Ποιοί πιστέυετε οτι έβαλαν της φωτιές;;;

ΔΕΙΤΕ

funny videos: wrestling videos:

Doodle

Για απ ευθείας επίσκεψη στο site μπορείτε να κάνετε clik στο banner: Doogle Gr Μια νέα ΕΛΛΗΝΙΚΗ μηχανή αναζήτησης , με την υποστήριξη της Google , γίνεται 'εργαλείο' ώστε να συντελέσει ο καθένας μας από λίγο στο να βελτιωθεί κάπως το μέλον μας... Η μηχανή λέγεται doogle (αντί για Google) , και το κύριο χαρακτηριστικό της είναι η μαύρη οθόνη και τα γκρί γράμματα. Το μαύρο χρώμα οθόνης κυριαρχεί , και έχει αποδειχθεί ότι η ενέργεια που χρειάζεται μια οθόνη να απεικονιστεί σαν μαύρη είναι πολύ λιγότερη απο την ενέργεια που χρειάζεται η οθόνη για να απεικονισθεί σαν άσπρη (κλασσικό google). Στη διαπίστωση αυτή έφθασαν πολλές ερεύνες που θα βρείτε στο τμήμα "σχετικά" της doogle.gr Ολοι εμείς , το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι αντι για google.gr να χρησιμοποιούμε Doogle.gr. Μπορείτε να το θέσετε σαν 'home page' σας (υπάρχει σχετικό Link) , έτσι ώστε να μη χρειάζεται κάθε φορά να πληκτρολογείται την διεύθυνση. Επιπρόσθετα , το http://www.doogle.gr προσφέρει μια μοναδική δυνατότητα "αναζήτησης" σε πολλαπλά παράθυρα (Multi Doogle) , όπου μπορείτε να εκτελείτε ώς και 4 αναζητήσεις σε μία οθόνη. Φυσικά , πατώντας το σχετικό link των αποτελεσμάτων αναζήτησης , αυτά εμφανίζονται στο συγκεκριμένο παράθυρο της ίδιας οθόνης , χωρίς να χάνεται τα υπόλοιπα αποτελέσματα σας! Υιοθετήστε το Doogle , στηρίξτε την Ελληνική Προσπάθεια , και συμβάλετε σε ένα καλύτερο μέλλον. Για παρατηρήσεις , σχόλια , αλλά και προτάσεις , μπορεί ο καθένας σας να στείλει email στον διαχειριστή της ιστοσελλίδας mailto:webmaster@doogle.gr

Greek Wrestling Community promo

Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2007

ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ BULLDOG & TEXAS TORNADO


του Πέτρου Πολυχρονίδη


Αφού τώρα τελευταία το ρόστερ του WWE άρχισε να μειώνεται αισθητά, για διάφορους λόγους (απολύσεις, τιμωρίες), ήρθε ο καιρός να μπει νέο «αίμα» στο ρινγκ. Την τελευταία εβδομάδα του Σεπτεμβρίου θα δούμε νέα φρέσκα πρόσωπα παλαιστών, που έχουν όμως μέσα τους το γονίδιο του pro wrestling. Και το έχουν… σε πρώτο βαθμό συγγένειας…

Ο γιός…
Πρόκειται για τον 22χρονο Harry Smith, γιό του αξέχαστου Davey Boy Smith, που έγινε θρύλος του WWF ως British Bulldog (κεντρική φωτό) και έφυγε από τη ζωή το 2002 (καρδιακή ανακοπή). O Harry έχει ήδη υπογράψει συμβόλαιο με το WWE και θα κάνει ντεμπούτο στο Smackdown της Παρασκευής 28 Σεπτεμβρίου όπου αντιμετωπίζει μαζί με τον Dave Taylor τους Major Brothers. Το ματς είναι πιθανότατα μη τηλεοπτικό (dark match).

Σχετικά με την “New Hart Foundation” νεότερες πληροφορίες δεν υπάρχουν, αλλά σε περίπτωση εμφάνιση της στα shows δεν αποκλείεται να έχει ως μέλος της τον Smith καθώς τόσο ο ίδιος όσο και ο πατέρας του έχουν θητεύσει στην διαβόητη σχολή του Stu Hart στον Καναδά, που είναι μία από τις κορυφαίες σχολές σε όλη την Αμερική. Ο Harry συγκεκριμένα εκπαιδεύτηκε (εκτός από τον πατέρα του) από τον Bruce Hart, δεύτερο γιο του Stu Hart.

Δείτε ένα φανταστικό video αφιέρωμα
σε πατέρα (British Bulldog) και γιο (Harry Smith)



Και η κόρη…
Σας είχαμε προϊδεάσει. Η κόρη του αείμνηστου Kevin Von Erich, (Texas Tornado) Lacey (φώτο) ακολουθεί πιστά τα χνάρια του πατέρα της. Ντεμπουτάρισε ήδη στο πλευρό του Billy Kidman σε παράπλευρο promotion του WWE σαν manager. Και εις ανώτερα.


ΠΗΓΗ:lordofrings

Δεν υπάρχουν σχόλια: