Ποιοί πιστέυετε οτι έβαλαν της φωτιές;;;

ΔΕΙΤΕ

funny videos: wrestling videos:

Doodle

Για απ ευθείας επίσκεψη στο site μπορείτε να κάνετε clik στο banner: Doogle Gr Μια νέα ΕΛΛΗΝΙΚΗ μηχανή αναζήτησης , με την υποστήριξη της Google , γίνεται 'εργαλείο' ώστε να συντελέσει ο καθένας μας από λίγο στο να βελτιωθεί κάπως το μέλον μας... Η μηχανή λέγεται doogle (αντί για Google) , και το κύριο χαρακτηριστικό της είναι η μαύρη οθόνη και τα γκρί γράμματα. Το μαύρο χρώμα οθόνης κυριαρχεί , και έχει αποδειχθεί ότι η ενέργεια που χρειάζεται μια οθόνη να απεικονιστεί σαν μαύρη είναι πολύ λιγότερη απο την ενέργεια που χρειάζεται η οθόνη για να απεικονισθεί σαν άσπρη (κλασσικό google). Στη διαπίστωση αυτή έφθασαν πολλές ερεύνες που θα βρείτε στο τμήμα "σχετικά" της doogle.gr Ολοι εμείς , το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι αντι για google.gr να χρησιμοποιούμε Doogle.gr. Μπορείτε να το θέσετε σαν 'home page' σας (υπάρχει σχετικό Link) , έτσι ώστε να μη χρειάζεται κάθε φορά να πληκτρολογείται την διεύθυνση. Επιπρόσθετα , το http://www.doogle.gr προσφέρει μια μοναδική δυνατότητα "αναζήτησης" σε πολλαπλά παράθυρα (Multi Doogle) , όπου μπορείτε να εκτελείτε ώς και 4 αναζητήσεις σε μία οθόνη. Φυσικά , πατώντας το σχετικό link των αποτελεσμάτων αναζήτησης , αυτά εμφανίζονται στο συγκεκριμένο παράθυρο της ίδιας οθόνης , χωρίς να χάνεται τα υπόλοιπα αποτελέσματα σας! Υιοθετήστε το Doogle , στηρίξτε την Ελληνική Προσπάθεια , και συμβάλετε σε ένα καλύτερο μέλλον. Για παρατηρήσεις , σχόλια , αλλά και προτάσεις , μπορεί ο καθένας σας να στείλει email στον διαχειριστή της ιστοσελλίδας mailto:webmaster@doogle.gr

Greek Wrestling Community promo

Τετάρτη 29 Αυγούστου 2007

fame story

Fame Story
Όλοι έγιναν τραγουδιστές...


Ξέρω ότι άργησα να το αναλύσω (ή να το θάψω), αλλά ήρθε η ώρα του. Θα καταλάβετε στην συνέχεια ποια ήταν η αφορμή. Για να λέμε τα σύκα - σύκα, και τον πούστη - πούστη, δεν παρακολουθώ αυτή την ηλίθια κατά την άποψή μου "εκπομπή". Παρ' όλα αυτά, ξέρω κάθε εβδομάδα ποιοι είναι οι υποψήφιοι και ποιος παίρνει το μπούλο (τι σκατά την έχω την αδερφή μου?). Έτσι έχω την ικανοποίηση να βλέπω τις γεμάτες ελπίδα φάτσες των επίδοξων μελλοντικών τραγουδιστών, να παίρνουν το ύφος του "με-έδιωξαν!" όταν έρχεται η ώρα να αποχωρήσει κάποιος, και να προσπαθούν να συγκρατηθούν για να μην κλάψουν, ενώ ο δίπλα τους, να παίρνει το ύφος του "πααααααααρτααααα!!!!".

Το ποτήρι ξεχείλισε πριν από μερικές μέρες. Γιατί ? Επειδή έδωσαν σε έναν (δεν χωράει χαρακτηρισμός) να πει το NOTHING ELSE MATTERS !!!!!! ΠΟΙΟ ????????? Έλα Αλέεεεκο ??!!

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ !!!

Δεν σέβονται τίποτα πια ! ΤΙΠΟΤΑ ! Ποιος είσαι εσύ ρε φίλε που θα δώσεις ένα ΤΕΤΟΙΟ κομμάτι στον πρώτο τυχόντα. ʼντε να είχε το νεύρο να το πει καλά, πάει στο διάολο, αλλά όταν το βεβηλώσει από την αρχή μέχρι το τέλος, μόνο αν είσαι κουφός δεν θα έδινες σημασία. Βέβαια υπάρχουν και εκείνα τα 12-13 ετών κοριτσάκια που ζουν με την Βανδή και τον Κιάμο, που αν τα ρωτήσεις "Πώς σας φάνηκε η ερμηνεία ?" θα σας πουν "Φανταστική!".

ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ ΗΛΙΘΙΟΙ

Κάποια πράγματα πρέπει να τα αφήνουμε στην ησυχία τους. Εύχομαι μόνο οι Metallica να μην άκουσαν την ερμηνεία αυτή. Εδώ ολόκληρο Napster έκλεισαν. Θα κωλώσουν στο Fame Story ?

Μετά έχουμε την άλλη που την είδε τραγουδίστρια, να θέλει να μου πει το I'm with you, της Avril Lavigne. ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ ? Ο Θεός να σε κάνει τραγουδίστρια που μου κάνεις και μορφασμούς όταν τραγουδάς.

Μετά έχουμε τον άλλο τον ΚΑΜΕΝΟ που μου τραγουδάει Deep Purple & Guns 'n' Roses. ΟΚ. Το παλικάρι είναι καμένο για τα καλά, αλλά όπως είπαμε, κάποια πράγματα πρέπει να τα αφήνουμε στην ησυχία τους. Αυτός είναι τρελός και δικαιολογείται.

Το καλύτερο το άφησα για το τέλος. Έβαλαν τον Περικλή να πει το New York του Frank Sinatra. ΕΛΕΟΣ ΣΤΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ! Εδώ άνθρωποι που κάνουν χρόνια ολόκληρα μουσική δεν μπορούν να ερμηνεύσουν το τραγούδι αυτό. Αλλά ναι. Σωστά. Αν δεν κάνουμε την μαλακία μας, δεν μπορούμε. Αν είναι έτσι, να τους βάλουμε να πουν και το Child In Time (Deep Purple). Έλεος πια.

Η κάθε σκυλού, θέλει να μου γίνει τραγουδίστρια, και ο κάθε αποτυχημένος, τραγουδιστής. Το μοναδικό επεισόδιο που παρακολούθησα ολόκληρο, ήταν αυτό στο οποίο γάμησαν το Nothing Else Matters (δεν τα γράφω τυχαία αυτά που γράφω). Και τι να δω ??!?! Οι ερμηνείες ΟΛΩΝ ήταν απλά ΑΠΑΙΣΙΕΣ και είχαμε τους "κριτές" να λένε "ΠΟΠΟ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ! 10 και 10 !!". Συγνώμη, κουφοί είστε ? Ο μόνος "στα-αρχίδια-του" είναι ο Μουρατίδης. Λέει αυτό που θέλει και δεν τον νοιάζει αν θα κάνει εντύπωση καλή ή κακή. Αυτό σκέφτεται, αυτό θα πει. Δεν τον νοιάζει αν θα προσβάλει τον κάθε επίδοξο μελλοντικό καθυστερημένο. ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ! ʼντε γιατί πολύ τους χαϊδέψαμε τα αυτιά.

Τώρα πιάσαμε και την καινούρια μόδα. ΦΕΥΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ. Έτσι. Μπράβο. Αφού δεν είμαι άξιος (ή να πω άξια) να τραβήξω τα φώτα πάνω μου με την αξία μου, ας τα τραβήξω πούστικα, και μετά λέω πως ήμουν πιεσμένος (ή μήπως πιεσμένη) και κάθε άνθρωπος έχει τα όρια του. ΣΩΠΑ ΡΕ ΠΟΥ ΣΚΑΒΕΙΣ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ! Μάζεψε τα και φύγε.

ʼντε γιατί πολύ ασχολήθηκα με το θέμα αυτό. Και μην ακούσω ηλίθια σχόλια ...Αφού δεν σου αρέσει, γιατί το βλέπεις??. Για να θάψεις κάποιον, πρέπει να ξέρεις για αυτόν. Δεν θα μιλάς αόριστα. Πρέπει να έχεις επιχειρήματα. ʼντε στο διάβολο όλοι σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: