Ποιοί πιστέυετε οτι έβαλαν της φωτιές;;;

ΔΕΙΤΕ

funny videos: wrestling videos:

Doodle

Για απ ευθείας επίσκεψη στο site μπορείτε να κάνετε clik στο banner: Doogle Gr Μια νέα ΕΛΛΗΝΙΚΗ μηχανή αναζήτησης , με την υποστήριξη της Google , γίνεται 'εργαλείο' ώστε να συντελέσει ο καθένας μας από λίγο στο να βελτιωθεί κάπως το μέλον μας... Η μηχανή λέγεται doogle (αντί για Google) , και το κύριο χαρακτηριστικό της είναι η μαύρη οθόνη και τα γκρί γράμματα. Το μαύρο χρώμα οθόνης κυριαρχεί , και έχει αποδειχθεί ότι η ενέργεια που χρειάζεται μια οθόνη να απεικονιστεί σαν μαύρη είναι πολύ λιγότερη απο την ενέργεια που χρειάζεται η οθόνη για να απεικονισθεί σαν άσπρη (κλασσικό google). Στη διαπίστωση αυτή έφθασαν πολλές ερεύνες που θα βρείτε στο τμήμα "σχετικά" της doogle.gr Ολοι εμείς , το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι αντι για google.gr να χρησιμοποιούμε Doogle.gr. Μπορείτε να το θέσετε σαν 'home page' σας (υπάρχει σχετικό Link) , έτσι ώστε να μη χρειάζεται κάθε φορά να πληκτρολογείται την διεύθυνση. Επιπρόσθετα , το http://www.doogle.gr προσφέρει μια μοναδική δυνατότητα "αναζήτησης" σε πολλαπλά παράθυρα (Multi Doogle) , όπου μπορείτε να εκτελείτε ώς και 4 αναζητήσεις σε μία οθόνη. Φυσικά , πατώντας το σχετικό link των αποτελεσμάτων αναζήτησης , αυτά εμφανίζονται στο συγκεκριμένο παράθυρο της ίδιας οθόνης , χωρίς να χάνεται τα υπόλοιπα αποτελέσματα σας! Υιοθετήστε το Doogle , στηρίξτε την Ελληνική Προσπάθεια , και συμβάλετε σε ένα καλύτερο μέλλον. Για παρατηρήσεις , σχόλια , αλλά και προτάσεις , μπορεί ο καθένας σας να στείλει email στον διαχειριστή της ιστοσελλίδας mailto:webmaster@doogle.gr

Greek Wrestling Community promo

Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2007

SMACKDOWN SPOILERS

Νέα απειλή για τον πρωταθλητή




SPOILERS










































































































Πάνω που απειλή του Great Khali εξαφανίστηκε από τον ορίζοντα μια νέα εμφανίστηκε (σε πιο μικρό μέγεθος) για τον World Heavyweight champion Batista. Μπορεί ο άνθρωπος που στάθηκε απέναντι του να μην είναι No 1 διεκδικητής για τον παγκόσμιο τίτλο, όμως κάτι μας λέει πως δεν θα αργήσει να γίνει.
Μήνυμα από τον νεκρό

Στο Smackdown που προβλήθηκε την Παρασκευή ο Rey Mysterio τέθηκε αντιμέτωπος με τον Fit Finlay με το νικητή να κερδίζει την ευκαιρία να αντιμετωπίσει τον Batista για τον παγκόσμιο τίτλο. Κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης ο διαιτητής προσπάθησε να χωρίσει τους δύο αθλητές με αποτέλεσμα να τον σπρώξουν και εκείνος να τους αποβάλει.

Νικητής δεν υπήρχε άρα ούτε διεκδικητής. Ξαφνικά τα φώτα έσβησαν ακούστηκαν κάποιοι περίεργοι ήχοι και όταν έπεσε φως στο στάδιο ο Undertaker βρισκόταν στη μέση του ρινγκ και οι Finlay και Mysterio είχαν πέσει…ξεροί! Ο "deadman" έδειξε στον Batista που καθόταν στο τραπέζι των εκφωνητών πως θα έρθει για τη ζώνη. Ο δεύτερος πάντως δεν έδειξε ιδιαίτερα φοβισμένος.

Λίγο νωρίτερα ο Undertaker μαζί με τον αδερφό του, τον Kane είχαν επικρατήσει των WWE tag team champions, MVP και Matt Hardy σε ένα ματς που δεν ήταν όμως για τον τίτλο.

Εγκλημα και τιμωρία….

Ο Jamie Noble έκανε μια κακία και το πλήρωσε… Ο μικρόσωμος παλαιστής είπε στον Deuce ότι ο Jimmy Wang Yang έλεγε…άσεμνα λόγια για το έτερον του ήμισυ την συμπαθητική Cherry. Εκείνος δεν το άφησε να περάσει έτσι και για αυτό το λόγο βρέθηκαν αντιμέτωποι στο ρινγκ. Ο Yang ήταν μεν ο νικητής αλλά μετά τον έπιασε στα χέρια του ο Domino.

Ο Noble ως τιμωρία για τα ψέματα του αναγκάστηκε από την Vickie Guerrero να αντιμετωπίσει τον Great Khali. Ο δεύτερος πήρε εύκολα τη νίκη απέναντι στον Jamie που έμαθε ότι τα ψέματα ποτέ δεν βγάζουν σε καλό.

Ενα ντεμπούτο και κάτι ψιλά

Στο περασμένο Smackdown έκανε την πρώτη του εμφάνιση ο νεαρός Σκοτσέζος Drew McIntyre. Ο νεοφερμένος κέρδισε στον πρώτο του αγώνα τον Βrett Major με λίγη βοήθεια από τον Βρετανό Dave Taylor. Παράλληλα, οι Jesse και Festus, στην δεύτερη τους εβδομάδα στο show νίκησαν κάποιους άγνωστους ντόπιους παλαιστές. Τέλος ο Chuck Palumbo βρήκε για άλλη μια φορά μπροστά του τον Chris Masters τον οποίο και κέρδισε.


πηγη:www.contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: