Ποιοί πιστέυετε οτι έβαλαν της φωτιές;;;

ΔΕΙΤΕ

funny videos: wrestling videos:

Doodle

Για απ ευθείας επίσκεψη στο site μπορείτε να κάνετε clik στο banner: Doogle Gr Μια νέα ΕΛΛΗΝΙΚΗ μηχανή αναζήτησης , με την υποστήριξη της Google , γίνεται 'εργαλείο' ώστε να συντελέσει ο καθένας μας από λίγο στο να βελτιωθεί κάπως το μέλον μας... Η μηχανή λέγεται doogle (αντί για Google) , και το κύριο χαρακτηριστικό της είναι η μαύρη οθόνη και τα γκρί γράμματα. Το μαύρο χρώμα οθόνης κυριαρχεί , και έχει αποδειχθεί ότι η ενέργεια που χρειάζεται μια οθόνη να απεικονιστεί σαν μαύρη είναι πολύ λιγότερη απο την ενέργεια που χρειάζεται η οθόνη για να απεικονισθεί σαν άσπρη (κλασσικό google). Στη διαπίστωση αυτή έφθασαν πολλές ερεύνες που θα βρείτε στο τμήμα "σχετικά" της doogle.gr Ολοι εμείς , το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι αντι για google.gr να χρησιμοποιούμε Doogle.gr. Μπορείτε να το θέσετε σαν 'home page' σας (υπάρχει σχετικό Link) , έτσι ώστε να μη χρειάζεται κάθε φορά να πληκτρολογείται την διεύθυνση. Επιπρόσθετα , το http://www.doogle.gr προσφέρει μια μοναδική δυνατότητα "αναζήτησης" σε πολλαπλά παράθυρα (Multi Doogle) , όπου μπορείτε να εκτελείτε ώς και 4 αναζητήσεις σε μία οθόνη. Φυσικά , πατώντας το σχετικό link των αποτελεσμάτων αναζήτησης , αυτά εμφανίζονται στο συγκεκριμένο παράθυρο της ίδιας οθόνης , χωρίς να χάνεται τα υπόλοιπα αποτελέσματα σας! Υιοθετήστε το Doogle , στηρίξτε την Ελληνική Προσπάθεια , και συμβάλετε σε ένα καλύτερο μέλλον. Για παρατηρήσεις , σχόλια , αλλά και προτάσεις , μπορεί ο καθένας σας να στείλει email στον διαχειριστή της ιστοσελλίδας mailto:webmaster@doogle.gr

Greek Wrestling Community promo

Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2007

Σκάνδαλο στεροδών για 10 wwe superstars

Μπροστά στο μεγαλύτερο σκάνδαλο όλων των εποχών βρίσκεται ο χώρος του pro wrestling και πιο συγκεκριμένα το WWE. Η βιομηχανία αποφάσισε να τιμωρήσει 10 παλαιστές της για χρήση στεροειδών, χωρίς όμως να ανακοινώσει τα ονόματα τους. Παρόλα αυτά η ιστοσελίδα SI.com, έδωσε στην δημοσιότητα τους wrestlers που συνδέονται με την Signatur ePharmacy, με τoυς Orton, Edge, MrKennedy και Morrison να βρίσκονται στην λίστα…

Στην λίστα δεσπόζει το όνομα του Benoit που έφυγε από την ζωή στις 24 Ιουνίου 2007 και φέρεται να έχει προμηθευθεί ναδρολόνη και αναστροζόλη τον Φεβρουάριο του 2006. Η τελευταία ουσία χρησιμοποιείται από όσους αθλητές θέλουν να κρύψουν τα συμπτώματα που έχουν μετά από χρήση αναβολικών, όπως αύξηση του στήθους. Στην λίστα υπάρχουν άλλοι δύο παλαιστές που έχουν κάνει το «μεγάλο ταξίδι» και πρόκειται για τους Eddie Guerrero και Brian Adams «Crush».

Οι πρωτοκλασάτοι…

Περνώντας στους εν ενεργεία αθλητές τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο δύσκολα. Παγκόσμιοι πρωταθλητές, σύμβολα και fan favorites βρίσκονται στην «μαύρη λίστα». Πρώτος και καλύτερος ο νυν ECW World Champion, John Hennigan «Johnny Morrison», ο οποίος από τον Ιούλιο του 2006 μέχρι τον Φεβρουάριο του 2007 φαίνεται να χρησιμοποίησε σοματροπίνη, αναστροζόλη, τεστοστερόνη, στανοζόλη και χλωριακή γοναδοτροπίνη, η οποία εμφανίζεται φυσικά στις εγκύους!

Ο Adam Copeland Edge

χρησιμοποίησε σοματροπίνη, γεροτροπίνη (με αυξητική ορμόνη) και στανονζόλη τον Σεπτέμβριο του 2004 και τον Φλεβάρη το 2007. Από την άλλη ο Ken Anderson «Mr. Kennedy» φαίνεται ότι παρέλαβε αναστροζόλη, σοματροπίνη και τεστοστερόνη από τον Οκτώβριο του 2006 μέχρι τον Φεβρουάριο του 2007. Τέλος από τον Σεπτέμβριο του 2004 μέχρι τον Φεβρουάριο του 2007 ο Randy Orton παρέλαβε σοματροπίνη, ναδρολόνη και στανοζόλη.

…και οι άλλοι

Από το υπόλοιπο ρόστερ ξεχωρίζει ο Chavo Guerrero, ο οποίος μαζί με άλλες ναρκωτικές ουσίες, χρησιμοποίησε αυξητικές ορμόνες και ναδρολόνη τον Απρίλιο του 2005. Ο Shane Helms «The Hurricane», ο Shoichi Funaki και ο Charles Haas είναι μέσα στην λίστα, όπως και ο Edward Fatu «Umaga».

Τέλος από τον Νοέμβριο του 2004 μέχρι τον ίδιο μήνα του 2006 ο Darren Matthews «William Regal» παρέλαβε παρόμοιες ουσίες, με τον πρόσφατα απολυμένο Sylvain Grenier να ολοκληρώνει το «πακέτο».

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας του WWE, Gary Davis δε θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο για το συγκεκριμένο δημοσίευμα, με το ESPN να εμπλέκει και τους Dave «Batista» Bautista και Chris «Masters» Mordetsky με την εταιρία

ΠΗΓΗ:http://www.lordofrings.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: