ΥΛΙΚΑ
3 κουταλιές ζάχαρη
κανέλα
μήλα ( ανάλογα με το ταψί μας )
το χυμό 1 πορτοκαλιού
3 αυγά
1 κούπα λάδι
1 ½ κούπα ζάχαρη
1 έως 2 κούπες αλεύρι ( όσο χρειαστεί )
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβουμε
τα μήλα σε φέτες. Βουτυρώνουμε ένα πυρέξ και βάζουμε μία στρώση μήλα.
Πασπαλίζουμε με τη ζάχαρη και την κάνελα. Χτυπάμε σε ένα μίξερ το
πορτοκάλι, τα αυγά, τη ζάχαρη, το λάδι και το αλεύρι. Ρίχνουμε το μίγμα
πάνω από τα μήλα. Ψήνουμε για 30´ στους 200° C. Μόλις ψηθεί, βγάζουμε
την πίτα από το ταψί αναποδογυρίζοντας τη, ώστε να είναι τα μήλα από
πάνω.
Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2007
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)



Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου