Ποιοί πιστέυετε οτι έβαλαν της φωτιές;;;

ΔΕΙΤΕ

funny videos: wrestling videos:

Doodle

Για απ ευθείας επίσκεψη στο site μπορείτε να κάνετε clik στο banner: Doogle Gr Μια νέα ΕΛΛΗΝΙΚΗ μηχανή αναζήτησης , με την υποστήριξη της Google , γίνεται 'εργαλείο' ώστε να συντελέσει ο καθένας μας από λίγο στο να βελτιωθεί κάπως το μέλον μας... Η μηχανή λέγεται doogle (αντί για Google) , και το κύριο χαρακτηριστικό της είναι η μαύρη οθόνη και τα γκρί γράμματα. Το μαύρο χρώμα οθόνης κυριαρχεί , και έχει αποδειχθεί ότι η ενέργεια που χρειάζεται μια οθόνη να απεικονιστεί σαν μαύρη είναι πολύ λιγότερη απο την ενέργεια που χρειάζεται η οθόνη για να απεικονισθεί σαν άσπρη (κλασσικό google). Στη διαπίστωση αυτή έφθασαν πολλές ερεύνες που θα βρείτε στο τμήμα "σχετικά" της doogle.gr Ολοι εμείς , το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι αντι για google.gr να χρησιμοποιούμε Doogle.gr. Μπορείτε να το θέσετε σαν 'home page' σας (υπάρχει σχετικό Link) , έτσι ώστε να μη χρειάζεται κάθε φορά να πληκτρολογείται την διεύθυνση. Επιπρόσθετα , το http://www.doogle.gr προσφέρει μια μοναδική δυνατότητα "αναζήτησης" σε πολλαπλά παράθυρα (Multi Doogle) , όπου μπορείτε να εκτελείτε ώς και 4 αναζητήσεις σε μία οθόνη. Φυσικά , πατώντας το σχετικό link των αποτελεσμάτων αναζήτησης , αυτά εμφανίζονται στο συγκεκριμένο παράθυρο της ίδιας οθόνης , χωρίς να χάνεται τα υπόλοιπα αποτελέσματα σας! Υιοθετήστε το Doogle , στηρίξτε την Ελληνική Προσπάθεια , και συμβάλετε σε ένα καλύτερο μέλλον. Για παρατηρήσεις , σχόλια , αλλά και προτάσεις , μπορεί ο καθένας σας να στείλει email στον διαχειριστή της ιστοσελλίδας mailto:webmaster@doogle.gr

Greek Wrestling Community promo

Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2007

STONE COLD:<<ΤΕΛΟΙΩΣΑ>>

του Φώτη Κώτσογλου


Κάθε πιθανότητα επιστροφής του στα ρινγκ, απέκλεισε με δηλώσεις του ο Stone Cold Steve Austin, σε συνέντευξη που παραχώρησε με σκοπό την προώθηση της νέας του ταινίας. Ο Rattlesnake ξεκαθάρισε πως έχει τελειώσει από το wrestling και το μόνο που τον απασχολεί πλέον είναι να εξελιχθεί ως ηθοποιός. Πάντως δεν ξέχασε να σημειώσει την αγάπη του για την πάλη δείχνοντας έτσι σεβασμό στο επάγγελμα που τον καθιέρωσε.

«Τελείωσα με το wrestling. Το wrestling ήταν μία από τις καλύτερες δουλειές, αυτή που χάρηκα περισσότερο στη ζωή μου. Μετά από δεκαπέντε χρόνια, ήρθε η ώρα να κάνω κάτι άλλο. Έχω συμφωνήσει για τρεις ταινίες με την WWE Films. Δουλεύω πάνω σε συγκεκριμένα πρότζεκτ εδώ στο Λος Άντζελες και ψάχνω να βρω σενάριο για την επόμενη ταινία μου. Αυτό θέλω να κάνω στην υπόλοιπη ζωή μου» τόνισε αρχικά ο Stone Cold και συμπλήρωσε:

«Πέρασα πολύ καλά κατά την διάρκεια του Condemned, αλλά έμαθα και πολλά πράγματα. Τώρα έχει σημασία να μαθαίνω και να βελτιώνομαι. Θυμάμαι τον πρώτο μου αγώνα wrestling… ήμουν επιεικώς απαράδεκτος και όμως εξελίχθηκα σε έναν πολύ καλό επαγγελματία. Στόχος μου είναι να γίνω το ίδιο καλός ηθοποιός , αλλά αυτό θα γίνει μόνο με πολύ προσπάθεια και σκληρή δουλειά».

Δείτε το trailer της ταινίας «Condemned»


ΠΗΓΗ:lordofrings

Δεν υπάρχουν σχόλια: