Ποιοί πιστέυετε οτι έβαλαν της φωτιές;;;

ΔΕΙΤΕ

funny videos: wrestling videos:

Doodle

Για απ ευθείας επίσκεψη στο site μπορείτε να κάνετε clik στο banner: Doogle Gr Μια νέα ΕΛΛΗΝΙΚΗ μηχανή αναζήτησης , με την υποστήριξη της Google , γίνεται 'εργαλείο' ώστε να συντελέσει ο καθένας μας από λίγο στο να βελτιωθεί κάπως το μέλον μας... Η μηχανή λέγεται doogle (αντί για Google) , και το κύριο χαρακτηριστικό της είναι η μαύρη οθόνη και τα γκρί γράμματα. Το μαύρο χρώμα οθόνης κυριαρχεί , και έχει αποδειχθεί ότι η ενέργεια που χρειάζεται μια οθόνη να απεικονιστεί σαν μαύρη είναι πολύ λιγότερη απο την ενέργεια που χρειάζεται η οθόνη για να απεικονισθεί σαν άσπρη (κλασσικό google). Στη διαπίστωση αυτή έφθασαν πολλές ερεύνες που θα βρείτε στο τμήμα "σχετικά" της doogle.gr Ολοι εμείς , το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι αντι για google.gr να χρησιμοποιούμε Doogle.gr. Μπορείτε να το θέσετε σαν 'home page' σας (υπάρχει σχετικό Link) , έτσι ώστε να μη χρειάζεται κάθε φορά να πληκτρολογείται την διεύθυνση. Επιπρόσθετα , το http://www.doogle.gr προσφέρει μια μοναδική δυνατότητα "αναζήτησης" σε πολλαπλά παράθυρα (Multi Doogle) , όπου μπορείτε να εκτελείτε ώς και 4 αναζητήσεις σε μία οθόνη. Φυσικά , πατώντας το σχετικό link των αποτελεσμάτων αναζήτησης , αυτά εμφανίζονται στο συγκεκριμένο παράθυρο της ίδιας οθόνης , χωρίς να χάνεται τα υπόλοιπα αποτελέσματα σας! Υιοθετήστε το Doogle , στηρίξτε την Ελληνική Προσπάθεια , και συμβάλετε σε ένα καλύτερο μέλλον. Για παρατηρήσεις , σχόλια , αλλά και προτάσεις , μπορεί ο καθένας σας να στείλει email στον διαχειριστή της ιστοσελλίδας mailto:webmaster@doogle.gr

Greek Wrestling Community promo

Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2007

Σχεδιάζετε η αποχώρηση flair

Είναι μια από τις πιο χαρακτηριστικές φιγούρες στο χώρο της πάλης. Τα λευκά του μαλλιά γεμίζουν με λάμψη τα ρινγκ από τα 70s.

Για τον 58χρονο Ric Flair έχουν γραφτεί και ακουστεί αρκετά, σχετικά με την… «αποσυρσή» του. Και όταν μιλάμε για απόσυρση εννοούμε το αγωνιστικό κομμάτι αφού ένας άνθρωπος που έχει περάσει 4 δεκαετίες μέσα στα ρινγκ δεν θα μπορέσει ποτέ να ξεκόψει τελείως από το θέαμα. Οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο για αποχώρηση του γερόλυκου Flair το πολύ μέχρι την Wrestlemania 24 (Απρίλιος 2008).


Το storyline για την αποχώρηση θα αρχίσει να «χτίζεται» από τις επόμενες κιόλας εβδομάδες και με αποκορύφωμα τα 4 πρώτα pay per view της νέας χρονιάς (New Years Revolution, Royal Rumble, No Way Out & Wrestlemania) θα αποχαιρετήσουμε τον παλαιστή Flair καλωσορίζοντας πιθανότατα τον Ric ως…τι;

Θα δείξει… ο Richard Morgan Fliehr, όπως είναι το πραγματικό του όνομα, έχει φυσικά όλα τα προσόντα για να αναλάβει ως βασικός general Manager σε οποιοδήποτε brand του WWE. Άλλωστε οι σχέσεις του με την βιομηχανία της πάλης δεν περιορίστηκαν ποτέ μόνο στο καθαρά παλαιστικό κομμάτι, άσχετα από τους 16 ατομικούς τίτλους που έχει κατακτήσει.



Πηγή:www.lordofrings.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: