Ποιοί πιστέυετε οτι έβαλαν της φωτιές;;;

ΔΕΙΤΕ

funny videos: wrestling videos:

Doodle

Για απ ευθείας επίσκεψη στο site μπορείτε να κάνετε clik στο banner: Doogle Gr Μια νέα ΕΛΛΗΝΙΚΗ μηχανή αναζήτησης , με την υποστήριξη της Google , γίνεται 'εργαλείο' ώστε να συντελέσει ο καθένας μας από λίγο στο να βελτιωθεί κάπως το μέλον μας... Η μηχανή λέγεται doogle (αντί για Google) , και το κύριο χαρακτηριστικό της είναι η μαύρη οθόνη και τα γκρί γράμματα. Το μαύρο χρώμα οθόνης κυριαρχεί , και έχει αποδειχθεί ότι η ενέργεια που χρειάζεται μια οθόνη να απεικονιστεί σαν μαύρη είναι πολύ λιγότερη απο την ενέργεια που χρειάζεται η οθόνη για να απεικονισθεί σαν άσπρη (κλασσικό google). Στη διαπίστωση αυτή έφθασαν πολλές ερεύνες που θα βρείτε στο τμήμα "σχετικά" της doogle.gr Ολοι εμείς , το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι αντι για google.gr να χρησιμοποιούμε Doogle.gr. Μπορείτε να το θέσετε σαν 'home page' σας (υπάρχει σχετικό Link) , έτσι ώστε να μη χρειάζεται κάθε φορά να πληκτρολογείται την διεύθυνση. Επιπρόσθετα , το http://www.doogle.gr προσφέρει μια μοναδική δυνατότητα "αναζήτησης" σε πολλαπλά παράθυρα (Multi Doogle) , όπου μπορείτε να εκτελείτε ώς και 4 αναζητήσεις σε μία οθόνη. Φυσικά , πατώντας το σχετικό link των αποτελεσμάτων αναζήτησης , αυτά εμφανίζονται στο συγκεκριμένο παράθυρο της ίδιας οθόνης , χωρίς να χάνεται τα υπόλοιπα αποτελέσματα σας! Υιοθετήστε το Doogle , στηρίξτε την Ελληνική Προσπάθεια , και συμβάλετε σε ένα καλύτερο μέλλον. Για παρατηρήσεις , σχόλια , αλλά και προτάσεις , μπορεί ο καθένας σας να στείλει email στον διαχειριστή της ιστοσελλίδας mailto:webmaster@doogle.gr

Greek Wrestling Community promo

Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2007

TNA


Εκεί που όλοι ετοιμάζονται ήρεμα για το νέο 2ωρο εβδομαδιαίο show του Impact ξαφνικά κρύος ιδρώτας έλουσε τους παραγωγούς του ΤΝΑ… Σύμφωνα με πληροφορίες αρκετοί παλαιστές ζήτησαν να αποχωρήσουν από την εταιρία, όντας δυσαρεστημένοι από τον τηλεοπτικό χρόνο που παίρνουν, αναζητώντας την τύχη του σε άλλες πολιτείες. (VIDEO)

Φυσικά δεν μιλάμε για αμελητέες ποσότητες. Ανάμεσά τους υπάρχουν και πρωταθλητές. O Homicide και ο Hernandez οι πρώην tag team champions αλλά και ο Sonjay Dutt o Chris Sabin και ο Alex Shelley είναι αυτοί που προκάλεσαν τον πονοκέφαλο στον Jim Cornnette και τους υπόλοιπους ιθύνοντες.

Από την πλευρά τους οι παραγωγοί του ΤΝΑ ζήτησαν από τους συγκεκριμένους παλαιστές να περιμένουν για λίγο διάστημα μέχρι να ξεκινήσει το 2ωρο Impact (αυτή την Δευτέρα και την Τρίτη ξεκινάνε τα γυρίσματα) μιας και πιστεύουν ότι με την μεγαλύτερη προβολή που θα έχουν θα πεισθούν και θα μείνουν. Η Ιαπωνία όμως είναι τόσο μεγάλη πρόκληση γι’αυτούς τους παλαιστές που δύσκολα θα πάρουν πίσω την απόφασή τους..

Δείτε ένα βίντεο με τα καλύτερα των LAX

Δεν υπάρχουν σχόλια: