Ποιοί πιστέυετε οτι έβαλαν της φωτιές;;;

ΔΕΙΤΕ

funny videos: wrestling videos:

Doodle

Για απ ευθείας επίσκεψη στο site μπορείτε να κάνετε clik στο banner: Doogle Gr Μια νέα ΕΛΛΗΝΙΚΗ μηχανή αναζήτησης , με την υποστήριξη της Google , γίνεται 'εργαλείο' ώστε να συντελέσει ο καθένας μας από λίγο στο να βελτιωθεί κάπως το μέλον μας... Η μηχανή λέγεται doogle (αντί για Google) , και το κύριο χαρακτηριστικό της είναι η μαύρη οθόνη και τα γκρί γράμματα. Το μαύρο χρώμα οθόνης κυριαρχεί , και έχει αποδειχθεί ότι η ενέργεια που χρειάζεται μια οθόνη να απεικονιστεί σαν μαύρη είναι πολύ λιγότερη απο την ενέργεια που χρειάζεται η οθόνη για να απεικονισθεί σαν άσπρη (κλασσικό google). Στη διαπίστωση αυτή έφθασαν πολλές ερεύνες που θα βρείτε στο τμήμα "σχετικά" της doogle.gr Ολοι εμείς , το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι αντι για google.gr να χρησιμοποιούμε Doogle.gr. Μπορείτε να το θέσετε σαν 'home page' σας (υπάρχει σχετικό Link) , έτσι ώστε να μη χρειάζεται κάθε φορά να πληκτρολογείται την διεύθυνση. Επιπρόσθετα , το http://www.doogle.gr προσφέρει μια μοναδική δυνατότητα "αναζήτησης" σε πολλαπλά παράθυρα (Multi Doogle) , όπου μπορείτε να εκτελείτε ώς και 4 αναζητήσεις σε μία οθόνη. Φυσικά , πατώντας το σχετικό link των αποτελεσμάτων αναζήτησης , αυτά εμφανίζονται στο συγκεκριμένο παράθυρο της ίδιας οθόνης , χωρίς να χάνεται τα υπόλοιπα αποτελέσματα σας! Υιοθετήστε το Doogle , στηρίξτε την Ελληνική Προσπάθεια , και συμβάλετε σε ένα καλύτερο μέλλον. Για παρατηρήσεις , σχόλια , αλλά και προτάσεις , μπορεί ο καθένας σας να στείλει email στον διαχειριστή της ιστοσελλίδας mailto:webmaster@doogle.gr

Greek Wrestling Community promo

Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2007

wrestling η entertaiment;;;

του Νίκου Ανδρέου


Τα τελευταία χρόνια, έχει παρατηρηθεί ένα διχασμός μεταξύ των φίλων της πάλης. Κάποιοι λένε: "Καλό το τάδε promotion αλλά δεν έχει entertainment όπως το WWE (World Wrestling Entertainment)". Κάποιοι διαφωνούν κι έχουν άλλη άποψη.

Πριν από κάποια χρόνια, το σημερινό WWE ήταν γνωστό με το όνομα WWF δηλαδή World Wrestling Federation. Tο όνομα WWF είχε κατοχυρωθεί όμως από το World Wildlife Fund, τον γνωστό οργανισμό για την προστασία του περιβάλλοντος με σήμα το Panda. Έτσι, το WWF αναγκάστηκε μετά από αρκετές δικαστικές διαμάχες να αφαιρέσει το F και να το αντικαταστήσει με το E.

Τι σήμαινε αυτό; Πρακτικά τίποτε απολύτως. Στις αρχές της δεκαετίας που διανύουμε, το WWE αποτέλεσε το επίκεντρο μια καμπάνιας από το Parents Television Council (PTC) για το προϊόν του. Το PTC είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που ελέγχει την ποιότητα της βιομηχανίας Entertainment στην Αμερική. Ο PTC θεώρησε το προϊόν του WWF ως μη ποιοτικό και υπεύθυνο για θανάτους 4 παιδιών που έχασαν τη ζωή τους υπό συνθήκες υποτιθέμενης μίμησης παλαιστών. Αυτή η καμπάνια συνέπεσε με την μήνυση του World Wildlife Fund αλλά και την κατάρρευση του WCW, του κυριότερου αντιπάλου του WWF/E. Κάπου εκεί, το Attitude Era, μια εποχή όπου το WWF ήταν πιο αυθόρμητο, πιο ενήλικο και πιο Καντε click στη στήλη "Η γωνιά μας" για να διαβάσετε όλα τα προηγούμενα σχόλια των αρθρογράφων του LOR.

σκληρό, έφτανε στο τέλος της.

Όταν λοιπόν το 2002 το WWF έγινε WWE, το WWE έκανε λόγο για αλλαγή του ονόματος προκειμένου να φτάσει πιο κοντά και σε αυτό που αντιπροσωπεύει. Δυστυχώς όμως, αυτό μάλλον για marketing φαίνεται παρά για πραγματικότητα. Οι λόγοι είναι απλοί:

-Το WWF είχε πιο πολύ entertainment από το WWE.
-Το WWF απευθύνονταν σε μεγαλύτερο κοινό καλύπτοντας μεγαλύτερο φάσμα ηλικιών.
-Το WWF είχε μεγαλύτερη ποικιλία στο προϊόν του.

Να όμως, που όπως λέει και η διαφήμιση "Πετάει ο Γάιδαρος; Πετάει!"... Ο κόσμος άρχισε να λέει όλο και πιο συχνά τη λέξη Entertainment και να τη σχετίζει αποκλειστικά με το WWE. Αυτό που ο κόσμος αυτός δεν έχει καταλάβει είναι ότι το Wrestling από μόνο του είναι Entertainment.

Δεν χρειάζεται να βλέπουμε βεγγαλικά, εκρήξεις και τον John Cena να βγαίνει μέσα από ένα Monster Car της Ford για να “κολλήσουμε” την ετικέτα Entertainment. Η πάλη είναι διασκέδαση, είναι ψυχαγωγία, είναι θέαμα από μόνη της. Με το να μην σεβόμαστε αυτό, πιο πιθανό είναι να σκοτώσουμε το προϊόν καταλήγοντας να βλέπουμε μια σαπουνόπερα πάνω σε ring χωρίς κανένα στοιχείο πάλης. Entertainment δίνει και ο Necro Butcher, entertainment δίνει και ο Brian Danielson, entertainment δίνει και ο κάθε παλαιστής που δουλεύει στα indies. Είναι το επάγγελμα τους να διασκεδάζουν όλους εμάς. Με το να μην το αναγνωρίζουμε, πρώτα δεν σεβόμαστε το επάγγελμα τους και δεύτερο τους ίδιους ως ανθρώπους.


Είναι κρίμα λοιπόν να πιστεύουμε ότι επειδή κάτι φοράει το όνομα Entertainment αυτόματα είναι αποκλειστικά αυτό και τα άλλα δεν είναι. Με την ίδια λογική τι θα έπρεπε να πούμε για το American Football, που μόνο με τα πόδια δεν παίζεται και το όνομα Soccer που μόνο σε ποδόσφαιρο δεν παραπέμπει; Να όμως που οι Αμερικάνοι “τσιμπάνε” και δυστυχώς και οι Έλληνες, λαός γνωστός κι επιρρεπής στον εύκολο επηρεασμό μέσω του marketing.

Αυτό που πρέπει να μάθουμε, είναι να αγαπάμε την πάλη πριν από κάθε μορφής σαπουνόπερας στο ριγκ. Είναι θέμα παιδείας και σεβασμού σε όλους αυτούς τους ΑΘΛΗΤΕΣ που σακατεύονται πάνω στα ring. To Wrestling γεννήθηκε ως σπορ. Ας προσπαθήσουμε όλοι να κρατήσουμε αυτό το κομμάτι ζωντανό.

ΠΗΓΗ:www.lordofrings.gr

του Νίκου ανδρέου

Δεν υπάρχουν σχόλια: