Ποιοί πιστέυετε οτι έβαλαν της φωτιές;;;

ΔΕΙΤΕ

funny videos: wrestling videos:

Doodle

Για απ ευθείας επίσκεψη στο site μπορείτε να κάνετε clik στο banner: Doogle Gr Μια νέα ΕΛΛΗΝΙΚΗ μηχανή αναζήτησης , με την υποστήριξη της Google , γίνεται 'εργαλείο' ώστε να συντελέσει ο καθένας μας από λίγο στο να βελτιωθεί κάπως το μέλον μας... Η μηχανή λέγεται doogle (αντί για Google) , και το κύριο χαρακτηριστικό της είναι η μαύρη οθόνη και τα γκρί γράμματα. Το μαύρο χρώμα οθόνης κυριαρχεί , και έχει αποδειχθεί ότι η ενέργεια που χρειάζεται μια οθόνη να απεικονιστεί σαν μαύρη είναι πολύ λιγότερη απο την ενέργεια που χρειάζεται η οθόνη για να απεικονισθεί σαν άσπρη (κλασσικό google). Στη διαπίστωση αυτή έφθασαν πολλές ερεύνες που θα βρείτε στο τμήμα "σχετικά" της doogle.gr Ολοι εμείς , το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι αντι για google.gr να χρησιμοποιούμε Doogle.gr. Μπορείτε να το θέσετε σαν 'home page' σας (υπάρχει σχετικό Link) , έτσι ώστε να μη χρειάζεται κάθε φορά να πληκτρολογείται την διεύθυνση. Επιπρόσθετα , το http://www.doogle.gr προσφέρει μια μοναδική δυνατότητα "αναζήτησης" σε πολλαπλά παράθυρα (Multi Doogle) , όπου μπορείτε να εκτελείτε ώς και 4 αναζητήσεις σε μία οθόνη. Φυσικά , πατώντας το σχετικό link των αποτελεσμάτων αναζήτησης , αυτά εμφανίζονται στο συγκεκριμένο παράθυρο της ίδιας οθόνης , χωρίς να χάνεται τα υπόλοιπα αποτελέσματα σας! Υιοθετήστε το Doogle , στηρίξτε την Ελληνική Προσπάθεια , και συμβάλετε σε ένα καλύτερο μέλλον. Για παρατηρήσεις , σχόλια , αλλά και προτάσεις , μπορεί ο καθένας σας να στείλει email στον διαχειριστή της ιστοσελλίδας mailto:webmaster@doogle.gr

Greek Wrestling Community promo

Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2007

Eιναι ο john cena απάτη;;;;

Είναι ο JOHN CENA απάτη;
Ο John Cena είναι 29 ετών και κατάγεται από τη Μασσαχουσέτη. Για πολλούς είναι ο απόλυτος wrestler με δύναμη και θάρρος. Για άλλους πάλι, ο πιο ατάλαντος και ξεφτίλας πρωταθλητής που πέρασε ποτέ από τα ρινγκ του WWE!

Όταν το 2005 ο Cena νίκησε τον JBL και έγινε για πρώτη φορά WWE Champion,το κοινό τον αποθέωσε. Σιγά σιγά περνούσε ο καιρός και ο κόσμος έβλεπε όλο Cena. Στο Summerslam του 2005, ο Cena πάλεψε με τον Chris Jericho και τα μικρά κοριτσάκια υποστήριζαν τον Cena ενώ όλοι οι άντρες φωνάζανε Let’s Go Jericho! Όσο περνούσε ο καιρός, προωθούταν όλο και περισσότερο μιας και το rap ντύσιμό του αλλά και η συμπεριφορά του ως μεγάλος rapper άρεζε στα πιτσιρίκια και τα προϊόντα του πουλούσαν. Στο New Years Revolution 2006 ο Edge νίκησε τον Cena για το WWE Championship και το κοινό τον αποθέωσε μιας και έσπασε την «κατάρα του Cena». Ύστερα από ένα μήνα γίνεται ξανά WWE Champion. Τον τίτλο τον κράτησε για πάρα πολύ καιρό νικώντας μέχρι και τον Triple H. Ο κόσμος άρχισε να τον βαριέται? Μέχρι που ένας νέος διεκδικητής ήρθε. Αυτός ήταν ο Rob Van Dam, με τον οποίο ο John Cena ήρθε αντιμέτωπος στο ECW One Night Stand. Eκτός από τον RVD, ο Cena είχε να αντιμετωπίσει και ένα εχθρικό κοινό που τον γιούχαρε. Όταν πέταξε την μπλούζα του στο κοινό, αυτοί την φτύσανε και την πετάξανε πίσω !!! Ο Cena έχασε και ο RVD έγινε WWE Champion. Όταν στο Unforgiven 2006 έγινε για τρίτη φορά WWE Champion, ο κόσμος πια βαρέθηκε! Ο «υπεράνθρωπος» Cena, ξεπέρασε άτομα όπως οι Ultimate Warrior, Chris Jericho, Brock Lesnar που πραγματικά κερδίσανε τίτλους με την αξία τους, και έφτασε μερικούς από τους κορυφαίους πρωταθλητές όπως Shawn Michaels, Yokozuna, Sid, Undertaker και Kurt Angle. Φτάνει πιααααααααα!

ΜΠΟΥΧΤHΣΑΤΕ ΑΠΟ CENA;
Αν το καλοσκεφτούμε και παρατηρήσουμε τα match του Cena,θα δούμε πως ο «Γιαννάκης» υστερεί σε κινήσεις. Κάνει ένα γελοίο FU, ένα STFU, ένα απλό Suplex και το «κλασσικό» 5-Knuckle Shuffle που τα συνδυάζει με ψευτοραπιές κάνοντας τον Eugene να φαίνεται μπροστά του ως υπερ-παλαιστής! Ακόμα και ο «τιποτένιος» Funaki παλεύει καλύτερα. Ο κόσμος του φωνάζει You can’t wrestle (Δεν μπορείς να παλέψεις) και εκείνος δεν μπορεί να καταλάβει πως τον βαρεθήκανε. Η καλύτερη λύση είναι να παρακολουθήσει κανείς κάποια match ταλαντούχων παλαιστών όπως Shawn Michaels, Rob Van Dam, CM Punk, Paul London κτλ. και μετά να συνειδητοποιήσει πως παλεύει ο «άθλιος» Cena.

CENA GO HOME!
Οι αντιδράσεις του κοινού, είναι διάφορες. Το 10% (κοριτσάκια και πιτσιρικάδες έως 12 χρονών) γουστάρουν τρελά τον Cena και αγοράζουν τα μπλουζάκια του. Το υπόλοιπο 90% τον γιουχάρει και τον βρίζει σε στυλ F*** YOU CENA,CENA SUCKS κτλ. Στο Internet άρχισαν ήδη να κυκλοφορούνε αστείες φωτογραφίες για τον άνθρωπο που δεν ξέρει να παλεύει και κάνει μόνο ψευτοραπιές. Βλέποντας πως ο Cena πουλάει, τον προωθούν και άλλο με αποτέλεσμα άλλα ταλέντα να μην αξιοποιηθούν και ο Cena να γίνεται σιγά-σιγά κάτι σαν Hulk Hogan. Όσοι ειδικοί και ερευνητές που ασχολούνται με wrestling θα πουν πως ο Cena παραέκατσε στην κορυφή προσφέροντας μόνο show.

Ο ΥΠΕΡΑΝΘΡΩΠΟΣ
Ο Cena έβγαλε πέρυσι ένα μουσικό CD με κομμάτια rap το οποίο έγινε αρκετά δημοφιλές. Από τότε άρχισε να εμφανίζεται σε τηλεοπτικές εκπομπές και πρόσφατα έπαιξε σε ταινία. Του ευχόμαστε καριέρα όπως και του The Rock (δηλαδή να παρατήσει το wrestling και να γίνει ηθοποιός).




ΔΕΝ ΣΥΜΦΟΝΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΡΘΡΟ!!!

ο cena έχει βελτιoθεί πολύ και σε wrestling skils τώρα τελευταία!!!και είναι ο καλύτερος entertaimer στην ιστορία του wrestling!!!!!!cena RULES cena RULES!!!!!
α και κάτι που ξέχασα αν ήξερες κύριε αρθογραφε κάτι απο wrestling θα ήξερες οτι ο funaki είναι ΘΕΟΣ και όποιος τον λέει άσχετο είναι επειδή δεν έχει δεί ΕΝΑΝ αγώνα του οτί ο lesnar έχει μόνο δύναμη και τπτ άλλο και οτι ο yokozuna είνια απο τους χειρότερους παλιστές ever έκανε 2 κινήσεις και είχε γελοίο gimick!!!αυτα

Δεν υπάρχουν σχόλια: