Ποιοί πιστέυετε οτι έβαλαν της φωτιές;;;

ΔΕΙΤΕ

funny videos: wrestling videos:

Doodle

Για απ ευθείας επίσκεψη στο site μπορείτε να κάνετε clik στο banner: Doogle Gr Μια νέα ΕΛΛΗΝΙΚΗ μηχανή αναζήτησης , με την υποστήριξη της Google , γίνεται 'εργαλείο' ώστε να συντελέσει ο καθένας μας από λίγο στο να βελτιωθεί κάπως το μέλον μας... Η μηχανή λέγεται doogle (αντί για Google) , και το κύριο χαρακτηριστικό της είναι η μαύρη οθόνη και τα γκρί γράμματα. Το μαύρο χρώμα οθόνης κυριαρχεί , και έχει αποδειχθεί ότι η ενέργεια που χρειάζεται μια οθόνη να απεικονιστεί σαν μαύρη είναι πολύ λιγότερη απο την ενέργεια που χρειάζεται η οθόνη για να απεικονισθεί σαν άσπρη (κλασσικό google). Στη διαπίστωση αυτή έφθασαν πολλές ερεύνες που θα βρείτε στο τμήμα "σχετικά" της doogle.gr Ολοι εμείς , το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι αντι για google.gr να χρησιμοποιούμε Doogle.gr. Μπορείτε να το θέσετε σαν 'home page' σας (υπάρχει σχετικό Link) , έτσι ώστε να μη χρειάζεται κάθε φορά να πληκτρολογείται την διεύθυνση. Επιπρόσθετα , το http://www.doogle.gr προσφέρει μια μοναδική δυνατότητα "αναζήτησης" σε πολλαπλά παράθυρα (Multi Doogle) , όπου μπορείτε να εκτελείτε ώς και 4 αναζητήσεις σε μία οθόνη. Φυσικά , πατώντας το σχετικό link των αποτελεσμάτων αναζήτησης , αυτά εμφανίζονται στο συγκεκριμένο παράθυρο της ίδιας οθόνης , χωρίς να χάνεται τα υπόλοιπα αποτελέσματα σας! Υιοθετήστε το Doogle , στηρίξτε την Ελληνική Προσπάθεια , και συμβάλετε σε ένα καλύτερο μέλλον. Για παρατηρήσεις , σχόλια , αλλά και προτάσεις , μπορεί ο καθένας σας να στείλει email στον διαχειριστή της ιστοσελλίδας mailto:webmaster@doogle.gr

Greek Wrestling Community promo

Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2007

ECW

Το ECW συρρικνώθηκε. Δεν χρειάζεται και πολύ σκέψη. Μια ματιά στο επίσημο ρόστερ του show θα σας πείσει.


Οι παλαιστές που το στελεχώνουν αυτή τη στιγμή και μπορούν να προσφέρουν στο show (τουλάχιστον στο αγωνιστικό κομμάτι) είναι 12 (13 με τον τιμωρημένο Morrison). H πρόσφατη απόλυση του Marcus Cor Von (Monty Brown), έριξε ακόμη περισσότερο τον αριθμό και το έμψυχο δυναμικό μικραίνει κι άλλο.

Το ενεργό roster του ECW

Balls Mahoney
Big Daddy V
Boogeyman
CM Punk (πρωταθλητής)
Elijah Burke
Kevin Thorn
Matt Striker
Mike Knox
Nunzio
Stevie Richards
The Miz
Tommy Dreamer
John Morrison (τιμωρημένος)

Από αυτούς του παλαιστές… ο Mike Knox μόλις επέστρεψε από πολύμηνη απουσία, ο Nunzio εμφανίζεται όσο συχνά το χιόνι στην έρημο και ο Morrison γυρίζει από την τιμωρία τον Οκτώβριο.

Υπάρχουν βέβαια και οι Extreme Expose αλλά το πιο σκληροπυρηνικό που κάνουν στο ρινγκ είναι το σπαγγάτο! Στα αξιοπερίεργα είναι και το όνομα της ηθοποιού Milla Jovovitch ως Alice (από το Resident Evil) που περιλαμβάνεται στο ρόστερ. . Το WWE συνηθίζει να βάζει κινηματογραφικές φιγούρες στο ρόστερ του προς χάριν της διαφήμισης. Το ίδιο έχει κάνει άλλωστε πριν λίγο καιρό και με τον βασιλιά Λεωνίδα(!) από το «300», στο RAW.

Το συμπέρασμα λοιπόν είναι ένα… Εάν δεν αποφασίσουν στο WWE να αυξήσουν το ενεργό roster του ECW, θα βαρεθούμε να βλέπουμε μέχρι τα γεράματα τον CM Punk να παλεύει με τον Morrison, τον Big Daddy V να προσπαθεί να παλέψει με τον Boogeyman και τον Stevie Richards να ανοίγει τα show με αντίπαλο τον Kevin Thorn. Χρειάζονται ενισχύσεις (Chris Jericho) και γρήγορα...


Και επειδή το ECW δεν ήταν πάντα αυτό που είναι σήμερα, πάρτε μια γεύση από το original ECW της δεκαετίας του 90’. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ VIDEO!




Πηγή:lordofrings

Δεν υπάρχουν σχόλια: