Ποιοί πιστέυετε οτι έβαλαν της φωτιές;;;

ΔΕΙΤΕ

funny videos: wrestling videos:

Doodle

Για απ ευθείας επίσκεψη στο site μπορείτε να κάνετε clik στο banner: Doogle Gr Μια νέα ΕΛΛΗΝΙΚΗ μηχανή αναζήτησης , με την υποστήριξη της Google , γίνεται 'εργαλείο' ώστε να συντελέσει ο καθένας μας από λίγο στο να βελτιωθεί κάπως το μέλον μας... Η μηχανή λέγεται doogle (αντί για Google) , και το κύριο χαρακτηριστικό της είναι η μαύρη οθόνη και τα γκρί γράμματα. Το μαύρο χρώμα οθόνης κυριαρχεί , και έχει αποδειχθεί ότι η ενέργεια που χρειάζεται μια οθόνη να απεικονιστεί σαν μαύρη είναι πολύ λιγότερη απο την ενέργεια που χρειάζεται η οθόνη για να απεικονισθεί σαν άσπρη (κλασσικό google). Στη διαπίστωση αυτή έφθασαν πολλές ερεύνες που θα βρείτε στο τμήμα "σχετικά" της doogle.gr Ολοι εμείς , το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι αντι για google.gr να χρησιμοποιούμε Doogle.gr. Μπορείτε να το θέσετε σαν 'home page' σας (υπάρχει σχετικό Link) , έτσι ώστε να μη χρειάζεται κάθε φορά να πληκτρολογείται την διεύθυνση. Επιπρόσθετα , το http://www.doogle.gr προσφέρει μια μοναδική δυνατότητα "αναζήτησης" σε πολλαπλά παράθυρα (Multi Doogle) , όπου μπορείτε να εκτελείτε ώς και 4 αναζητήσεις σε μία οθόνη. Φυσικά , πατώντας το σχετικό link των αποτελεσμάτων αναζήτησης , αυτά εμφανίζονται στο συγκεκριμένο παράθυρο της ίδιας οθόνης , χωρίς να χάνεται τα υπόλοιπα αποτελέσματα σας! Υιοθετήστε το Doogle , στηρίξτε την Ελληνική Προσπάθεια , και συμβάλετε σε ένα καλύτερο μέλλον. Για παρατηρήσεις , σχόλια , αλλά και προτάσεις , μπορεί ο καθένας σας να στείλει email στον διαχειριστή της ιστοσελλίδας mailto:webmaster@doogle.gr

Greek Wrestling Community promo

Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2007

Ελιόψωμο


Υλικά:
1 1/4 φλυτζάνια τσαγιού χλιαρό νερό
1/2 κουταλιά
της σούπας μαγιά σκόνη
1/2 κουταλιά της σούπας ζάχαρη
3 1/2 φλυτζάνια
τσαγιού αλεύρι μαλακό
1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
1/8 φλυτζάνι
βούτυρο
1/2 φλυτζάνι ελιές χωρίς τα κουκούτσια και κομμένες


Τρόπος παρασκευής
Βάζετε σε μία λεκάνη 1/2 φλυτζάνι από το
νερό, διαλύετε την μαγιά και τη ζάχαρη και αφήνετε το μείγμα να γίνει κρεμώδες,
γύρω στα 15 λεπτά
Προσθέτετε το υπόλοιπο νερό και το μισό αλεύρι και ζυμώνετε
Συνεχίζετε
να ζυμώνετε προσθέτοντας και το υπόλοιπο αλεύρι
Προσθέτετε το αλάτι και
ζυμώνετε μέχρι να γίνει η ζύμη ομοιόμορφη
Προσθέτετε το βούτυρο λίγο λίγο τη
φορά και εξακολουθείτε το ζύμωμα
Εαν η ζύμη διαλυθεί με το βούτυρο μην
ανυσηχήσετε, θα επανέλθει με το ζύμωμα ξανά στην κανονική της
κατάσταση
Πλάθετε τη ζύμη σε σχήμα μπάλας, την τοποθετείτε σε ένα βουτυρωμένο
μπωλ και την φέρνετε μερικές βόλτες ώστε να λαδωθεί από όλες τις πλευρές και
σκεπάζετε σφιχτά το μπωλ με πλαστική μεμβράνη
Αφήνετε να διπλασιαστεί η ζύμη
σε μέγεθος, περίπου μία ώρα
Αφού φουσκώσει την ξεσκεπάζετε και την ζυμώνετε
ελαφρά να ξεφουσκώσει
Βουτυρώστε ένα στρογγυλό ταψάκι
Ανοίξτε τη ζύμη σε
ένα παραλληλόγραμμο, ρίξτε τις ελιές και διπλώστε το ως εξής: Φέρτε το επάνω
κομμάτι στη μέση του παραλληλογράμμου και μετά φέρτε το κάτω επίσης να
συναντήσει το πρώτο. Κλείστε το με τσιμπήματα
Βάλτε τη ζύμη στο ταψάκι με το
ενωμένο μέρος προς τα κάτω
Απλώστε το μαλακά να απλωθεί στο
ταψί
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 200 C
Σκεπάζετε το ταψί με μία
βουτυρωμένη μεμβράνη και αφήστε το ψωμί να φουσκώσει για περίπου μία
ώρα
Ξεσκεπάστε το και ψήστε το για 20 με 30 λεπτά ή μέχρι να
ροδοκοκκινήσει
Μόλις είναι έτοιμο βγάλτε τα από τον φούρνο και αμέσως και από
το ταψί και αφήστε το να κρυώσει

Δεν υπάρχουν σχόλια: