Ποιοί πιστέυετε οτι έβαλαν της φωτιές;;;

ΔΕΙΤΕ

funny videos: wrestling videos:

Doodle

Για απ ευθείας επίσκεψη στο site μπορείτε να κάνετε clik στο banner: Doogle Gr Μια νέα ΕΛΛΗΝΙΚΗ μηχανή αναζήτησης , με την υποστήριξη της Google , γίνεται 'εργαλείο' ώστε να συντελέσει ο καθένας μας από λίγο στο να βελτιωθεί κάπως το μέλον μας... Η μηχανή λέγεται doogle (αντί για Google) , και το κύριο χαρακτηριστικό της είναι η μαύρη οθόνη και τα γκρί γράμματα. Το μαύρο χρώμα οθόνης κυριαρχεί , και έχει αποδειχθεί ότι η ενέργεια που χρειάζεται μια οθόνη να απεικονιστεί σαν μαύρη είναι πολύ λιγότερη απο την ενέργεια που χρειάζεται η οθόνη για να απεικονισθεί σαν άσπρη (κλασσικό google). Στη διαπίστωση αυτή έφθασαν πολλές ερεύνες που θα βρείτε στο τμήμα "σχετικά" της doogle.gr Ολοι εμείς , το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι αντι για google.gr να χρησιμοποιούμε Doogle.gr. Μπορείτε να το θέσετε σαν 'home page' σας (υπάρχει σχετικό Link) , έτσι ώστε να μη χρειάζεται κάθε φορά να πληκτρολογείται την διεύθυνση. Επιπρόσθετα , το http://www.doogle.gr προσφέρει μια μοναδική δυνατότητα "αναζήτησης" σε πολλαπλά παράθυρα (Multi Doogle) , όπου μπορείτε να εκτελείτε ώς και 4 αναζητήσεις σε μία οθόνη. Φυσικά , πατώντας το σχετικό link των αποτελεσμάτων αναζήτησης , αυτά εμφανίζονται στο συγκεκριμένο παράθυρο της ίδιας οθόνης , χωρίς να χάνεται τα υπόλοιπα αποτελέσματα σας! Υιοθετήστε το Doogle , στηρίξτε την Ελληνική Προσπάθεια , και συμβάλετε σε ένα καλύτερο μέλλον. Για παρατηρήσεις , σχόλια , αλλά και προτάσεις , μπορεί ο καθένας σας να στείλει email στον διαχειριστή της ιστοσελλίδας mailto:webmaster@doogle.gr

Greek Wrestling Community promo

Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2007

ROH

Αν δεν ξέρεις τι είναι το ROH τώρα θα μάθεις!!!!!αν ξέρεις τι είναι το ROH αλλά δεν ΄εχεις δοκιμάσει να παρακολουθήσεις
αυτό το promotion τώρα θα δείς πόσο τσαμάικα είναι!!!!αν και ξέρεις τι είναι και παρακολουθείς ΧΕΣΤΗΚΑ αν θέλεις μην διαβάζεις το άρθρο!!!!αν δεν ξέρεις τι είναι το wrestling
...θα μάθεις σε άλλο άρθρο!!!!

Ξεκινάω με μια ιστορική αναδρομή για την εξέλιξη του ring of honor στα πέντε χρόνια ύπαρξης του.

Το Ring Of Honor δημιουργήθηκε σαν ένα promotion ανεξάρτητο μεν, αλλά διαφορετικό από τα άλλα independent promotions των ΗΠΑ στην αντιμετώπιση του pro wrestling με περισσότερη σοβαρότητα προβάλλοντας σαν κυρίαρχο στοιχείο του προιόντος του το wrestling και την παλαιστική ικανότητα. Το roh υιοθέτησε το code of honor (κώδικα τιμής) ένα ιδιότυπο κώδικα για το pro wrestling το οποίο έπρεπε να ακολουθούν οι παλαιστές του (χειραψία πριν και μετά τον αγώνα, δεν πειράζουν τους διαιτητές, όχι interference, όχι εσκεμμένα disqualification) στα πρότυπα του ιαπωνικού wrestling και της αντιμετώπισης του wrestling σαν άθλημα.

Βέβαια ο σκοπός του code of honor ήταν η δημιουργία ισχυρών heels που θα αρνούνταν να ακολουθήσουν τους κανόνες του roh και θα επιχειρούσαν να τον καταστρέψουν. Αυτό έγινε φανερό στο πρώτο μόλις show του roh με το triple threat main event μεταξύ low ki, christopher daniels και bryan danielson με τον daniels να αρνείται να δώσει το χέρι του στους αντιπάλους του μετά την ήττα του. Έτσι ο daniels έγινε αμέσως ο νούμερο 1 heel του roh δημιουργώντας στην πορεία ένα heel stable (prophecy) με παλαιστές που θα κορόιδευαν το code of honor Και δε θα δίσταζαν να το σπάσουν για να κυριαρχήσουν στο roh με σκοπό να διαλύσουν ότι αντιπροσώπευε. Στον αντίποδα ο low ki ήταν τον πρώτο χρόνο του roh ο υπερασπιστής του code of honor και νούμερο 1 face του promotion μαζί με τους άλλους faces (danielson, aj styles, paul london) που πίστευαν στο roh και στις αρχές του.

Αυτό το storyline κυριάρχησε για πάνω από ένα χρόνο στα shows του roh με άλλους παλαιστές να μπαίνουν στο storyline είτα με τη μία είτε με την άλλη πλευρά και έπαιξε ρόλο και στην υπόθεση τίτλου του roh. Ο low ki έγινε ο πρώτος roh champion μετά από ένα τουρνουά και ένα four way iron man match για να χάσει όμως πολύ γρήγορα τον τίτλο από ένα νεοφερμένο παλαιστή (xavier) εξαιτίας της παρέμβασης του daniels και της prophecy στην οποία φυσικά προσχώρησε ο xavier. Έτσι ο τίτλος του roh βρέθηκε στα χέρια του stable που ήθελε να καταστρέψει το promotion και το πιο ενδιαφέρον ήταν ότι πρωταθλητής δεν ήταν ο daniels που ήταν αρχηγός της prophecy και ο μεγαλύτερος heel, που όπως φαινόταν αυτό που τον ενδιέφερε ήταν να ελέγχει το roh και όχι να έχει ο ίδιος τον τίτλο.

Άλλοι παλαιστές προσχώρησαν στην prophecy μεταξύ των οποίων και ο samoa joe που ήρθε σαν μισθοφόρος από τον daniels για να βγάλει από τη μέση τον low ki. Το ενδιαφέρον από την στιγμή που ο τίτλος βρέθηκε στα χέρια του xavier ήταν ότι επειδή αρνιόταν να τον υπερασπιστεί, δημιουργήθηκε το number one contenders trophy το οποίο θα διεκδικούσαν διάφοροι παλαιστές και όποιος το έπαιρνε θα έπαιρνε το title shot, αλλά μετά την ευκαιρία στον τίτλο θα έμενε κενό για να το ξαναδιεκδικήσουν οι υπόλοιποι παλαιστές. Αυτός ήταν ένας old school έξυπνος τρόπος για να ευνοηθεί ο heel πρωταθλητής, γιατί οι αντίπαλοί του αληλοεξοντώνονταν σε πολύ σκληρά ματς για μια ευκαιρία να του πάρουν τον τίτλο και αυτός ξεκουραζόταν και κέρδιζε τα ματς είτε απέναντι σε κουρασμένους αντιπάλους (όταν το ματς γινόνταν δήθεν ξαφνικά αμέσως μόλις κάποιος κέρδιζε το number one contenders trophy) είτε με τη βοήθεια των άλλων μελών της prophecy όταν το ματς γινόταν κανονικά σε άλλο show. Ακόμη ένα στοιχείο που τόνιζε την κυριαρχία της prophecy ήταν ότι ο daniels όταν κέρδισε κάποιον άλλο παλαιστή γνωστό για την πίστη του στο roh και στις αρχές του όπως ο doug williams, τον υποχρέωνε να μην μπορεί να ξαναδώσει χειραψία στο roh θέλοντας να διαλύσει έτσι το code of honor.

Έτσι πέρασε σε γενικές γραμμές ο πρώτος χρόνος του roh με τον low ki σιγά σιγά να παραχωρεί τη θέση του νούμερο 1 face του roh και άλλους παλαιστές παίζουν ενεργό ρόλο στα storylines όπως ο homicide, o steve corino και ο samoa joe και άλλους να κάνουν το ντεμπούτο τους και να παίζουν ρόλο στα γεγονότα όπως ο cm punk. Τα σημαντικότερα γεγονότα στις αρχές του 2003 στο roh ήταν: ο samoa joe από μέλος της prophecy γίνεται face και κερδίζει τον τίτλο, ο steve corino δημιουργεί ένα δικό του heel stable αντίπαλο με την prophecy που τελικά διαλύεται σχετικά γρήγορα μετα από ένα σύντομο feud με την prophecy, ο homicide ανεβαίνει σιγά σιγά στο upper card για να αρχίσει στη διάρκεια της χρονιάς ένα βίαιο feud με τον steve corino και o paul london εγκαταλείπει το roh για το wwe μέσα σε αποθέωση φιλώντας το σήμα του ring of honor στο καναβάτσο (η πρώτη σημαντική απώλεια για το roh).

Η σύνδεση των οπαδών με τους παλαιστές στο roh είναι ίσως το στοιχείο που κάνει το ring of honor να ξεχωρίζει από όλα τα άλλα indy promotions, γιατί το roh απευθύνεται σε smart marks και πέρα από storylines όταν κάποιος παλαιστής φεύγει από το roh για το wwe ή για το tna γνωρίζει την αποθέωση και όλοι οι άλλοι παλαιστές τον αγκαλιάζουν και τον χειροκροτούν. Πρόσφατα ο samoa joe δήλωσε μετά τον αποχαιρετιστήριο αγώνα του στο roh ότι γι'αυτόν όσο υπάρχει το ring of honor και οι οπαδοί του θα υπάρχει και το professional wrestling.

Το Ring Of Honor θα μπορούσαμε να πούμε ότι τον πρώτο χρόνο της λειτουργίας του κατάφερε να ξεχωρίσει από τα υπόλοιπα ανεξάρτητα promotions, προσφέροντας ένα ανώτερο παλαιστικό προιόν και προσπαθώντας να παρουσιάσει μια πιο σοβαρή αντιμετώπιση του wrestling με κεντρικό storyline που είχε νόημα και ουσία, μιας και αφορούσε την κεντρική ιδέα της δημιουργίας του και τον κίνδυνο που διέτρεχε να διαλυθεί ότι το έκανε να ξεχωρίζει από τα άλλα promotions।

και συνεχίζω με videos





τώρα μάθατε τι εστί RΟΗ και πιστέψτε με αξίζει να ασχοληθείτε περισότερο και να το παρακαλουθείτε!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: