Ποιοί πιστέυετε οτι έβαλαν της φωτιές;;;

ΔΕΙΤΕ

funny videos: wrestling videos:

Doodle

Για απ ευθείας επίσκεψη στο site μπορείτε να κάνετε clik στο banner: Doogle Gr Μια νέα ΕΛΛΗΝΙΚΗ μηχανή αναζήτησης , με την υποστήριξη της Google , γίνεται 'εργαλείο' ώστε να συντελέσει ο καθένας μας από λίγο στο να βελτιωθεί κάπως το μέλον μας... Η μηχανή λέγεται doogle (αντί για Google) , και το κύριο χαρακτηριστικό της είναι η μαύρη οθόνη και τα γκρί γράμματα. Το μαύρο χρώμα οθόνης κυριαρχεί , και έχει αποδειχθεί ότι η ενέργεια που χρειάζεται μια οθόνη να απεικονιστεί σαν μαύρη είναι πολύ λιγότερη απο την ενέργεια που χρειάζεται η οθόνη για να απεικονισθεί σαν άσπρη (κλασσικό google). Στη διαπίστωση αυτή έφθασαν πολλές ερεύνες που θα βρείτε στο τμήμα "σχετικά" της doogle.gr Ολοι εμείς , το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι αντι για google.gr να χρησιμοποιούμε Doogle.gr. Μπορείτε να το θέσετε σαν 'home page' σας (υπάρχει σχετικό Link) , έτσι ώστε να μη χρειάζεται κάθε φορά να πληκτρολογείται την διεύθυνση. Επιπρόσθετα , το http://www.doogle.gr προσφέρει μια μοναδική δυνατότητα "αναζήτησης" σε πολλαπλά παράθυρα (Multi Doogle) , όπου μπορείτε να εκτελείτε ώς και 4 αναζητήσεις σε μία οθόνη. Φυσικά , πατώντας το σχετικό link των αποτελεσμάτων αναζήτησης , αυτά εμφανίζονται στο συγκεκριμένο παράθυρο της ίδιας οθόνης , χωρίς να χάνεται τα υπόλοιπα αποτελέσματα σας! Υιοθετήστε το Doogle , στηρίξτε την Ελληνική Προσπάθεια , και συμβάλετε σε ένα καλύτερο μέλλον. Για παρατηρήσεις , σχόλια , αλλά και προτάσεις , μπορεί ο καθένας σας να στείλει email στον διαχειριστή της ιστοσελλίδας mailto:webmaster@doogle.gr

Greek Wrestling Community promo

Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2007

ΚΑΝΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ

Καν' το δικό σου
Η κυκλοφορία των πρώτων τίτλων World Wrestling Entertainment σε DVD προς πώληση και ενοικίαση είναι πια γεγονός, από τις 25 Ιουνίου! Η αναμονή σύντομα τελειώνει για τους Έλληνες θαυμαστές του wrestling, οι οποίοι θα έχουν επιτέλους τη δυνατότητα να ζήσουν την εμπειρία που ζουν εκατομμύρια φανατικοί φίλοι του σε όλον τον κόσμο, μέσα από τους πέντε πρώτους τίτλους του WWE ενώ έπεται και συνέχεια, καθώς νέοι συναρπαστικοί τίτλοι θα κυκλοφορούν κάθε μήνα από τη Sony Pictures Home Entertainment Hellas!

ROYAL RUMBLE 2007
Για πρώτη φορά με ελληνικούς υπότιτλους
Είναι το όνειρο κάθε παλαιστή που μπαίνει στο ρινγκ ? μια ευκαιρία για διεκδίκηση ενός τίτλου στην Wrestlemania. 30 σούπερ σταρ των Raw, SmackDown και ΕCW διεκδικούν τη δόξα του απόλυτου Μονομάχου, στο πιο non-stop και αδίστακτο ματς που έγινε ποτέ! Ζωντανή, ωμή δράση μέχρι... τελικής πτώσης, για την ανάδειξη του Βασιλιά του ρινγκ! Το show έγινε στο Τέξας με θεατές διψασμένους για δράση να έχουν δημιουργήσει μία εκρηκτική ατμόσφαιρα... Ο Undertaker εναντίον τον Shawn Michaels: τα τελευταία εφτά λεπτά της αναμέτρησης έκοψαν σε όλους την ανάσα! Κυκλοφορεί σε συλλεκτική συσκευασία μεταλλικού κουτιού.
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 100 λεπτά (ένα DVD)
ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ: ΑΓΩΝΑΣ LAST MAN STANDING ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ WW John Cena εναντίον Umaga (με τον Armando Estrada), ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΒΑΡΕΩΝ-ΒΑΡΩΝ Batista εναντίον Mr.Kennedy, ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ECW Bobby Lashley εναντίον Τest.


NO WAY OUT 2007
Για πρώτη φορά με ελληνικούς υπότιτλους
Το SmackDown και το Raw συγκρούονται στο No Way Out. Όταν οι παγκόσμιοι πρωταθλητές Βαρέων Βαρών πρέπει να υπερασπιστούν τους τίτλους τους... το ρινγκ μετατρέπεται σε αρένα. Ζήστε από κοντά μία αυθεντική Σύγκρουση Γιγάντων! Οι αντίπαλοι ενώνονται σε ομάδες και παλεύουν μέχρι τελικής πτώσης. Οι πρωταθλητές WWE και του πρωταθλήματος Βαρέων Βαρών πρέπει να συνεργαστούν με τους μισητούς εχθρούς τους και να παλέψουν μεταξύ τους καθώς η προσπάθεια για την κατάκτηση του Wrestlemania κορυφώνεται.
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 100 λεπτά (ένα DVD)

THE NEW AND IMPROVED DX ? 3 DVD
Το Raw 2006 θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η χρονιά D-Generation X! Η πορεία του διάσημου διδύμου της πάλης Shawn Michaels και Triple H στα πρωταθλήματα WWE: οι πρώτες του εμφανίσεις, οι πιο δύσκολες μάχες του, οι μεγάλες του φάρσες! Πώς κατατρόπωσαν τους ανίκητους αντιπάλους τους; Αυθεντικό θέαμα από τα πειραχτήρια του WWE. Η συγκλονιστική αυτή έκδοση των τριών DVD περιλαμβάνει όλες τις καλύτερες στιγμές του διδύμου, συνεντεύξεις στα παρασκήνια, ειρωνικά σκετσάκια για τον πρόεδρο του WWE Mc Mahons, την ‘κλοπή’ του φορτηγού παραγωγής του Raw, τoν βανδαλισμός του τζετ, της λιμουζίνας και των γραφείων της εταιρείας και πολλά ακόμα!
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 9 ώρες και 22 λεπτά (3 DVD)

TOMBSTONE: ΤΗΕ HISTORY OF THE UNDERTAKER- 3 DVD


Ένας από τους καλύτερους παλαιστές όλων των εποχών, ο Undertaker, δίνει στους θαυμαστές του την ευκαιρία να ζήσουν τις πιο δυνατές του μάχες ενάντια σε δοξασμένους αντίπαλους! Απολαύστε τον τέσσερις φορές πρωταθλητή να κυριαρχεί στο ρινγκ μαζί με τους θρυλικούς Hulk Hogan, Bret Hart και Triple H και ζήστε από κοντά τον αγώνα της έξι φορές πρωταθλήτριας ομάδας να κατατροπώνει τους αντιπάλους της! Μία ειδική, συλλεκτική έκδοση με περισσότερες από 9 ώρες υλικού με αποκλειστικές συνεντεύξεις, κρυμμένα extras, σχολιασμούς και εξομολογήσεις από τον ίδιο τον ήρωα.
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 9 ώρες και 7 λεπτά (3 DVD)
ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ: 21 ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ UNDERTAKER


KING OF THE RING 1999-2000 ? 2 DVD Μία συλλογή από τα πιο σημαντικά γεγονότα της απόλυτης, αυθεντικής διοργάνωσης WWE! Απολαύσετε τους πιο εκρηκτικούς τελικούς των WWE πρωταθλημάτων και τις συγκλονιστικές μάχες των κορυφαίων μαχητών Τhe Undertaker, The Rock, Triple H., Stone Cold και πολλοί άλλοι. Δράση πέρα από κάθε έλεγχο...
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 5 ώρες και 20 λεπτά (2 DVD)

περισότερα στο www.wwedvd.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: