Ποιοί πιστέυετε οτι έβαλαν της φωτιές;;;

ΔΕΙΤΕ

funny videos: wrestling videos:

Doodle

Για απ ευθείας επίσκεψη στο site μπορείτε να κάνετε clik στο banner: Doogle Gr Μια νέα ΕΛΛΗΝΙΚΗ μηχανή αναζήτησης , με την υποστήριξη της Google , γίνεται 'εργαλείο' ώστε να συντελέσει ο καθένας μας από λίγο στο να βελτιωθεί κάπως το μέλον μας... Η μηχανή λέγεται doogle (αντί για Google) , και το κύριο χαρακτηριστικό της είναι η μαύρη οθόνη και τα γκρί γράμματα. Το μαύρο χρώμα οθόνης κυριαρχεί , και έχει αποδειχθεί ότι η ενέργεια που χρειάζεται μια οθόνη να απεικονιστεί σαν μαύρη είναι πολύ λιγότερη απο την ενέργεια που χρειάζεται η οθόνη για να απεικονισθεί σαν άσπρη (κλασσικό google). Στη διαπίστωση αυτή έφθασαν πολλές ερεύνες που θα βρείτε στο τμήμα "σχετικά" της doogle.gr Ολοι εμείς , το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι αντι για google.gr να χρησιμοποιούμε Doogle.gr. Μπορείτε να το θέσετε σαν 'home page' σας (υπάρχει σχετικό Link) , έτσι ώστε να μη χρειάζεται κάθε φορά να πληκτρολογείται την διεύθυνση. Επιπρόσθετα , το http://www.doogle.gr προσφέρει μια μοναδική δυνατότητα "αναζήτησης" σε πολλαπλά παράθυρα (Multi Doogle) , όπου μπορείτε να εκτελείτε ώς και 4 αναζητήσεις σε μία οθόνη. Φυσικά , πατώντας το σχετικό link των αποτελεσμάτων αναζήτησης , αυτά εμφανίζονται στο συγκεκριμένο παράθυρο της ίδιας οθόνης , χωρίς να χάνεται τα υπόλοιπα αποτελέσματα σας! Υιοθετήστε το Doogle , στηρίξτε την Ελληνική Προσπάθεια , και συμβάλετε σε ένα καλύτερο μέλλον. Για παρατηρήσεις , σχόλια , αλλά και προτάσεις , μπορεί ο καθένας σας να στείλει email στον διαχειριστή της ιστοσελλίδας mailto:webmaster@doogle.gr

Greek Wrestling Community promo

Κυριακή 26 Αυγούστου 2007

χαζός...βλάκας...ηλίθιος


Χαζός ... Βλάκας ... Ηλίθιος ...
(η βαθύτερη έννοια...)
Βλάκας... Χαζός... Ηλίθιος ! Λέξεις γνωστές .. καθημερινές ... Έχετε προσπαθήσει να μετρήσετε πόσες φορές τη μέρα τις ακούτε ? Εγώ πάντως όχι γιατί βαριέμαι. Σήμερα θα σας εξηγήσω τις έννοιες των τριών αυτών λέξεων, έτσι ώστε την επόμενη φορά που θα πάτε να βρίσετε κάποιον, να είστε σίγουροι πως θα τον αποκαλέσετε έτσι όπως του αξίζει. Ξεκινάμε...
Χαζός(ισοδύναμες λέξεις : χαζοβιόλης, χαζούλιακας, κουτός)
Χαζός είναι αυτός που απλά γεννήθηκε χωρίς την γέμιση του κεφαλιού (για τους χαζούς που δεν το κατάλαβαν, εννοώ τον εγκέφαλο). Είναι οι άνθρωποι που αν τους ρωτήσεις πόσο κάνει 1+1, θα βγάλουν κομπιουτεράκι... Είναι αυτοί, που αν το φανάρι στο πράσινο δεν είχε το ανθρωπάκι που περπατάει, θα καθόντουσαν με τις ώρες στις διαβάσεις... Οι ξανθιές ... (ατςςςςςς) .. ΟΚ .. πιστεύω να με καταλάβατε. Αυτή η αρρώστια μπορεί να θεραπευτεί με έναν μόνο τρόπο, δηλαδή με την μεταμόσχευση εγκεφάλου. Επειδή όμως κάτι τέτοιο τουλάχιστον σήμερα είναι αδύνατο, είναι αθεράπευτοι ... γι' αυτό και δείξτε κατανόηση..
πχ :Πρόταση : "Μεγάλη χαζομάρα έκανες ..."Εξήγηση : Κατηγορείται η πράξη και όχι αυτός που το έκανε. Αναγνωρίζετε το γεγονός ότι ο ήρωας της υπόθεσης είναι χαζός και δεν του καταλογίζονται ευθύνες.
Βλάκας(ισοδύναμες λέξεις : ανεγκέφαλος, ανόητος, αποβλακωμένος, βλακέντιος, βλακόμουτρο, βλαμμένος, βλίτο, κουτορνίθι, μπουμπούνας, μπούφος, στόκος, τούβλο, ντουβάρι)
Βλάκας είναι αυτός που απλά σκέφτεται με οτιδήποτε άλλο εκτός από την γέμιση του κεφαλιού του (βλέπε "Χαζός"). Είναι αυτός που έχει κάποια φωτεινά διαλείμματα αλλά κατά τ' άλλα στο 90% των περιπτώσεων θα την πετάξει την κοτσάνα του. Είναι καταδικασμένος να παίρνει πάντα την λάθος απόφαση την πιο ακατάλληλη στιγμή. Για να μην τα πολυλογώ, είναι αυτός που καταβάλει υπεράνθρωπη προσπάθεια για να αποφύγει να σκεφτεί.
πχ :Πρόταση : "Μεγάλη βλακεία έκανες ..."Εξήγηση : Κατηγορείται η πράξη, αλλά ΚΑΙ αυτός που την έκανε. Ο ήρωας της υπόθεσης, γνωρίζει τις συνέπειες των πράξεών του, παρ' όλα αυτά όμως την έκανε την μαλακία του. (μίγμα των 3ων όρων που αναλύονται σήμερα)
Ηλίθιος(ισοδύναμες λέξεις : ανόητος, βλάκας, καθυστερημένος, χαζός)
Ηλίθιος είναι η χειρότερη ίσως κατηγορία. Εάν έχετε να επιλέξετε μια από τις 3 αυτές κατηγορίες, ΜΗΝ επιλέξετε αυτήν. Ηλίθιος είναι αυτός που νομίζει ότι είναι έξυπνος, μοναδικός, ιδιοφυΐα, λαμπρό μυαλό ρε παιδάκι μου... Ηλίθιος είναι αυτός που θα κάνει την μαλακία του και μετά θα αρχίσει να το παινεύεται. Είναι αυτός που θα χτυπήσει μια γιαγιά με το μηχανάκι του, και μετά θα το λέει στους φίλους του και θα γελάει. Ηλίθιος είναι ακόμα αυτός που στο πρώτο ραντεβού με την γκόμενα θα πληρώσει αυτή τον καφέ και θα το λέει σε όλους γεμάτος περηφάνια. Με την πρώτη ματιά, φαίνετε ένας φυσιολογικός άνθρωπος. Μέχρι όμως να ανοίξει το στόμα του.
πχ :Πρόταση : "Μεγάλη ηλιθιότητα έκανες..."Εξήγηση : Κατηγορείται η πράξη, αυτός που την έκανε, αλλά θα υπάρξουν και συνέπειες (συνήθως οι συνέπεια είναι μια γερή μπουνιά). Ο ήρωας της υπόθεσης, όπως έστρωσε, θα κοιμηθεί. Αφού έχεσε, θα τα μαζέψει. Γνωρίζει πώς έκανε μαλακία, αλλά την υποστηρίζει κιόλας.
Συνοψίζοντας
Χαζός. Βλάκας. Ηλίθιος. Λέξεις που πολλοί νομίζουν ότι είναι το ίδιο.. Και όμως δεν είναι. Υπάρχουν όμως μαθηματικές σχέσεις που ενώνουν τους 3 αυτούς όρους. Και ως φοιτητής του τμήματος Αυτοματισμού, είναι καθήκον μου να παίζω τα Μαθηματικά στα δάκτυλα (εδώ είναι που κλαίμε από τα γέλια). Έτσι λοιπόν, μετά από πολλές ώρες και ξάγρυπνες νύχτες, βρήκα τις σχέσεις αυτές, και σας τις παρουσιάζω.
(Χαζός)‛ = Βλάκας (Σχ. 1)∫Βλάκας ≠ Χαζός
(Βλάκας)‛ = Ηλίθιος (Σχ. 2)∫Ηλίθιος ≠ Βλάκας
(Ηλίθιος)‛ = Ηλίθιος (Σχ. 3)
(Χαζός + Βλάκας)‛ = (Χαζός)‛ + (Βλάκας)‛ == (1) = Βλάκας + (Βλάκας)‛ = Βλάκας + (Βλάκας)‛= (2) = Βλάκας + Ηλίθιος(Βλάκας + Ηλίθιος)‛ = (Βλάκας)‛ + (Ηλίθιος)‛ == (3) = Ηλίθιος + Ηλίθιος = 2xΗλίθιος = Μαλάκας
ρα : (Χαζός + Βλάκας)‛ = Μαλάκας (Σχ. 4)
Δώστε βάση στην Σχέση 4. Είναι ο τύπος του σημερινού Έλληνα. Πάνω σε αυτό το θέμα θα ασχοληθούμε άλλη φορά...Ύστερα από έρευνα πάνω σε 100 καθημερινούς ανθρώπους, σας παρουσιάζουμε τα παρακάτω αποτελέσματα. (Δεν συμπεριλάβαμε τον όρο 'μαλάκας' διότι αυτό σηκώνει πολύ κουβέντα ...)

Δεν υπάρχουν σχόλια: