Ποιοί πιστέυετε οτι έβαλαν της φωτιές;;;

ΔΕΙΤΕ

funny videos: wrestling videos:

Doodle

Για απ ευθείας επίσκεψη στο site μπορείτε να κάνετε clik στο banner: Doogle Gr Μια νέα ΕΛΛΗΝΙΚΗ μηχανή αναζήτησης , με την υποστήριξη της Google , γίνεται 'εργαλείο' ώστε να συντελέσει ο καθένας μας από λίγο στο να βελτιωθεί κάπως το μέλον μας... Η μηχανή λέγεται doogle (αντί για Google) , και το κύριο χαρακτηριστικό της είναι η μαύρη οθόνη και τα γκρί γράμματα. Το μαύρο χρώμα οθόνης κυριαρχεί , και έχει αποδειχθεί ότι η ενέργεια που χρειάζεται μια οθόνη να απεικονιστεί σαν μαύρη είναι πολύ λιγότερη απο την ενέργεια που χρειάζεται η οθόνη για να απεικονισθεί σαν άσπρη (κλασσικό google). Στη διαπίστωση αυτή έφθασαν πολλές ερεύνες που θα βρείτε στο τμήμα "σχετικά" της doogle.gr Ολοι εμείς , το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι αντι για google.gr να χρησιμοποιούμε Doogle.gr. Μπορείτε να το θέσετε σαν 'home page' σας (υπάρχει σχετικό Link) , έτσι ώστε να μη χρειάζεται κάθε φορά να πληκτρολογείται την διεύθυνση. Επιπρόσθετα , το http://www.doogle.gr προσφέρει μια μοναδική δυνατότητα "αναζήτησης" σε πολλαπλά παράθυρα (Multi Doogle) , όπου μπορείτε να εκτελείτε ώς και 4 αναζητήσεις σε μία οθόνη. Φυσικά , πατώντας το σχετικό link των αποτελεσμάτων αναζήτησης , αυτά εμφανίζονται στο συγκεκριμένο παράθυρο της ίδιας οθόνης , χωρίς να χάνεται τα υπόλοιπα αποτελέσματα σας! Υιοθετήστε το Doogle , στηρίξτε την Ελληνική Προσπάθεια , και συμβάλετε σε ένα καλύτερο μέλλον. Για παρατηρήσεις , σχόλια , αλλά και προτάσεις , μπορεί ο καθένας σας να στείλει email στον διαχειριστή της ιστοσελλίδας mailto:webmaster@doogle.gr

Greek Wrestling Community promo

Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2007

kurt angle:Αν συνέχιζα ίσως να μην ζούσα..

KURT ANGLE: ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΖΑ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΖΟΥΣΑ


του Πέτρου Πολυχρονίδη


Μετά τον θάνατο του Chris Benoit πολλοί ήταν αυτοί που βγήκαν και μίλησαν, επικεντρώνοντας τις δηλώσεις τους στο θέμα των στεροϊδών. Αν περιμέναμε όμως κάποιον να τοποθετηθεί με ιδιαίτερη αγωνία, αυτός ήταν ο πρώην πολύ-πρωταθλητής του WWE Kurt Angle.

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης της Ατλάντα, έφυγε πέρυσι από το WWE με τον ίδιο να επικαλείται προσωπικούς λόγους και την άλλη πλευρά να υποστηρίζει πως ξεπέρναγε τα όρια του Wellness policy και ήταν εθισμένος στο φάρμακο Vicodin.

Ο Kurt λέει ότι στο WWE ο Vince McMahon του έταξε τεράστιο συμβόλαιο, αλλά θα έδινε 250-300 αγώνες το χρόνο σε ένα εξαντλητικό πρόγραμμα. «Ήταν λάθος του WWE να επεκτείνει το πρόγραμμα του σε 3 show συνολικής διάρκειας 5 ωρών την εβδομάδα. Με ήθελα παντού. Ακόμη και στα house shows (μη τηλεοπτικά). Ένιωθα ότι έφτασα στο σημείο εξάντλησης και αν συνέχιζα μπορεί να μη ζούσα σήμερα».

Ο Angle συμπλήρωσε όσο πιο κομψά μπορούσε. «Τα λεφτά που έπαιρνα στο WWE ήταν πολλά αλλά δεν άξιζε να μην βλέπω την οικογένεια μου και να καταπονώ το σώμα μου. Είναι ότι πιο βάναυσο υπάρχει σε όλα τα σπορ. Ούτε οι μεικτές πολεμικές τέχνες δεν είναι έτσι. Αυτοί οι τύποι δίνουν 2 με 3 αγώνες το χρόνο και μετά αναρρώνουν. Μου πήρε 6μιση χρόνια μέχρι να
καταλάβω πως πρέπει να πάω κάπου που να νοιάζονται για την υγεία μου. Στο TNA είναι καλά. Δίνω μέχρι 10 αγώνες το μήνα και είμαι υπό ιατρική παρακολούθηση. Με κρατάνε ζωντανό και καλά παλαιστικά και το εκτιμώ».

Όσον αφορά τον Benoit με τον οποίο έχει δώσει δεκάδες αγώνες, ο Angle προτίμησε να τα ρίξει σε αυτόν. «Δεν φταίει το WWE ούτε Vince ο McMahon. Ο Chris Benoit ήταν υπεύθυνος για τις πράξεις του. O Chris προτίμησε να μείνει κολλημένος στο «άλεσμα» του WWE, ενώ θα μπορούσε να αγωνιστεί είτε στην Ιαπωνία είτε στο ΤΝΑ. Ούτως ή άλλως όμως και το TNA και το WWE πρέπει να αρχίσουν να ακούνε λίγο τους παλαιστές». Υπογραφή… Kurt Angle.

ΠΗΓΗ:www.lordofrings.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: