Ποιοί πιστέυετε οτι έβαλαν της φωτιές;;;

ΔΕΙΤΕ

funny videos: wrestling videos:

Doodle

Για απ ευθείας επίσκεψη στο site μπορείτε να κάνετε clik στο banner: Doogle Gr Μια νέα ΕΛΛΗΝΙΚΗ μηχανή αναζήτησης , με την υποστήριξη της Google , γίνεται 'εργαλείο' ώστε να συντελέσει ο καθένας μας από λίγο στο να βελτιωθεί κάπως το μέλον μας... Η μηχανή λέγεται doogle (αντί για Google) , και το κύριο χαρακτηριστικό της είναι η μαύρη οθόνη και τα γκρί γράμματα. Το μαύρο χρώμα οθόνης κυριαρχεί , και έχει αποδειχθεί ότι η ενέργεια που χρειάζεται μια οθόνη να απεικονιστεί σαν μαύρη είναι πολύ λιγότερη απο την ενέργεια που χρειάζεται η οθόνη για να απεικονισθεί σαν άσπρη (κλασσικό google). Στη διαπίστωση αυτή έφθασαν πολλές ερεύνες που θα βρείτε στο τμήμα "σχετικά" της doogle.gr Ολοι εμείς , το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι αντι για google.gr να χρησιμοποιούμε Doogle.gr. Μπορείτε να το θέσετε σαν 'home page' σας (υπάρχει σχετικό Link) , έτσι ώστε να μη χρειάζεται κάθε φορά να πληκτρολογείται την διεύθυνση. Επιπρόσθετα , το http://www.doogle.gr προσφέρει μια μοναδική δυνατότητα "αναζήτησης" σε πολλαπλά παράθυρα (Multi Doogle) , όπου μπορείτε να εκτελείτε ώς και 4 αναζητήσεις σε μία οθόνη. Φυσικά , πατώντας το σχετικό link των αποτελεσμάτων αναζήτησης , αυτά εμφανίζονται στο συγκεκριμένο παράθυρο της ίδιας οθόνης , χωρίς να χάνεται τα υπόλοιπα αποτελέσματα σας! Υιοθετήστε το Doogle , στηρίξτε την Ελληνική Προσπάθεια , και συμβάλετε σε ένα καλύτερο μέλλον. Για παρατηρήσεις , σχόλια , αλλά και προτάσεις , μπορεί ο καθένας σας να στείλει email στον διαχειριστή της ιστοσελλίδας mailto:webmaster@doogle.gr

Greek Wrestling Community promo

Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2007

Αναζητώνας εξωγήινους


Με την ελπίδα εντοπισμού σημάτων από εξωγήινους πολιτισμούς στο διάστημα εγκαινιάστηκε στην Καλιφόρνια των Ηνωμένων Πολιτειών ένα δίκτυο από 41 ραδιοτηλεσκόπια, στο πλαίσιο του προγράμματος έρευνας για ζωή στο διάστημα (SETI).

Τα νέα τηλεσκόπια, που τοποθετήθηκαν περίπου 420 χλμ βόρεια του Σαν Φρανσίσκο, αποτελούν μέρος της Διάταξης Τηλεσκοπίων Άλεν (ATA). Ο Πολ Άλεν, συνιδρυτής της Microsoft και εκατομμυριούχος φιλάνθρωπος, καλύπτει το μισό από το τελικό κόστος των 50 εκατ. δολαρίων.

Η διάταξη, η οποία αναμένεται να επεκταθεί στα 350 τηλεσκόπια, θα χρησιμοποιηθεί και για επιστημονικές έρευνες ραδιοαστρονομίας από το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια στο Μπέρκλεϊ. Αρχικά, στόχος της παρατήρησης των ραδιοτηλεσκοπίων ήταν ο κοντινός γαλαξίας της Ανδρομέδας, αναφέρει το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Ο Σες Σόστακ του Ινστιτούτου Αναζήτησης Εξωγήινης Νοημοσύνης παραδέχτηκε ότι η προσπάθεια είναι σαν να ψάχνει κανείς βελόνα στ’ άχυρα. «Δεν γνωρίζουμε πόσες βελόνες υπάρχουν ανάμεσα στα γαλαξιακά άχυρα με τα 400 δισεκατομμύρια άστρα, ωστόσο πιστεύω ότι θα έχουμε εντοπίσει σήματα έως το 2025» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Με το πρόγραμμα SETI οι επιστήμονες ευελπιστούν ότι είναι το πιο πιθανό να μας φέρει σε επαφή με εξωγήινα νοήμονα όντα τα οποία έχουν αναπτύξει κάποιο τεχνολογικό πολιτισμό ίδιο με τον δικό μας ή ανώτερο.

Να σημειωθεί ότι ο Γαλαξίας μας είναι ένας από τους 100 δισεκατομμύρια Γαλαξίες που υπάρχουν στο Σύμπαν και που μπορούμε να τους παρατηρήσουμε.






Πηγή:Cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: