Ποιοί πιστέυετε οτι έβαλαν της φωτιές;;;

ΔΕΙΤΕ

funny videos: wrestling videos:

Doodle

Για απ ευθείας επίσκεψη στο site μπορείτε να κάνετε clik στο banner: Doogle Gr Μια νέα ΕΛΛΗΝΙΚΗ μηχανή αναζήτησης , με την υποστήριξη της Google , γίνεται 'εργαλείο' ώστε να συντελέσει ο καθένας μας από λίγο στο να βελτιωθεί κάπως το μέλον μας... Η μηχανή λέγεται doogle (αντί για Google) , και το κύριο χαρακτηριστικό της είναι η μαύρη οθόνη και τα γκρί γράμματα. Το μαύρο χρώμα οθόνης κυριαρχεί , και έχει αποδειχθεί ότι η ενέργεια που χρειάζεται μια οθόνη να απεικονιστεί σαν μαύρη είναι πολύ λιγότερη απο την ενέργεια που χρειάζεται η οθόνη για να απεικονισθεί σαν άσπρη (κλασσικό google). Στη διαπίστωση αυτή έφθασαν πολλές ερεύνες που θα βρείτε στο τμήμα "σχετικά" της doogle.gr Ολοι εμείς , το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι αντι για google.gr να χρησιμοποιούμε Doogle.gr. Μπορείτε να το θέσετε σαν 'home page' σας (υπάρχει σχετικό Link) , έτσι ώστε να μη χρειάζεται κάθε φορά να πληκτρολογείται την διεύθυνση. Επιπρόσθετα , το http://www.doogle.gr προσφέρει μια μοναδική δυνατότητα "αναζήτησης" σε πολλαπλά παράθυρα (Multi Doogle) , όπου μπορείτε να εκτελείτε ώς και 4 αναζητήσεις σε μία οθόνη. Φυσικά , πατώντας το σχετικό link των αποτελεσμάτων αναζήτησης , αυτά εμφανίζονται στο συγκεκριμένο παράθυρο της ίδιας οθόνης , χωρίς να χάνεται τα υπόλοιπα αποτελέσματα σας! Υιοθετήστε το Doogle , στηρίξτε την Ελληνική Προσπάθεια , και συμβάλετε σε ένα καλύτερο μέλλον. Για παρατηρήσεις , σχόλια , αλλά και προτάσεις , μπορεί ο καθένας σας να στείλει email στον διαχειριστή της ιστοσελλίδας mailto:webmaster@doogle.gr

Greek Wrestling Community promo

Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2007

Ασσύμετρη βλακεία

Η μεγαλυτερη ασσυμετρη απειλη κατα της Ελλαδας ειναι η βλακεια που μας δερνει σα λαο!!! Ολα τα αλλα ειναι ιστοριες για αγριους εν οψει μαλιστα εκλογων!!!

Τι ειμαστε επιτελους οι Ελληνες?? Θα απαντησω με μια μονο φραση: ΑΝΑΞΙΟΙ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ. Και ειμαστε αναξιοι γιατι δεν σεβομαστε και δεν αγαπαμε αυτο τον ερημο τοπο που ειχε ο ιδιος την ατυχια να κατοικηθει απο τον πιο λαμογιαρη, αδιαφορο και απαιδευτο λαο του κοσμου!!! ΞΕΦΤΙΛΕΣ ειμαστε του ΚΕΡΑΤΑ που πεταμε τη σκουφια μας για μπουγιο, τζερτζελο και χαβαλε χωρις ουσια, νοημα και σεβασμο για το συνανθρωπο, τη φυση και τον εαυτο μας!!! ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ και αυτο μας αξιζει!!! Μακαρι οι Ελληνες, μεσα σε αυτους κι εγω, να εξαφανιστουν απο το χαρτη! Οχι η Ελλαδα, οι Ελληνες μοναχα!!! Ας κανουμε αυτη τη χαρη στον κοσμο, στον τοπο μας και στους υπολοιπους κατοικους του πλανητη Γη!!!

Αυτες οι σταχτες θα γινουν ο ταφος ο δικος μας και των παιδιων μας!!! Ειναι σκληρο αυτο που λεω αλλα δυστυχως αληθινο...

Αυτο που ζουμε δεν ειναι εθνικη τραγωδια. Εθνικη παρωδια ειναι. Παρωδια του ανυπαρκτου κρατους, των ταχα μου αγανακτισμενων πολιτων, της σμπαραλιασμενης πυροσβεστικης, του ξεχαρβαλωμενου συστηματος, των ηλιθιων και επικινδυνων δημοσιογραφων.

Δεν καιγονται μονο τα δαση αυτες τις μερες, δεν καιγονται περιουσιες και ανθρωπινες ζωες! Δεν καιγονται απλα τα ομορφοτερα μερη της Ελλαδας. Οι ζωες μας, τα λαθη μας, οι επιλογες μας, τα παθη μας, η αμορφωσια μας, η ανικανοτητα μας, η αδιαφορια μας καιγονται!!!

Αυτοι ειμαστε μη μας κακοφαινεται!!! Βλακες με περικεφαλαια!!!

Εγω προτεινω να υποδεχομαστε στο Ελ. Βενιζελος τους ξενους τουριστες που ερχονται στη χωρα μας με ενα τεραστιο πανω στα Αγγλικα που θα γραφει επανω του:

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
ΠΕΡΑΣΤΕ-ΓΑΜΗΣΤΕ-ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΣΑΣ
ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ

Και μετα μας φταινε οι ξενοι, οι αορατοι εχθροι που μας επιβουλευονται και θελουν το κακο μας!!!
Για σφαλιαρες ειμαστε ακομα δεν το πηραμε χαμπαρι και αναρωτιομαστε???

2 σχόλια:

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Και που να δεις τι μας ετοιμαζουν οι πολιτικοι μας ηγετες για μετα....

Johny_619 είπε...

δηλαδή;;;