Ποιοί πιστέυετε οτι έβαλαν της φωτιές;;;

ΔΕΙΤΕ

funny videos: wrestling videos:

Doodle

Για απ ευθείας επίσκεψη στο site μπορείτε να κάνετε clik στο banner: Doogle Gr Μια νέα ΕΛΛΗΝΙΚΗ μηχανή αναζήτησης , με την υποστήριξη της Google , γίνεται 'εργαλείο' ώστε να συντελέσει ο καθένας μας από λίγο στο να βελτιωθεί κάπως το μέλον μας... Η μηχανή λέγεται doogle (αντί για Google) , και το κύριο χαρακτηριστικό της είναι η μαύρη οθόνη και τα γκρί γράμματα. Το μαύρο χρώμα οθόνης κυριαρχεί , και έχει αποδειχθεί ότι η ενέργεια που χρειάζεται μια οθόνη να απεικονιστεί σαν μαύρη είναι πολύ λιγότερη απο την ενέργεια που χρειάζεται η οθόνη για να απεικονισθεί σαν άσπρη (κλασσικό google). Στη διαπίστωση αυτή έφθασαν πολλές ερεύνες που θα βρείτε στο τμήμα "σχετικά" της doogle.gr Ολοι εμείς , το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι αντι για google.gr να χρησιμοποιούμε Doogle.gr. Μπορείτε να το θέσετε σαν 'home page' σας (υπάρχει σχετικό Link) , έτσι ώστε να μη χρειάζεται κάθε φορά να πληκτρολογείται την διεύθυνση. Επιπρόσθετα , το http://www.doogle.gr προσφέρει μια μοναδική δυνατότητα "αναζήτησης" σε πολλαπλά παράθυρα (Multi Doogle) , όπου μπορείτε να εκτελείτε ώς και 4 αναζητήσεις σε μία οθόνη. Φυσικά , πατώντας το σχετικό link των αποτελεσμάτων αναζήτησης , αυτά εμφανίζονται στο συγκεκριμένο παράθυρο της ίδιας οθόνης , χωρίς να χάνεται τα υπόλοιπα αποτελέσματα σας! Υιοθετήστε το Doogle , στηρίξτε την Ελληνική Προσπάθεια , και συμβάλετε σε ένα καλύτερο μέλλον. Για παρατηρήσεις , σχόλια , αλλά και προτάσεις , μπορεί ο καθένας σας να στείλει email στον διαχειριστή της ιστοσελλίδας mailto:webmaster@doogle.gr

Greek Wrestling Community promo

Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2007

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ MICHAELS


Περιμένουμε, περιμένουμε, αλλά αυτός δεν λέει να επιστρέψει στα ρινγκ. Ο λόγος για τον Shawn Michaels, ο οποίος τους τελευταίους μήνες έχει εξαφανιστεί από το προσκήνιο, με το WWE να προσπαθεί να τον πείσει να γυρίσει στην δράση.


























Συγκεκριμένα, τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορεί έντονα η πληροφορία, πως ο Shawn Michaels μίλησε με τον Triple H και δεν έδειξε να «καίγεται» να επιστρέψει. Ο Τεξανός φέρεται να ενημέρωσε τον Triple πως την δεδομένη χρονική στιγμή δεν θέλει να παλεύει σε φουλ ρυθμούς, καθώς ενδιαφέρεται περισσότερο για την οικογένεια του, ενώ θέλει να αφιερώσει περισσότερο χρόνο και στην θρησκεία!

Φυσικά μέσα σε όλα προσθέστε και τα «σακατεμένα» γόνατα του και εύκολα μπορείτε να καταλάβετε τους λόγους που δεν θέλει να αγωνιστεί, Από την πλευρά του ο ΗΗH προσπαθεί αν τον πείσει να γυρίσει, δίνοντας του διαβεβαιώσεις, πως το πρόγραμμα του θα είναι ιδιαίτερα ελαφρύ, αλλά το σημείο «κλειδί» για τον Shawn Michaels είναι να μάθει πως ημέρες την εβδομάδα θα χρειάζεται να ταξιδεύει, καθώς θέλει οι υποχρεώσεις του να μειωθούν στο ελάχιστο.


Δείτε ένα video με τα κατορθώματα του Michaels


ΠΗΓΗ:lordofrings

Δεν υπάρχουν σχόλια: