σκατό να σου χτυπάει την πόρτα και να σου γλύφει το σώβρακο, καθώς ήρθε η ώρα για το πρωινό κόψιμο, που πάντα ΜΑ ΠΑΝΤΑ σε πιάνει στην μέση της διαδρομής. Από το να πας και να κλάσεις δίπλα της (κάτι που θα ήταν πραγματικά ΓΑΜΑΤΟ και ρομαντικό, αλλά στο κάτω κάτω τι φταίει η κοπέλα), κάθεσαι και προσπαθείς να περιορίσεις το σκατό και την αναπνοή του (aka κλανιά) μέσα στο παχύ έντερο.

Με τα πολλά και με τα λίγα, αφού σχολάσεις το απόγευμα, προσπαθείς να γυρίσεις σπίτι. Ο σκατόκαιρος, καλά κρατεί. Μόνο που τώρα φυσάει κ όλας. Πανικός. Μαλλιά να πετάνε παντού. Και γιαγιάδες το ίδιο. Παππούδες δεν έχω δει να πετάνε ακόμη, ίσως τους κρατάνε στο έδαφος τα παπάρια τους. Κάποια μέρα θα μάθουμε έτσι δεν είναι ?

Έρχεσαι σπίτι, και αφού τσιμπήσεις κάτι (τον κώλο σου, γιατί άλλο κώλο δεν παίζει να χουφτώσεις), αράζεις λίγο στο pc "να τελειώσεις το site" γιατί αύριο πρέπει να ανέβει. Δυο μέρες πριν, έχεις τελειώσει με το Upload και το Restore των databases (does this sound greek to you?), και λες από μέσα σου "ΟΚ, ας ανεβάσω και το site, να δω αν δουλεύει". Παρατηρείς όμως, ότι υπάρχουν 4 πίνακες, που δεν χρειάζεσαι και θέλεις να ξεφορτωθείς. Τους επιλέγεις. ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ, ΕΝΑΣ ΔΑΙΜΟΝΑΣ ΣΟΥ ΘΟΛΩΝΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ. Μόνο που δεν είναι δαίμονας, είναι Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΔΕΡΝΕΙ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ. Μόνο που ΤΩΡΑ αποφάσισε να κάνει ξανά την εμφάνισή της. Προς πληροφόρηση σας, η σελίδα για την οποία "διαγράφουμε πίνακες" έχει 2 επιλογές "DROP". Μια είναι που διαγράφει τους επιλεγμένους πίνακες, και μια που διαγράφει ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΒΑΣΗ.

Μαντέψτε, ΟΧΙ ΜΑΝΤΕΨΤΕ ΠΟΙΟ ΠΑΤΗΣΑ ΕΓΩ. Καλά το είπες "Μπράβο μαλάκα". Με έλουσε κρύος ιδρώτας. Ήθελα να με πνίξω με Coca Cola. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΣΗ ? ΟΕΟ ? Η απόδειξη της φράσης "οι μαλακίες πληρώνονται". Ε λοιπόν, ΝΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ. Σας κούρασα με υβριστικές εκφράσεις χαμηλού επιπέδου? ΧΕΣΤΗΚΑ.

Ε, κομμάτια να γίνει. Αποφασίζεις να την ξανά-ανεβάσεις. Πατάς το "upload" και τι βλέπεις? Ενώ έχεις 2mbit γραμμή (ε ναι, πως να το κάνουμε), και επειδή O SUPER ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΣ ΟΤΕ κάνει "αναβαθμίσεις" ανεβάζεις με 7-8KB ΤΟ ΠΟΛΥ. Όπως ακόμη (άσχετο, αλλά θα πω και εγώ τον πόνο μου), μαγκιά δεν είναι να έχεις 2mbit, μαγκιά είναι να έχεις 2mbit και να κατεβάζεις με 30KB/s. Αυτό δεν ήταν αναβάθμιση της γραμμής, αναβάθμιση ΤΟΥ ΠΕΟΥ ΗΤΑΝ. Πολύ έβρισα σήμερα. Νομίζω πως έβρισα για τους επόμενους 3.5 μήνες.

Τώρα απλά, περιμένουμε να πάει κάτι άλλο στραβά

Δεν υπάρχουν σχόλια: