Ποιοί πιστέυετε οτι έβαλαν της φωτιές;;;

ΔΕΙΤΕ

funny videos: wrestling videos:

Doodle

Για απ ευθείας επίσκεψη στο site μπορείτε να κάνετε clik στο banner: Doogle Gr Μια νέα ΕΛΛΗΝΙΚΗ μηχανή αναζήτησης , με την υποστήριξη της Google , γίνεται 'εργαλείο' ώστε να συντελέσει ο καθένας μας από λίγο στο να βελτιωθεί κάπως το μέλον μας... Η μηχανή λέγεται doogle (αντί για Google) , και το κύριο χαρακτηριστικό της είναι η μαύρη οθόνη και τα γκρί γράμματα. Το μαύρο χρώμα οθόνης κυριαρχεί , και έχει αποδειχθεί ότι η ενέργεια που χρειάζεται μια οθόνη να απεικονιστεί σαν μαύρη είναι πολύ λιγότερη απο την ενέργεια που χρειάζεται η οθόνη για να απεικονισθεί σαν άσπρη (κλασσικό google). Στη διαπίστωση αυτή έφθασαν πολλές ερεύνες που θα βρείτε στο τμήμα "σχετικά" της doogle.gr Ολοι εμείς , το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι αντι για google.gr να χρησιμοποιούμε Doogle.gr. Μπορείτε να το θέσετε σαν 'home page' σας (υπάρχει σχετικό Link) , έτσι ώστε να μη χρειάζεται κάθε φορά να πληκτρολογείται την διεύθυνση. Επιπρόσθετα , το http://www.doogle.gr προσφέρει μια μοναδική δυνατότητα "αναζήτησης" σε πολλαπλά παράθυρα (Multi Doogle) , όπου μπορείτε να εκτελείτε ώς και 4 αναζητήσεις σε μία οθόνη. Φυσικά , πατώντας το σχετικό link των αποτελεσμάτων αναζήτησης , αυτά εμφανίζονται στο συγκεκριμένο παράθυρο της ίδιας οθόνης , χωρίς να χάνεται τα υπόλοιπα αποτελέσματα σας! Υιοθετήστε το Doogle , στηρίξτε την Ελληνική Προσπάθεια , και συμβάλετε σε ένα καλύτερο μέλλον. Για παρατηρήσεις , σχόλια , αλλά και προτάσεις , μπορεί ο καθένας σας να στείλει email στον διαχειριστή της ιστοσελλίδας mailto:webmaster@doogle.gr

Greek Wrestling Community promo

Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2007

Γυναίκα επιτέθηκε σε πύθωνα για να σώσει το σκύλο της

Με ένα πύθωνα μήκους 4,5 μέτρων τα έβαλε μια γυναίκα από το Χόνγκ Κονγκ, προκειμένου να σώσει το σκύλο της, γύρω από τον οποίο είχε τυλιχτεί απειλητικά το ερπετό.
Η Catherine Leonard είχε βγάλει βόλτα τη μικρή Poppy στο πάρκο της πόλης Sai Kung, και καθόταν σε ένα παγκάκι όταν άκουσε «έναν πνιχτό ήχο σαν κραυγή», όπως η ίδια δήλωσε στο BBC, από το σημείο όπου έπαιζε ο σκύλος.

«Έτρεξα στο σημείο που άκουσα την κραυγή της Poppy και είδα το τεράστιο φίδι τυλιγμένο γύρω της. Τρόμαξα πολύ, αλλά η επιθυμία μου να προστατέψω το σκύλο μου νίκησε το φόβο μου, με αποτέλεσμα να αρχίσω να χτυπάω και να κλοτσάω στα τυφλά το φίδι», είπε η Catherine.

Τελικά το σκυλάκι κατάφερε να ελευθερωθεί και έτρεξε μακριά, ενώ το φίδι «γλίστρησε» πίσω στους θάμνους από τους οποίους και εμφανίστηκε. Ο ειδικός στα ερπετά Dave Willott επεσήμανε μιλώντας στο BBC ότι «αν δεν επενέβαινε η Catherine, η Poppy δύο λεπτά μετά την επίθεση θα έμενε αναίσθητη και πέντε λεπτά αργότερα θα ήταν νεκρή. Ήταν πολύ τυχερή».

Η Poppy πράγματι στάθηκε ιδιαίτερα τυχερή, καθώς στο ίδιο σημείο πριν από ένα χρόνο ένας σκύλος ράτσας χάσκι είχε χάσει με τον ίδιο ακριβώς τρόπο τη ζωή του, όταν του επιτέθηκε πύθωνας που τον έπνιξε παρά τις προσπάθειες του αφεντικού του να σώσει το άτυχο ζώο.


Νάντια Παπανικολάου

ΠΗΓΗ:WWW.COSMO.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια: