Ποιοί πιστέυετε οτι έβαλαν της φωτιές;;;

ΔΕΙΤΕ

funny videos: wrestling videos:

Doodle

Για απ ευθείας επίσκεψη στο site μπορείτε να κάνετε clik στο banner: Doogle Gr Μια νέα ΕΛΛΗΝΙΚΗ μηχανή αναζήτησης , με την υποστήριξη της Google , γίνεται 'εργαλείο' ώστε να συντελέσει ο καθένας μας από λίγο στο να βελτιωθεί κάπως το μέλον μας... Η μηχανή λέγεται doogle (αντί για Google) , και το κύριο χαρακτηριστικό της είναι η μαύρη οθόνη και τα γκρί γράμματα. Το μαύρο χρώμα οθόνης κυριαρχεί , και έχει αποδειχθεί ότι η ενέργεια που χρειάζεται μια οθόνη να απεικονιστεί σαν μαύρη είναι πολύ λιγότερη απο την ενέργεια που χρειάζεται η οθόνη για να απεικονισθεί σαν άσπρη (κλασσικό google). Στη διαπίστωση αυτή έφθασαν πολλές ερεύνες που θα βρείτε στο τμήμα "σχετικά" της doogle.gr Ολοι εμείς , το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι αντι για google.gr να χρησιμοποιούμε Doogle.gr. Μπορείτε να το θέσετε σαν 'home page' σας (υπάρχει σχετικό Link) , έτσι ώστε να μη χρειάζεται κάθε φορά να πληκτρολογείται την διεύθυνση. Επιπρόσθετα , το http://www.doogle.gr προσφέρει μια μοναδική δυνατότητα "αναζήτησης" σε πολλαπλά παράθυρα (Multi Doogle) , όπου μπορείτε να εκτελείτε ώς και 4 αναζητήσεις σε μία οθόνη. Φυσικά , πατώντας το σχετικό link των αποτελεσμάτων αναζήτησης , αυτά εμφανίζονται στο συγκεκριμένο παράθυρο της ίδιας οθόνης , χωρίς να χάνεται τα υπόλοιπα αποτελέσματα σας! Υιοθετήστε το Doogle , στηρίξτε την Ελληνική Προσπάθεια , και συμβάλετε σε ένα καλύτερο μέλλον. Για παρατηρήσεις , σχόλια , αλλά και προτάσεις , μπορεί ο καθένας σας να στείλει email στον διαχειριστή της ιστοσελλίδας mailto:webmaster@doogle.gr

Greek Wrestling Community promo

Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2007

Σφουγγάτο
Αγίου Γεωργίου με Μέλι


Υλικά:
6 αυγα
1 ½ φλυτζανι
γαλα
½ φλυτζανι ελαιολαδο
½ φλυτζανι μελι θυμαρισιο (ανοιχτοχρωμο)
4-5
κουταλιες αλευρι
Ελαχιστο
αλατι


Εκτέλεση:
Χτυπατε τα αυγα ολοκληρα και
προσθεστε το γαλα, ελαχιστο αλατι, μισο φλυτζανι νερο και το αλευρι, οσο να
γινει ενας οχι πολυ πηχτος χυλος. Ζεσταινετε ελαφρια το λαδι σε τηγανι και
ριχνετε το χυλο.
Χαμηλωνετε τη φωτια και αφηνετε να καλοψηθει, τρυπωντας
κατα διαστηματα με πιρουνι.
Γυριζετε το σφουγγατο να ροδισει και απο την αλλη
πλευρα.
Περιχυνετε με το μελι και αφηνετε για 3-4 λεπτα ακομα.
Αδειαστε το
σφουγγατο σε πιατελα και σερβιρετε κρυο σαν πρωτο πιατο.
Πρεπει να ειναι
«φουσκωτο» και να κοβεται παντα σε πολυ μικρα τριγωνακια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: